פרישת מנהלת הפורום

../images/Emo43.gif פרישת מנהלת הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים להדסו^ש על ניהולה המוצלח והמסור, ומאחלים לה בהצלחה והמשך גלישה נעימה ב
אנשים!

ny22

New member
מנהל
הדס, למה את עוזבת?? ../images/Emo7.gif

נכון שבזמן האחרון לא היית פעילה, אבל עדיין היית ממש חשובה לנו. את מנהלת מצוינת. אם זה עוד אפשרי - בבקשה אל תעזבי!
נתאי.

הדסו^ש

New member
אכן, אכן...

אני לאחרונה מרגישה (ואני מניחה שגם אתם) שקצת מיציתי ואין לי כל כך מה לתרום לפורום. יאללה, להתחיל לעשות פה שמח...

ny22

New member
מנהל
בשביל הפרוטוקול, מתי התחלת לנהל אותו?

כמה שנים את כבר בניהול? ויש לך כל-כך הרבה מה לתרום. תביני הדס, לכל אחד יש תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. גם לי היו לא מעט פורומים שהיו זמנים שכמעט ולא הייתי פעיל בהם לתקופה מסויימת ואז חזרתי. אז כנראה שאצלך (וגם אצל ענת), זו תקופה שלא היית ממש פעילה, אבל לא נורא, יש תקופות כאלו.

../images/Emo201.gifהדסו^ש אני כל כך......

רוצה להודות לך על שקיבלת אותי אל הבית הוירטואלי הזה, שכל מה ששמרתי בבטן מגיל 4 (כי אף אחד לא רצה לשמוע או לא הבין מה אני רוצה) יכולתי להגיד כאן. להודות לך על הפורום הזה ששמרת אותו עבורנו שיהיה חם ואוהב. להודות לך שאת - את. אני מאחלת לך חיים מאושרים ובניה נפלאה. מכל ה
! ענת

הדסו^ש

New member
ענתי

קצת מצחיק שאת כותבת לי את זה, כי הפורום הפך למה שהוא לא רק בזכותי אלא גם הרבה בזכותך. גם את קיבלת פה אחרים, וגם את תמיד היית (ועדיין) נכונה לעזור, לעודד ולהראות את האור למי שרק ביקש...

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif, אין על ענתי שלנו ../images/Emo189.gif

ny22

New member
מנהל
הדסוש, עוד לא יצא לי לומר לך תודה אז...

תודה רבה
, בין אם זה על הקבלת פנים היפה ובין אם זה על כל התמיכה שנתת לי. הפורום הזה הפך להיות בית חם ותומך גם בזכותך, בזכות הניהול המעולה שלך. שתהיה לך דרך צלחה בהמשך! ממני
נתאי.

lisa roo

New member
הדס תודה רבה על הניהול הנהדר:)

שיהיה המון המון בהצלחה בהמשך הדרך.. תמשיכי לבקר ולהעניק לנו מניסיונך:)

למעלה