עמוד ראשי חדש לבלוגיה

גאמי

New member
...מים דלוחים?

מאה אחוז על פי מה שאני מסיקה אורלי וילנאי בדרך אליך ולמקדונלדס לאחד התחקירים הקשים שתראה המדינה, מישהו צריך לשלם את הדין. ולשטוף את הסניף פור גוד סייק.

גאמי

New member
השבח לאל

עדיף מובטל אחד בלי ספונג'ה דלוחה מאלף לקוחות עם הרעלת מזון אחת סרוחה! בינתיים המשך למלא הגיגיות בתפוז, את זה אתה עושה היטב ובכלל לא דלוח

wranger

New member
ותודה לשואל ../images/Emo5.gif

נו, היום יש לי 2(!) עבודות נהדרות הרבה יותר מהמבורגרים, אבל גם פחות זמן לכתוב בהגיגית התפוזית שלי.
(והיי, תודה על המחמאה!
) אה, ואני מניח שצריך לציין שמעולם לא הייתה הרעלת מזון בסניף מקדונלד'ס שניהלתי. הנה, ציינתי, עכשיו אנחנו מוגנים מפני תביעת ענק מצד הרשת.

שמים1

New member
מזל טוב לעמוד הבלוגיה החדש ../images/Emo20.gif

שמחתי לראות חשיפה לבלוגי שירה ולתמונות נבחרותת . אצטרך עוד להתרגל אבל בגדול אהבתי מאוד. חן חן לכל העוסקים במלאכה וטורחים לשפר ולייעל כל הכבוד . חיבוק לך בצלאל

orelie

New member
../images/Emo2.gifאני בשוק!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כל הכבוד שהחזרתם את הבול לרשומות ברחירת העורך אבל אבל אבל.... למה להוריד את התמונה לבלוגים שהתפרסמו לאחרונה זה כל כך משפיע על ההחלטה להיכנס לקראו את הרשומה או לא.... חבל מאוד יעל

wranger

New member
עד שבצלאל יתעורר, אני אצטט אותו:

מתוך התגובות ברשומה בבלוג הבית: "היו הרבה בלוגים שראו רק את תמונת ברירת המחדל של הבלוג וזה סתם תפס מקום יקר בעמוד. אני מעדיף להראות יותר רשומות מאשר להציג תמונות שחוזרות על עצמן."

orelie

New member
הציטוט נחמד אבל......

אם פעם היו 12 רשומות חדשות עם תמונות בעמוד הראשי של הבלוגיה היום יש 8 רשומות בלי התמונה אם אני יודעת לספור ניראה לי שזה בדיוק ההפך מהציטוט..... יעל

Bezalel P

New member
יש 9, לא 8. אבל זה לא העניין.

הדפדוף בין הרשומות החדשות קל וזריז יותר עכשיו. את צודקת, אבל עדיין רוב התמונות שראינו בעמוד היו תמונות ברירת מחדל של הבלוגים שחזרו על עצמן ולא נתנו שום מידע על מה תמצאי בתוך הבלוג. אני גם חושב שרוב התוכן בבלוגיה הוא טקסטואלי, ולכן הגיוני יותר להיכנס לרשומות לפי התקציר שלהן ולא לפי תמונת הבלוג...

orelie

New member
בצ? נאמר לי שאתה עוד ישן ../images/Emo6.gif

אז אולי בכל זאת להפוך את בחירת מחדל לחדשים ולא לבחירת העורך?

Bezalel P

New member
צר לי אבל לא.

חשוב לנו להבליט את בחירות העורך. לחדשים אפשר להגיע בקליק אחד זריז.

orelie

New member
עוד דבר

למה הרשומות החדשות לא מופיעות באופן קבע על המסך הראשי של הבלוגיה צריך להבין שזה לא נותן במה למי שכתב הרגע רשומה מה שקופץ לעניין זה הנבחרים אולי תעשו עם זה משהו? בצלאל אליך כמובן יעל

Bezalel P

New member
מכיוון שאנחנו רוצים להדגיש את התוכן המקודם

על חשבון עדכונים אוטומטיים. אפשר לראות את הרשומות החדשות בקליק אחד.

orelie

New member
באותה מידה אפשר גם לראות

את בחירת העורך בקליק אחד אני רוצה שתחשוב ביחד איתי רגע 2 מצבים הראשון - בחירת העורך הוא בחירת מחדל - הדף מתחלף מה? פעמיים ביום בעניי זה משמעמם ויבש מצב שני- בחירת מחדל הוא רשומות חדשות - הדף מתחלף כל מה- דקה? הרבה יותר מעניין - רענן וממכר.... תחשוב על זה יעל

Bezalel P

New member
מצד שני

כשברירת המחדל הייתה הרשומות החדשות, הרבה מאוד אנשים הפסיקו לעבור דרך העמוד כי הם היו צריכים לחפש בעצמם את התוכן המעניין.

orelie

New member
טוב אז עבוד לי.....

מה שנישאר לי עכשיו זה לקבל הרבה בולים "בחירת העורך" או קיי הבנתי את המסר

למעלה