לא כמוני... מאוד רוצה ליסרוג אבל אין לי הרבה זמן ואל השעות שאני משכיבה את הבנות לישון וגם את התינוק הגדול...חה חה חה ... הבעלול ואז יושבת קצת מחשב מאז שגיליתי את הפורום וקצת סריגה. אז לא מספיקה הרבה. לפנסיה יש לי הרבה תוכניות..... סריגה, וגם רוצה מאוד קרושה וגם אולי קצת סריגה ......אה כן זנחתי קצת את הריקמות והיצירות האחרות אז אולי אחזור לזה.
אני עובדת כמנהלת דיור מוגן לקשיש ועם הצימצומים השנה צימצמו לי לא רק את המשכורת והתנאים אלא גם את כוח האדם ואת ההשתתפות של החברה בפילות החברתית . אז אני מתדפקת על דלתות לבקש תרומות כדי שאוכל להפעיל את המקום. אה כן ושכחתי לציין שאני גרה במקום ונותת שרות של 24 שעות.
שעה 6 בבוקר אז אני חייבת לקום לעשות בדיקות סוכרת לקשישים. ואם אני עייפה גונבת ממש ככה כחצי שעה של מנוחה ושוב לעבודה ואז ... או אז בלילה בלילה בלי שיפריעו לי אני סורגת.........
לאחרונה ניסיתי להדפיס את הדגמים שצירפת באתר הזה (תיק ריבועים דגם 24, תיק דגם 26 מפרחים והדגם לפלאפון מס' 19). נתקלתי בבעיה ואולי תוכלי לסייע לי. כאשר אני מנסה להדפיס את הדגמים הם יוצאים מטושטשים ולא ניתנים לקריאה. האם יש לך פתרון בשבילי ואני מתארת לעצמי שגם בשביל שאר בנות הפורום. תודה מראש.