עמוד ראשי חדש לבלוגיה

Bezalel P

New member
../images/Emo43.gifעמוד ראשי חדש לבלוגיה../images/Emo43.gif

לאחר חבלי לידה ממושכים, עמוד הבלוגיה החדש עלה ברגעים אלה לאוויר. אתם מוזמנים להיכנס, להתרשם ולחקור אותו. שאלות, הצעות, תלונות - אפשר בשרשור הזה.
 

wranger

New member
אוי! אוי! יופי! נהדר! וואו! איזה כיף!

זהו, שחררתי את זה. עכשיו אני הולך להסתכל עליו קצת.
 
לא נמאס לכם?

כמה פעמים בשנה קלנדרית אחת אפשר לשנות עיצוב ולהכריח אנשים להתרגל אליו מחדש? ברמת הפרגון עמוד הבית של תפוז נראה נחמד אבל עמוד הבלוגיה
למה? לא נמאס לכם?
 

wranger

New member
מתי? ספרת פחות משנה, לא?

יותר מזה, ספרת פחות משנה קלנדרית, מה שאומר שהעיצוב השתנה מתישהו בארבעת החודשים האחרונים. מתי?
 

Bezalel P

New member
חבל שאת חושבת כך

העיצוב משתנה הפעם כחלק מיישור קו עיצובי עם כלל תפוז. כמו כך היה צורך להחזיר את קידומי התוכן לעמוד הבלוגיה מכיוון שהשיטה של קידומים אוטומטיים מבוססי סטטיסטיקה התגלתה כלא יעילה. אשמח לקבל הערות קונקרטיות וקונסטרוקטיביות לדברים שמפריעים לך בעמוד.
 
היי בצאלאל תודה על התשובה

כמו שאמרתי, העיצור מבחינה חזותית יפה, מושך ונעים לעין. זה הדברים האחרים שמציקים. אם תשים לב בשנה וחצי האחרונות בהן חלו מספר החלפות של ההנהלה והחלפות עיצובים נטשו רבים וטובים את הבלוגיה. נכון שבאו חדשים אבל הם באו על חשבון בלוגרים ותיקים שהיו פה מספר שנים לא מבוטל ועל זה לדעתי צריך להצטער. לשמחתי הרבה, הפעם, לא נרשמים ליקויים טכניים שאפיינו את ההחלפות בעבר והעמוד נראה פחות או יותר כמו בימיו הקודמים כשניהלת את הבלוגיה בעבר. מה שמפריע הוא הצורך להתרגל לדבר חדש לדעתי יותר מדי פעמים. אני אתייחס לדבר ספציפי אחד שלדעתי חבל - החזרתם את בחירת העורך וכו וכו למרכז העמוד - בסדר. גם הצבתם סוג של סרגל כלים כדי שהדברים שהופיעו בעמוד הקודם ישארו (עדכונים, הבלוגים שלי, הנצפים ביותר וכו') - יופי. היתרון הגדול שהיה לעדכונים ולבלוגים שלי וכד' היה התמונה של הבלוג שהופיע ליד ממגון סיבות שאני מניחה שאין צורך לפרט, לא היתי רוצה להאריך יותר (אבל אפרט אם תראה צורך). העובדה שמעטפת ההודעות כבר לא מרצדת בצבע יוצא דופן, קשה לשים אליה לב. יש עוד מספר שינויים קטנים אבל מפריעים את השגרה. ושגרה זה לא רע.
 

Bezalel P

New member
אוקי. עכשיו הבנתי יותר.

אני מסכים איתך שקשה להתרגל לעיצוב חדש בתדירות גבוהה. יחד עם זאת, העיצוב התחלף בפעם הקודמת לפני יותר משנה, ואני לא חושב שזו תדירות גבוהה באופן בלתי סביר. לגבי התמונה של הבלוג, הגבתי כבר מספר פעמים ואני אחזור על דברי גם כאן: רוב התמונות שראינו בעמוד היו תמונות ברירת מחדל של הבלוגים שחזרו על עצמן ולא נתנו שום מידע על מה תמצאי בתוך הבלוג. אני גם חושב שרוב התוכן בבלוגיה הוא טקסטואלי, ולכן הגיוני יותר להיכנס לרשומות לפי התקציר שלהן ולא לפי תמונת הבלוג... ולגבי המסרים המהבהבים, קיבלנו כבר מספר פניות. אעביר את הכל הלאה (זו החלטה עיצובית כלל תפוזית).
 

wranger

New member
אפרופו מסרים -

החלטה עיצובית כלל תפוזית, סבבה. זה שהם לא מהבהבים, נו, זה כבר עניין של טעם. אבל יכול להיות שאני לא מוצא קישור מהבלוג שלי אל תיבת המסרים שלי?
 

siv30

New member
יש לתמונות האלה

אפקט על העין של הצופה, הן יוצרות הפרדה בין הרשומות וגורמות לכך שלא כל המלל הזה יראה כגוש אחד. אולי בכל זאת תשקלו איזה סוג של הפרדה? בין אם תמונה, בין אם בפונט גדול יותר לשם הרשומה, בין אם הסרת המלל שמתאר את הרשומה כדי קצת לנקות את הדף. כמו שכתבתי לך גם בבלוג הבית, אני סובלת מקושי אמיתי למצוא את ידי ורגלי כי הכל נראה לי כמו גוש אחד.
 

suki da yo

New member
מזל טוב

האמת היא שגם עבוד הבית וגם עמוד הבלוגיה מעט אנמים לטעמי, אבל הוא בהחלט שיפור עצום לעומת מה שכבר יש, מבחינת התוכן ומבחינת הצגת התוכן הזה. תודה
 

lovlyone1

New member
../images/Emo45.gif מוצלח ונעים לעין.

כל הכבוד על הרצון לשנות ולשפר.
 

גאמי

New member
זה עושה לי נעים בעין וחם ב ♥

פשוט מקסים, אינטימי הרבה יותר מאשר בלי...קיצר תחושה שמישהו קורא אותנו ונמצא שם בכדי להגיד זאת... thanks
 

גאמי

New member
אוייייי או או, זה מה שקורה כשלא נמצאים "שנים"

שוכחים הוראות תפעול פשוטות, צר לי זה היה אמור להיות תחת השרשור של דף הבלוגיה החדש. בחיי אני צריכה סוללת שלמה של נאמני ועובדי תפוז בכדי לנקות אחריי. טעות
 

wranger

New member
יו! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי, שכחתי לשים את שלט ה"זהירות, החלקה!" או משהו כזה.
 
למעלה