עמוד ראשי חדש לבלוגיה

במבט שני הבוקר

נורא מפריע לי שהפוסטים החדשים לא "פתוחים" כל הזמן, לדעתי הצפיות בפוסטים חדשים פשוט ייעלמו בפורמט הזה. חוץ מזה, הדף נראה מצויין ומאד משמח אותי שהחזרתם את תמונות נבחרות ושירים נבחרים.

Bezalel P

New member
אני לא בטוח שאת צודקת.

בואי ניתן לזה תקופת הסתגלות מסוימת.

יכול להיות שאתה צודק,

אבל אני רגילה לפתוח את הבוקר במבט על הפוסטים החדשים. והבוקר אחרי שעברתי על המסרים שלי נפל לי האסימון שפשוט דילגתי על זה, כי זה לא היה זמין לי מול העיניים. שווה לנסות ולבדוק את זה.

Antonio Montana

New member
../images/Emo45.gif

מחזק את דבריה של הר הקסמים. כשהפוסטים החדשים ביותר נמצאים ישר בעמוד הראשי, בלי צורך להקליק בשום מקום, זה גם נותן הרבה יותר תחושה של זרימה, התעדכנות, שתמיד יש משהו חדש לקרוא. זה הרבה יותר תופס את העין כשזה מופיע באופן אינסטנטי ושאין צורך להקליק על כיתוב זעיר.

לא רק זה

יש שם נורא מעט פוסטים, והם שוהים שם 5 דקות בערך. יוצא שאין חשיפה לפוסטים חדשים. ובקשר לפוסטי תמונות ושירה, אותו פוסט עומד שם כבר מאתמול. זה נורא לא דינמי.

suki da yo

New member
מסכימה על הפוסטים החדשים-

הייתי מעדיפה שתהיה קוביה נפרדת עבורם שתהיה פתוחה תמיד. המעבר בין בחירת העורך לאהובים, מדוברים וכו', זה הגיוני, אבל לשלב את החדשים שם זה שגוי בעיני.

ברני8

New member
נכנסתי, ראיתי, התרשמתי ו ../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif מוצלח מאד

seymore butts

New member
אני לא מבין מה הולך פה

עמוד הבלוגיה נראה נהדר הבוקר וכבר רציתי לברך אבל עכשיו הוא נראה כאילו מישהו מ"אל קאעידה" טיפל בו....

seymore butts

New member
עכשיו זה הסתדר, תודה ומברוכ !

יש עוד הרבה מקום לשיפורים אבל אין ספק שזה צעד גדול לבלוגיה ולבלוגרים !

orelie

New member
בצ - עוד פעם אני אבל זה חשוב

האם שכחתם להוסיף איקון בעמוד הבלוגיה על מנת לחזור לדף הראשי של תפוז כי כשאני בדף הראשי של תפוז אני לא מוצאת אפשרות "דף ראשי" גם לא "עולמות" יעל

suki da yo

New member
ועוד משהו

אם יש 4 קידומים בעמוד הבלוגיה, ואלה אותם 4 קידומים מהבלוגיה שמופיעים בעמוד הבית של תפוז, איזו סיבה בעולם יש לי להיכנס לעמוד הבלוגיה??

נכון מאד!

גם אותי זה התמיה מאד. אין שום סיבה לכפילות הזו, להיפך, זו הזדמנות לחשוף יותר רשומות.

Bezalel P

New member
יש בעמוד דברים נוספים כידוע

יש אנשים שלא עוברים דרך דף הבית של תפוז ונכנסים ישר לבלוגים (ולהיפך).

Bezalel P

New member
באותה מידה היית יכולה לשאול

למה לך להיכנס לדף הבית אם בכל מקרה מופיעים אותם תכנים. אז זהו שרק חלק מהתכנים חופפים. יש דברים שמופיעים בבלוגיה ולא בדף הבית, ולהיפך.

suki da yo

New member
אבל

הרי התכנים שהם אטקרטיבים הם אלה שיבחרו ע"י העורך (כי כבר הסכמנו שבלי זה קשה למצוא מספיק תוכן ראוי לקריאה) ואם התוכן הזה מופיעה בשני עמודים, יש סיכוי של 50% שאני לא אגיע לעמוד הבלוגיה בכלל בשביל התוכן הזה...

למעלה