פרישת מנהל הפורום

../images/Emo43.gif פרישת מנהל הפורום

מנהל הפורום יובל גולן החליט לפרוש מתפקידו. אנו מודים לו על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו בהצלחה רבה בהמשך. המשך גלישה נעימה בפורום תפוז
אנשים

קדימה, שיעבור מהשירותים ליצור

גם ככה, הפורום לוקה במחלה הישראלית של 4 מנהלים על כל פועל. מתוך ה-10 גולשים שכותבים פה בפורום רק אחד מהמנהלים כותב באופן קבוע (בועז) וגם הוא מחוייב לתקינות פוליטית ושאר מריעין בישין. אולי אם המנהלים שנשארים יעברו לייצור (מילים), הפורום יתעורר קצת. בכל מקרה, תודה ובהצלחה ליובל גולן ואני בטוח שבחיים האמיתיים ולא הוירטואלים הוא עושה לטובת הספורט הרבה יותר מכל השרשרנים שכאן.

חם, חם?

מה העצבים, אודי? המנהל החתום מטה היה בשלישיה הראשונה מבחינת מספר הודעות, אך בשל בעיות אישיות לקח חופשה לזמן קצר. אפרת סומנה, כפי שהבהרתי עם הקמת הפורום, כדי שתוכל להיכנס לכלי הניהול של הפורום. לגבי הכותבים בפורום, הרי שבחודש האחרון היו יותר ממאה, והפורום עצמו נמצא במקום לא רע בשליש הראשון של הפורומים של תפוז. לדעתי הוא מוצלח, ביחס לרמת העניין שיש בתחום הזה. בהחלט תודה ליובל, שהרעיון שלו, בגלגולו הראשון, הוא שהביא להקמת הפורום. אני יודע שיובל תורם המון לתחום, זה אצלו בדם.

אני יודע שיש רעב בסודן

ועוד בעיות בעולמנו הקטן שהן חשובות יותר מהתנהלות הפורום. לכן אני לא ממש מתעצבן או מתרגש. הסטטיסטיקות שהשתמשת בהן איציק, של 100 כותבים ושאתה מקום שלישי בהם, הן סטטיסטיקות מתקופת הטור. אבל המבחן האמיתי הוא עכשיו כשהרייטינג נמוך. מה שרציתי להגיד בסופו של דבר הוא שהיה נחמד אם אנשים שיש להם יותר נסיון ויותר ידע מרוב הכותבים פה בפורום היו משתפים גם אותנו בהגיגיהם.

IlanShacham

New member
מסכים איתך לגבי הכותבים

אבל הסטטיסטיקה של איציק היא כבר מאוגוסט

eran45678

New member
יש אנשים שמטפסים על הרים

ויש אנשים שמדברים על אופניים כל היום (ולא מבינים הרבה בזה). ויש אנשים שעושים ומקדמים את ענף האופניים בישראל. יובל שייך בעיקר לקבוצה השנייה, אבל גם לראשונה, מלבד הסוגריים. לזה כנראה אודי, אולי התכוון

לא התכוונתי שזה יהפוך לאישיו אבל

אם כבר הנושא עולה, הסיבות הינן בעיקר אישיות ונובעות מעומס בעיקר בעבודה שאופייני לתחילת שנה. חשתי שאינני יכול להתעדכן מספיק במתרחש, הן בענף, בוואלטה והן בפורום ולכן הודעתי על פרישה, אולי זמנית, מי יודע. הפורום נחשב איכותי ביותר עם רמה מקצועית גבוהה ורמת דיון בהתאם וזאת הייתה המחשבה הראשונית, ליצור קצת הפרדה בין שלל העצות הטכניות על בולמים וצמיגים ולהתמקד במשהו שהוא קצת יותר מחודד מקצועית. חשוב לציין את תרומתו המקצועית של בועז שחר לעניין וכמובן כל הכותבים האחרים. החיים הם כמו טיפוס ארוך באופניים: צריך לדעת לחלק כוחות בצורה נבונה אחרת תגיע בלי אוויר לפסגה... אז כרגע המיקוד שלי ושל כל הקבוצה הוא בהכנה טובה של טל איזנבנד לאליפות העולם שביחד עם אנטון מיכאלוב ייצא לייצג אותנו באיטליה בעוד שבועיים.

למעלה