עסקים קטנים ועבודה מהבית

../images/Emo43.gif עסקים קטנים ועבודה מהבית

היום ב-18:00 יתארחו בפורום עבודה ועסקים מהבית נציגי הקרן לעסקים קטנים שי קורן ורינה ברנר שיענו לשאלות הגולשים בנוגע לפעילות הקרן. הגולשים מוזמנים לצרף את שאלותיהם כבר עכשיו.
מנציחים את הנופלים לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנרצחים בפעולות הטרור, אנו מזמינים אתכם להנציח את זכרם של האנשים הקרובים אליכם, שנהרגו במערכות ישראל או נרצחו בפיגועי תופת. את הסיפורים, הזכרונות , השירים והתמונות שנאסוף מהפורומים, הבלוגים והקומונות אנו נציג בדף הבית של תפוז אנשים החל מערב יום הזכרון ועד צאתו.

נצל"ש- שאלה...../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

או יותר נכון שאלות....
אמממ לפני כמה ימים קניתי סמאש היטס שבשער יש את דני, הארי, אשר ועוד איזה אחד.... אז רציתי לשאול אמממ כל כמה זמן יוצא סמאש היטס?! כמה זמן לוקח לו להגיע לארץ?! ואני לא בטוחה שזה שקניתי הוא ההכי חדש.... אז רציתי גם לדעת אם הוא האחרון שיצא ואם לא אז איזה עיתון הוא האחרון שיצא [זתומרת מי על השער....]?! ואמממ מתי בערך צריך להגיע הבא?! חחחחחח קצת הרבה שאלות.... פשוט אני חייבת לדעת כי גם המוכרות בחנות בעצמן לא ידעו כל כמה זמן מגיע העיתון וכל השאלות הנ"ל... בעעע
אז בבקשה תענו לי.... זה ממש יעזור לי....

just jenny

New member
נמממ..../images/Emo26.gif

קודם כל תתחדשי..
אמ.. סמאש היטס יוצא אם אני לא טועה כל חודש.. אבל לארץ הוא מגיע בזמנים מוזרים O____o כאילו כל פעם שאני באה לסטימצקי יש עיתון חדש.. יכול לבוא אליהם עיתון מלפני חודשיים, ויכול לבוא את העיתון הכי טרי.. אינלי מושג מי על השער על העיתון האחרון שיצא.. פשוט תבדקי בתאריך שכתוב על העיתון
והעיתון הבא אמור להגיע תוך חודש.. אבל שוב, אצלנו בסטימצקי כל פעם שאני באה יש עיתון אחר... מקווה שעזרתי Oo

וואי תודהההה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif

חחחח את ממש עזרת לי!
אני ממש לא יודעת בשביל מה משלמים למוכרות בסטימצקי... הן כאלה סתומות.... הן לא יודעות כלום! חחחחח
טוב בכל אופן תודה רבה!!!

just jenny

New member
שמחתי לעזור../images/Emo140.gif

מה שמעצבן אותי במוכרות שהן בקושי זזות!! גררר זקנות שיושבות בקופה ולא יודעות כלום מהחיים שלהן!! שלא נדבר שאחת רצתה למכור לי טיוי היטס ב48 שקל פיטשה אחת!

48 שקל?!?!? ../images/Emo2.gif ../images/Emo80.gif

חחחחח הייתי אומרת שהיא קצת הגזימה, או יותר נכון קצת הרבה....
כשהייתי כשקניתי ת'עיתון אז שאלתי את שלושת המוכרות שהיו שם, כל כמה זמן מגיע העיתון ואף אחת מהן לא ידעה....
ליתר ביטחון את העיתון הבא נראה לי שאני אקנה כבר בסניף אחר.... ואני פשוט אקווה ששם כן יהיו מוכרות שיודעות משו מהחיים שלהן...

just jenny

New member
חחחח הכלבות האלה!!../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

בכל מקרה בסוף מכרו לי ב37 כי זה היה המחיר הנכון!! בלע איתם. ונראה לי הסניף היחידי שאת יכולה לקנות זה ב"סטימצקי"
לא דעת לא בטוחה

חחחחחחחח../images/Emo45.gif ../images/Emo80.gif

חחחחח איזה חמודה... התכוונתי לסניף אחר של סטימצקי... זתומרת אני איכשהו אחפש חנות אחרת של סטימצקי לקנות ממנה.... בעעעע ולי הסמאש היטס עלה 36 ש"ח.... חחחחח שלי עלה בשקל פחות ממך.... חחחחח

טנקססס! ../images/Emo8.gif ../images/Emo80.gif

וקניתי ת'סמאש היטס שלי ב-2 ש"ח פחות ממך! חחחחחחח
חחחחח עזבי אני סתם מתלהבת...

DesertRose7

New member
אפשר למצוא גם ב..

צומת ספרים וכן כן.. פעם זה עלה 34.. עכשיו זה כבר 38.. בקרוב 40

DesertRose7

New member
ועוד כמה דברים..

כמו שג'ני אמרה העיתון מגיע כל חודש וככה גם כל שער העיתוני נוער מבריטניה שמגיעים לארץ מאיפה שארני קונה.. או לפחות הייתי קונה הוא היה בא בדיוק בזמן את יכולה להתעדכן כל חודש איזה גיליון הוא הכי עדכני באתר של העיתון שבו יש תמונה של הגיליון הכי חדש כך תוכלי לראות מי על השער וגם כתוב כמה דברים מרכזיים שיהיו בעיתון. www.smashhits.net עוד משהו?

אההה אוקיי..... ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

טוב אני רואה שזה שקניתי הוא לא הכי חדש.... בעעעע עכשיו צריך ללכת שוב כדי לקנות ת'חדש.... ואני אשאל אותן שוב, באותה הזדמנות גם כל כמה זמן מגיע אליהם העיתון....
תודה רבה!

PunK RocK 1o1

New member
אממממ

העיתון יוצא פעם בשבועיים לא חודש.. אבל הוא לא תמיד מגיע לארץ..

loner in love

New member
סמאש היטס מגיע פעמיים בחודש

ושלי מגיע כל הזמן הם העלו את המחירים?!?!!?

DesertRose7

New member
הם כל הזמן מעלים את המחירים!!

כל גם אצלי זה היה מגיע כל הזמן! (פשוט לא קניתי כבר הרבה זמן)

loner in love

New member
שנה אני כבר קונה

וזה לא עלה מ34 פתאום עלה? סעמק אני מבטלת את זה אני לא יכולה לקנות יותר כואב לי הלב להוציא על זה כסף כמה פעמים בחודש...

למעלה