שיהיה לכם מה לעשות בשבת:)

• פותח הנושא tatia
  • פורסם בתאריך

tatia

New member
../images/Emo43.gifשיהיה לכם מה לעשות בשבת:)

הכול התחיל לעבוד באתר ויש חידושים:)) 1

טטיה, זוכרת את הרעיון שהעלת

ואת התגובה שלי. תגובה על כך שיש מנוע חיפוש מצויין ואפשר להעזר בו. בואי נדגים למה הכוונה: במקום שתכתבי 1 כקישור לחוברת על חולצות, תכתבי: חולצות. במקום שתכתבי 3 בקישור למפות, תכתבי : מפות. אז כאשר יקליקו על חיפוש מתקדם, (צד שמאל, למעלה) ויקלידו בשורת נושא: מפות, בשורת תוכן: מפות, יתבצע חיפוש ובין כל ההודעות הקשורות למפות תעלה גם ההודעה הזו. אם את כותבת 3 אז האינפורמציה הזו נעלמת כי בחיפוש למספר 3 אין שום משמעות. וחוץ מזה האלבומים שלך נהדרים.

סליסמה

New member
איך מוציאים את תרשים

הי טטיה הלינקים מדהימים אבל אני לא יודעת איך להוריד את ההסברים למודל שאני רוצה (למשל לזה של העליוניות היפות) אני לוחצת על התמונה אבל זה רק העביר קדימה או אחורה. תודה סלי

tatia

New member
למטה מתחת לתמונות יש

כפתור Вперед כשתלחצי עלו תגיע לדף השני מתי שאת לוחצת על תמונה היא נפתחת בגודל לא סופי, בצד שמאלי של תמונה תראי סימן של זכוכית מגדלת

סליסמה

New member
את תוכלי לעזור לי אם תרגום ההסברים?

אשמח אם תוכלי לעזור לי, את באה ביום חמישי? תודה סלי

ללניה5

New member
לא מוצאת הכפתור

מחפשת כבר שעות את הכפתור הזה....נאדה. מצאתי עליונית מדהימה מספר 5 ב MODA CROCHE64 ולא מוצאת את הכפתור לדף השני של ההוראות. אשמח לשמוע היכן מתחבא הכפתור. תודה. רק מצאתי את הזכוכית המגדלת.

tatia

New member
אני אסביר:)

בדף התמונות יש למטה בצד ימין כפטור כזה " Вперед " , זה מעבר לדף הבא. והינה בקישור הסבר לדוגמא שבחרת, בבקשה.

סליסמה

New member
איך אני מוצאת את ההסברים של אלו

הי טטיה אני עדיין לא מצליחה את יכולה לעזור לי למצוא את התרשימים של הדומאות הללו. תודה סלי

סליסמה

New member
תודה את זה מצאתי אבל...

אני לא יודעת איזה הסבר מתאים לאיזה מודל???(יכול להיות שההסברים בספרדית?)

tatia

New member
../images/Emo43.gifOK

דוגמא הראשונה זה הסבר מספר 6 ( הסבר על שני דפים' בדף שני תרשים למעלה) דוגמא השניה זה הסבר מספר 5

אורלי252

New member
היי צהריים טובים ונעמים לכולם !!!??

היי אייך אני נכנסת לתיבת הדואר שלי ? תודה מראש לכולם ...להחשתמע

למעלה