שאלה למה עפר לא היה היום ? מה ארז טל אמר בדיוק על עפר בתחילת התוכנית ??
M Marks103 New member 20/5/06 #14 חברים יש למישהו וידאו או לפחות MP3 של השיר לדליה איציק? אני לא מסוגל לחשוב על המשפט הזה "משה תזמן, עשרים דקות, לצומת מורשה." בלי להקרע מצחוק. תודה!!
חברים יש למישהו וידאו או לפחות MP3 של השיר לדליה איציק? אני לא מסוגל לחשוב על המשפט הזה "משה תזמן, עשרים דקות, לצומת מורשה." בלי להקרע מצחוק. תודה!!
M manson6 New member 21/5/06 #16 לחלוץ יש צחוק של נשפכת.. אם למישהו יש איכשהו דרך להשיג את הקטע הזה.. לא בהכרח ממועדון לילה אלא ממש הקטע אני ממש ממש אודה לו אחד הדברים המצחקיים
לחלוץ יש צחוק של נשפכת.. אם למישהו יש איכשהו דרך להשיג את הקטע הזה.. לא בהכרח ממועדון לילה אלא ממש הקטע אני ממש ממש אודה לו אחד הדברים המצחקיים
M moton New member 19/5/06 #2 ארז אמר שעפר יהיה מחר... ושלא צריך לדאוג זה רק חד פעמי שהוא לא הופיע...
א אודליה מממ New member 19/5/06 #10 ../images/Emo41.gif אז עוד שאלה יש מקום ברשת שניתן לראות את התוכנית?
M moton New member 19/5/06 #11 אממ... נראה לי שהאתר של קשת נותן קטעים מהתוכנית.. בכל מקרה - אסור לדבר על הורדות לא חוקיות על גבי הפורום.
אממ... נראה לי שהאתר של קשת נותן קטעים מהתוכנית.. בכל מקרה - אסור לדבר על הורדות לא חוקיות על גבי הפורום.
M moton New member 19/5/06 #13 כן, הבנתי../images/Emo13.gif זה רק דרך האתר של קשת.. על דרכים אחרות לא מדברים פה