פרישת מנהל הפורום

../images/Emo43.gif פרישת מנהל הפורום

יניב החליט לפרוש מניהול הפורום. על אף שאנו מצרים על החלטתו אנו מכבדים אותה, מודים לו על הקמת הפורום וניהולו ומאחלים לו הרבה הצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בפורום תפוז
אנשים

תודה לכולם.............../images/Emo24.gif

שמחתי לקחת חלק בהקמת הפורום הזה. ולתת לו את הדחיפה הראשונית ... אך אל חשש..... אני עדיין כאן, רק לא בתור מנהל. אז לכל מי שחשב ולא לרגע שהוא התפטר ממני- טעה...
הנכם מוזמנים להגיש את מועמדותכם להיות מנהל פורום אומנויות לחימה בזירה להנהלת הפורומים. או לחילופין לשלוח מסר לאורי צבי על בקשתכם והוא כבר ידאג לטפל בעניין אל מול ההנהלה. יניב

אילוצים שאינם תלויים בי....

מה שחשוב להמשיך ולכתוב בפורום- זה פורום של כולנו!! וטוב שיש במה לעניני הזירות השונות. יניב

למעוניין להיות מנהל הפורום ../images/Emo50.gif

זה לינק לטופס שיש למלא שמקושר להנהלת הפורומים.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp יניב

razcoren666

New member
יניב בהצלחה,

ואני מאוד מקווה להמשיך "לראות" אותך כאן גם אם בתור משתמש "רגיל".

../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אבל למה? אחי, תודה על הניהול עד היום ושיהיה בהצלחה עם שאר הפרוייקטים שעל הראש. רן.

garey

New member
../images/Emo47.gifכולה יצאתי לחופשה יניב מה קורה

היי יניב ,ראשית לפני כל דבר, מאחל לך את כל הטוב, שאתה כן יודע לעשות, הראית סובלנות ידידות וגם עוקצניות ",צבר אמיתי" יש מצבים בחיים שאין מה לעשות צריך לקום וללכת ,מסיבות הידועות לך ובטח לעוד כמה, למרות הכל נהיניתי לשתף פעולה איתך עד מאוד, למרות ניגוד אינטרסים התעלית מעל כל שיקול והוכחת שאפשר אחרת , באופן מאוד אישי מאחל לך הצלחה בכל אשר תפנה ומאמין {כי מכיר אותך} שתיתן תמיד יותר ממאת האחוזים ,כי זה הדלק המניע אותך ,כן ירבו כמותך , עכשיו נותר להסיר את הכפפות ולהמשיך להיתלאם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםם זה בצחוק ,נמשיך הלאה בכייף כתמיד איין להיתפטר מימך , יהיה משעמם מבלי לפגוע ,אתה חלק מאוד מאוד נכבד בתפוקתו של פורום זה , חבל מאוד ,אבל ממשיכים הלאה ,העתיד הוא קדימה ,אבל עשית דבר גדול מכובד נקי וממשיכייך ידעו לעשות כמותך . בברכה מכל הלב ג'רי מזרחי

go man1111

New member
הפתעה לא נעימה על הבוקר

העיקר שתמשיך להתכתב איתנו פה

eladי

New member
במה פשענו ??? ../images/Emo7.gif

היינו ילדים רעים ? האם ארגנו מרד נגדך ? האם לא עשינו לך מסאז' מפנק בכפות הרגליים אחרי כל אימון ??! איך ? איייך ??? למה...
טוב, סיימתי לבכות. עכשיו נותר לאחל בהצלחה !

eladי

New member
תמיד !!

ואתה.... אתה.... - אתה לא בסדר. אתה לא בא לבקר אצלנו....
זה שאף אחד מהקבוצה לא מתחרה בזירה לא אומר שאתה לא יכול לבוא להגיד "שלום"....
עד שעופר יתפנה שוב להתחרות, יעבוד קצת זמן (ואין מועמדים אחרים בינתיים). ממש ביאסת אותי עם הפרישה הזו. עד עכשיו התרברבתי בפורום ובמנהלים הנחמדים שלו (למזלנו טפו טפו
אורי עוד איתנו) , ועכשיו אתה מבריז ?
מה אגיד עכשיו ? תגיד לי.... אז מה, מי יהיה מנהל של הפורום ? מה לגבי זותי ? אם רן לא היה מנהל ב 148, אז אולי גם יכל לנהל.... אולי לירון ? מישהו ?

למעלה