שאלות ובקשות

שאלה חובה מאודד!! כנסוו -->

ביום חמישי בצילומים .. באיזה תוכנית עפר יהיה.? של הערב או של הצהריים?? זה דחוףף!! תודה !!

kuku woman

New member
רציתי לשאול../images/Emo26.gif

הזמנתי כרטיסים והתקשרו אליי
סוף סוף
רציתי לשואל מה הם שואלים בכניסה? איך הם יודעים שזו אני שהזמנתי את הכרטיס ולא מישהו אחר?

ולריה1

New member
שאלה לגבי הצילומים

פעם היתי בצילומים אבל אני לא זוכרת אם זה היה ביום שישי או חמישי.. אז באיזה יום מצלמים ובאיזה שעות?.אני פשוט צריכה להתאים את זה לשעות העבודה שלי

JacksonX

New member
זיהוי השיר שרקדו לצליליו במועדון

לילה אז ככה, בשני תוכניות של מועדון לילה(לא זוכר את הפרקים) היה כזה שיר עם קצב שכל פעם שהוא היה מושמע הפאנל היה קם ומתחיל לרקוד ולהשתגע.. מישהו מכיר את השיר ויכול להגיד איך קוראים לשיר וכו'? זה בכלל שיר או סתם ...? תודה לעונים..

אממממ...

טוב, ככה
בפעם הראשונה שהייתי, כולם עמדו בכניסה, ומי שהגיע אל האחראי מההפקה אמר את השם, נגיד חיים, ואז אמרו "כל החבר'ה של חיים להיכנס" והכניסו אותם... בפעם השנייה הגעתי אחרי ההכנסה הזאת, פשוט אמרנו [הייתי עם לירון] לשומר שאנחנו לצילומים והכניסו אותנו.

ולריה1

New member
זה לא רצוף?

עם שעברה שהייתי אז זה היה מ1 עד 5 וצולמו 2 התוכניות.. אני יכולה לבחור לאיזה תוכנית לבוא? אם אני אבוא רק לתוכנית של 8 יכניסו אותי?

שתי התוכניות בארבע שעות?../images/Emo12.gif

יפה להם
בד"כ כל תוכנית זה 3-4 שעות.. אממ פעם ראשונה שהלכתי אמרו לי לאיזה לבוא, בפעם השנייה שאלו אותי מה אני מעדיפה. אין לי מושג במה זה תלוי. ואין סיבה שלא יכניסו אותך אם תבואי בשמונה, כי בעקרון זה הכנסה מחדש כל תוכנית... זה לפחות מה שאני יודעת.

idanias

New member
גם אליי התקשרו היום!

אמרו שעדי אשכנזי תהיה
והם פשוט שואלים אותך איך קוראים לך ומסמנים שבאת

0ליוש0

New member
איך הצלחת להזמיןןן?!?!?!

אני מנסה כל כך הרבה ואני לא מצליחה הם לא חוזרים אליי=[

kuku woman

New member
אממ

התקשרתי אליהם אממ בערך כל יומיים
והם לא חזרו אז כבר ממש התייאשתי ולפתע הם התקשרו אליי אתמול ושאלו אם אני יכולה להגיע לתוכנית הקרובה

0ליוש0

New member
חחחח איזה כייף לך../images/Emo6.gif

וכמה זמן בערך התקשרת אליהם? אני מנסה להזמין כל כך הרבה זמןןן=[

למעלה