שרשור סיכומי מפגש הבלוגרים!

wranger

New member
../images/Emo43.gifשרשור סיכומי מפגש הבלוגרים!../images/Emo118.gif

שרשרו לכאן סיכומים, חוויות, תירוצים למה לא הגעתם, ומי לכל הרוחות ניצח בטאקי?!

Purple Mushroom

New member
היה באמת כיף ../images/Emo9.gif .

אני זה שנצחתי במשחק טאקי הראשון,ממש בלי להתכוון הרבה . סליחה ותודה . והיו באמת 13 בלוגרים (ספרתי גם אני) . רק שאחד לא רצה להחשף ממש. אני תיכננתי גם לרשום רשומה על זה . מקווה שמחר , אשרשר לעצמי, ועדיין הבטחתי להראות נוכחות גם בפורום הבלוגים הכללי בתפוז (השני במספר בתפוז) , יותר בשבילי . סליחה ותודה , ולילה טוב
.
.

wranger

New member
ה(בערך)סיכום של ליידי סנו המקורית

(רק בגלל שאני יודע שהיא לא נכנסת לפורום בדרך כלל, אבל זה כן, בערך קשור לנושא) - כאן.

malka3

New member
"ההרים גבוהים יותר בדרך חזרה

המדרון תלול יותר בדרך חזרה..." ארוכה הדרך חזרה הביתה ... הרשומה מתבשלת , קישור יגיע בהמשך אגב בסיבוב הטאקי הראשון סיימתי אחרונה
בסיבוב השני סיימתי ראשונה

Purple Mushroom

New member
רשומת סיכום מפגש הבלוגרים של תפוז../images/Emo43.gifשלי.

קישור בכתובת אינטרנט נילוות . קראתי לנושא הרשומה : "לפעמים החיים יכולים להיות מאוד מעניינים":) אוי! שכחתי לרשום על הכירבוליות! המתנת זיכרון הכי מופלאה מבצלאל
. אייקון הרשומה , בצורת עוגה , מוקדש לעוגיות\ריבועי הטופי המופלאים . קראתי כבר את כל חמשת רשומות המפגש , והתרשמתי מאוד מהמרכיבים של הריבועים שמלכה ציינה ברשומתה , סילאן זה ריבת דבש מאוד יקרה . קבל עוד ח"ח טל על העוגיות המופלאות (טעים:0)) בקשר לתגיות, יש תגית אחת משותפת , שלא הבנתי מהי , תוכל לנסות להגיב לי מהי ?
. זהו , סליחה שלא שרשרתי לעצמי , ראיתי שכולם משרשרים לפה . לקח לי כמעט יומיים , ולא ציינתי מדוע . כל הכבוד , מפגש ממש טוב וחיובי :) .
.
.

sigalitbi

New member
:( פגישה שנקבעה מזמן

עם נציג חברת הוט זו סיבה מוצדקת? תהיו רחמנים כשאתם עונים, כי בגללם הלך לי המחשב.......

Joe the wolf

New member
יש מצב לתמונות מהמפגש?

שנראה מה הפסדנו: מי החתיכות, (ו..החתיכים); מי המתלבשים יפה; ובעיקר מה אמרו פניכם; שלכם יוסי ג'ו

Joe the wolf

New member
ועוד משהו קטן בצלאל

חן חן על הבולטות שאתם נותנים לסיום תחרות סיפורי ההמשפחה. יוסי ג'ו

Bezalel P

New member
רוב הנפגשים היו ביישנים למדי

אני אפרסם תמונות מאוחר יותר.

suki da yo

New member
הנה התמונות

שימו לב למר פקק, יצירת האומנות המרהיבה של טל וצציק (אני מקווה שאני זוכרת באמת מי היה שותף, בכל זאת עבר קצת זמן...)

למעלה