רוצים להיפגש על חשבוננו

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

shawn 1

New member
נצל"ש

למה בפנאי פלוס לא פירסמו תקציר ל"אוורווד" השבוע?! פעם 2 או 3 ברצף! מה נסגר איתם?!

TheCharm

New member
ככל הנראה

בדיוק מהסיבה שזה היה כך בעבר. הם לא תמיד מקבלים את כל התקצירים. חוץ מזה, בשביל מה אתה צריך את התקציר? זה בדיוק אותו תקציר שמופיע בEPG ובאתרי האינטרנט של לוח המשדרים. ואפילו פה בפורום למעשה.

shawn 1

New member
לא, אני יודע, אבל פשוט

זה שהם דוחקים את אוורווד ומדי פעם את סמולוויל זה ממש מרתיח אותי! ובכלל, הם שוכחים לשים תקציר לוויל וגרייס, ומשפחה בהפרעה בכלל לא שמים תקצירים... רק לתוכניות בהוט כן!

TheCharm

New member
מה לעשות

הם לא יכולים הרי לשים תקצירים לכ-ל הסדרות שישנן, לא? אז אין על מה להתווכח.

JoHnYmYsTeR

New member
לא זה מפריע לי..

מפריע לי שאתה מטיף לו על זה שהתקצירים במילא נמצאים באתרי אינטרנט שונים ואתה בעצמך שם את התקצירים פה.

TheCharm

New member
איך שני הדברים קשורים?

סבבה שאתה מגן עליו, רק תסתכל קודם איפה צריך, כי כל מה שאמרתי לו זה שהתקצירים זהים לאלה שבאינטרנט. וכחלק מהעידכון השבועי, אני שם את התקצירים, ככה אם מישהו רוצה, אין לו כוח לחפש באתרים, והוא פשוט רוצה את זה מול העיניים בלי שום בעיה, הוא מקבל את זה, וזה בכל אופן לא קשור למה שהוא אמר, אז תתחיל לשים לב מה אתה אומר.

kalay

New member
אני לא מאמין

הצליח לנצל"ש! הצליח לנצל"ש! הצליח לנצל"ש!...

shawn 1

New member
תגיד לי! מה הבעיה שלך

אני לא מכיר אותך ופתאום אתה רושם כאילו אתה מכיר אותי! ואני כן יודע לנצל"ש, פשוט היו פעמים שכבר ניצלשו את ה"היום בתפוז" אז "נדחפתי" לשרשור אחר... אז יאלה, די, זה כבר משעמם ומאוס.

JoHnYmYsTeR

New member
תעזבו אותו כבר..

חתיכת משועממים,נכון שלפעמים הוא טועה,ולפעמים הוא באמת מציק .. אבל זה נהפך אצלכם לאובססיה להציק לו.. לכו תחפשו חיים !

למעלה