תיקים לפלאפונים

iris3111

New member
תודה תודה אבל...רוצה ליראות עשיה

ולא כמוני לאגור ו... מחר אני אתחיל כי מחר לא מגיע מהר...

../images/Emo140.gifאיריס הזמן אצלי נגמר

לפני שהוא מתחיל. אני סורגת עדין לחוברת יותר מחוט וזה תופש המון זמן. יש לי גם עוד כמה התחייבויות בנושא אחר ולא בסריגה .

iris3111

New member
כל הכבוד לך אשת חיל מי ימצא. לפחות

לא כמוני... מאוד רוצה ליסרוג אבל אין לי הרבה זמן ואל השעות שאני משכיבה את הבנות לישון וגם את התינוק הגדול...חה חה חה ... הבעלול ואז יושבת קצת מחשב מאז שגיליתי את הפורום וקצת סריגה. אז לא מספיקה הרבה. לפנסיה יש לי הרבה תוכניות..... סריגה, וגם רוצה מאוד קרושה וגם אולי קצת סריגה ......אה כן זנחתי קצת את הריקמות והיצירות האחרות אז אולי אחזור לזה.

../images/Emo140.gif לי יותר קל אני לא עובדת מחוץ

לבית,אבל תמיד יש משהו לעשות.לכן אני מצמצמת את הכניסות לפורומים וגם עובדת לפי הזמנות. בתוכנית יש לי רשימה ענקית וגם חומרים מתאספים בחדר עבודה.

iris3111

New member
איזה כייף לך בואי נתחלף קצת../images/Emo24.gif

אני עובדת כמנהלת דיור מוגן לקשיש ועם הצימצומים השנה צימצמו לי לא רק את המשכורת והתנאים אלא גם את כוח האדם ואת ההשתתפות של החברה בפילות החברתית . אז אני מתדפקת על דלתות לבקש תרומות כדי שאוכל להפעיל את המקום. אה כן ושכחתי לציין שאני גרה במקום ונותת שרות של 24 שעות.

../images/Emo140.gifכל הכבוד לך על המוטיבציה.

אז מתי את ישנה?נותנת שרות כל היממה ומכניסה אתרים לפורום בקצב מסחרר.כל הכבוד לך.

iris3111

New member
עליזוש אני ישנה בין 2 לפנות בוקר עד

שעה 6 בבוקר אז אני חייבת לקום לעשות בדיקות סוכרת לקשישים. ואם אני עייפה גונבת ממש ככה כחצי שעה של מנוחה ושוב לעבודה ואז ... או אז בלילה בלילה בלי שיפריעו לי אני סורגת.........

פרפרית 4

New member
איריס, חזקי ואמצי, האתרים שאת מעלה

מעוררים קנאה, אך מי אנחנו שנתלונן על זמן. עם 6 שעות שינה בלילה, דבר שנאה רחוק ממך. תודה על האתרים שאת מזרימה לנו

deah

New member
איריס, מה עשית לי? תראי מה השעה

נדודי שינה , נכנסתי לשניה ולא יכולה לצאת, האתר ששלחת אין לו סוף

deah

New member
ועוד מאותו אתר, יכול להיות כפילות ש

של אחד הקישורים מרוב עייפות

iris3111

New member
בנות בימקום להיתלונן בבקשה ליסגור

את הפה הפעור לנוכח היופי שמצאנו ו.... ליצירה הזמן מוגבל והמלאכה מרובה. חוץ מיזה לא להיתלונן אין זמן... אז....... להתראות עם היצירות. ביי

haya53

New member
בעיה בהוצאה להדפסה

לאחרונה ניסיתי להדפיס את הדגמים שצירפת באתר הזה (תיק ריבועים דגם 24, תיק דגם 26 מפרחים והדגם לפלאפון מס' 19). נתקלתי בבעיה ואולי תוכלי לסייע לי. כאשר אני מנסה להדפיס את הדגמים הם יוצאים מטושטשים ולא ניתנים לקריאה. האם יש לך פתרון בשבילי ואני מתארת לעצמי שגם בשביל שאר בנות הפורום. תודה מראש.

למעלה