שידורינו היום

../images/Emo43.gif שידורינו היום

הערב ב-20:00 אנחנו חוגגים את סיום פרוייקט Y2 עם אירוח אחרון בסדרה: מישל ורוני, שתי הסנסציות של הוילה מגיעות להבהיר כמה עניינים.
מיד אחריהן תגיע לכאן הזמרת הערביה המצליחה אמל מורקוס. האירוח יחל בשעה 21:00. תוכלו לשאול אותה שאלות בזמן האירוח. השידור יתקיים ב- blogtv

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש יומולדת! ../images/Emo65.gif

לשפי!!! מזל טוב ענקי ממני, עד 120 ושיהיה יומולדת מ-ד-א-י-ם
שיהיה לך קל עם הבנות ושהפועל יחזרו גם לנצח לפעמים
והכי הכי חשוב - רק מחשבות שמחות!
!!!!Happy Birthday

junny

New member
אני באיחור רציני

אבל מצטרפת לכל האיחולים. המון מזל טוב. אושר ובריאות רותם

JewishHamster

New member
היי, מישהו כאן אמר הפועל חיפה?

היי, אני אורטל, וגם אני "חוטאת" לעיתים בצפייה בצח"מ. עד כה הייתי קוראת די פאסיבית וגם לא ממש קבועה. פעם אפילו ניסיתי להיות טיפה יותר אקטיבית ויוזמת, וניסיתי לכתוב תגובה - נסיון שדי עלה בתוהו, שכן התגובה משום מה לא נקלטה פה (או שאלה יכולתיי המוגבלות במחשבים, או ש... שחר, לטיפולך!) אבל עכשיו נתקלתי פה במשהו שגרם לי סופית(?!) להרים את הכפפה ולהגיב על אמת: י ש א ו ה ד י ה פ ו ע ל ח י פ ה ב פ ו ר ו ם ה ז ה ? כמה טוב לגלות שאני לא היחידה! ברכותתי הכנות, שפי (גם על יום-ההולדת וגם על עובדת היותך אוהד הפועל... מתי כבר נתחיל שוב לנצח, כמו בימים הטובים? מתי?...) בימים האחרונים לא יצא לי לראות צח"מ באופן מסודר, אבל guys, you're keeping me posted... והרבה מעבר למה שציפיתי... חבר'ה, יש לכם פה אחלה פורום - כיפי, מצחיק, שנון, וממש עושה טוב על הנשמה. שחר, יישר כח! ואני עוד אכנס לפה, אני עוד אכנס...

Dawn12

New member
זה כבר לא קופץ אבל...

ברוכה הבאה יקירתי!
תמיד כיף לראות קוראים פאסיביים מצטרפים אלינו ומחליטים לכתוב ואני מקווה שנראה אותך כאן הרבה (כמו שהבטחת!). דרך אגב, אם צפייה בצח"מ היתה חטא - השטן היה עושה חיים בגיהנום!
ובקשר להפועל... לא יודע איך להגיד לך את זה, זה נראה כמו נושא רגיש, אבל הכוונה היתה להפועל תל-אביב. עדיין רוצה להצטרף אלינו?

JewishHamster

New member
רוצה גם רוצה

אבל אל תופתע אם אני אכניס פה ושם, בין השורות, "מסרים סמויים" המעודדים להצטרף לאוהדי להפועל חיפה (שבינתיים מונים משהו כמו שלושה אנשים...) למעשה, כל-כך נהניתי מלקרוא כאן היום, שאפילו החלטתי להגיב בדיעבד בשרשורים קודמים על פרקים קודמים (ע"ע התספורת של נינה)...

../images/Emo39.gifמזל-טוב פיית הפרחים../images/Emo39.gif

וזה הזמן לשאול מתי תחזרי אלינו למשרה מלאה ולא לגיחות קטנות...

מחר יום הולדת לג'ון אבוט...

הוא יהיה בן 72 , ממש ילדונצ'יק...
איזה כיף היה לראות שריאן נולד בחודש שלי וגם הוא מזל שור. אבל איזה לאאאאא כיף !!! היה לראות שמרי וויליאמס גם !!!

שחר יקירי...

הרמוניקה, בוטן, ebbott girl ועידית היקרות..... תודה רבה!! על הברכות.... ומזל טוב לפורום שחוגג שנה (הרבה זמן בלעדיי- אבל בן שנה!) מבטיחה שבקרוב אחזור ולא לסתם גיחות קצרות.... כל טוב חיבוקים ונשיקות.

ozaritali

New member
מזל טוב....

איזה כיף לפתוח את הפורום ולראות שיש לך יומולודת..... הספקתי להכירך קצת כנירא ביגלל הגיחות הקטנות... אך אני מצטרפת לשאר הברכות הלבביות ומוסיפה עוד קצת משלי לסל הברכות. שיהיה לך המון מזל טוב, אושר ועושר, שכל מה שתרצי יתגשם לך ולבני מישפחתך....

למעלה