רוצים להיפגש על חשבוננו

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

יההה אני רוצה לבוא ....

למרות שאיני כתבתי משהו בספר הזה.
חחח ודרך אגב אני כותבת ספר :רוצים לדעת על מה .......(אני מניחה שכן חח) הדמות המרכזית היא חווה, ואיך חווה הורסת את העולם ואיך כל פעם מחדש היא חוזרת על אותה טעות ואיך כול פעם נותנים לה הזדמנות נוספת . אכשיו לא רק שחווה עשתה את הטעות, כל פעם היא גוררת את אדם לעשות גם את הטעות. הולך להיות ספר ענק.(עם מלא מלא מסרים חחח) ולדעתי כול בחורה היא חווה וכל גבר הוא אדם.וכל בן אדם צריך להתחיל ולהסתכל על המעשיים שלו

../images/Emo32.gif

אף אחד לא נכנס לפה היום למה
חחח חחחחחחחחח חחח
אוף לככככככככולם (כי גם ככה אין פה אף אחד) תיהיו חברים
לככככככככככולם כי אני אוהבת את כולם

הודעה יפה לא?../images/Emo8.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טיפקסית

New member
דווקא באותו יום אני במשמרת בבסיס

המשמרת שלי נגמרת בסביבות 16:30 או 17:00 מצפת אני לוקחת אוטובוס הביתה טסה לבית להתקלח ומשם-נוסעת להופעה של הדג נחש התגעגעתי לדגים ארררר אמיר בן עמי אני באה מתוווווק שלי אוהבת את הדג נחש אמיר בן עמי-אהבת חיים שלי מחכה כבר לראות אותו אחרי שנה שלמממה ואני אראה את משההההההה ששאל אותי בטלפון למה לא באתי למעגן מיכאל

למעלה