תפוז למען הקהילה

../images/Emo43.gif תפוז למען הקהילה ../images/Emo101.gif

במוצ"ש הקרוב בשעה 21:00, תתקיים בקניון ארנה המסיבה הרשמית של הקיץ של ארגון "יוצאים לחיים" התומך ומסייע לחולי סרטן. בואו לצפות בדג נחש, די-ג'י אסי קוז'אק, הבליינים ועוד. כל ההכנסות קודש לפרוייקט "יוצאים לחיים", התומך בצעירים שחלו בסרטן. טל' להזמנת כרטיסים - "הדרן": 03-5279797. מידע נוסף בפורום 'סרטן - לא לבד'.
השבוע הוא שבוע המודעות לגילוי ומניעת סרטן ממאיר של העור, ופורום 'אחים ואחיות בשירות הבריאות' מבקש לקדם את המודעות לנושא החשוב. מידע חשוב בנושא ניתן למצוא בשרשור בנושא בפורום.

נצל"ש- איך הלך אזרחות למי שעשה?

וואלה היתה בגרות קלה, הכי קלה שעשיתי נראה לי...

capsl0ck

New member
לא רע, לא רע בכלל...

0 דקות של התכוננות, התוצאות יהיו כנראה בהתאם, אבל היה די קל...

אליגטור

New member
תזהרו

הבגרות באזרחות היא בעייתית. הם בודקים אותה ממש ממש לעומק, גם הבגרות בשנה שעברה נראיתה לי קלה, אבל קיבלתי ציון לא מי יודע מה, מזל שהיה מגן גבוה.

eitan007

New member
אף פעם אל תחשב את מה שאתה

יודע שירד לך, ולפי זה תקבע את הציון. אתה רוצה להגיד, שאתה מתחיל מ-88. תאמין לי, יש לי הרבה ניסיון בזה, גישה כזו היא מתכון בטוח לאכזבות. תאמין עכשיו שתקבל 80 נניח, ואם תקבל 88, תהיה ממש שמח, ואם בכל זאת תקבל 80, אז לא תהיה מאוכזב. הבנת את ההבדל ?

חחח לעבוד על עצמי בעיניים?

זה בולשיט. אני לא יכול לעשות כזה דבר. אף פעם לא יכולתי. ובסוף יש לי רק סעיף אחד טעות אז יש לי כנראה 94. סליחה! אני מתחיל מ94

סלים וארזה

New member
מנהל
ניצלו"ש: קבוצות ישראליות באירופה אם הפועל ירושלים תחליט לשחק ביורוליג, אז לישראל יהיו (על פי עיתון ידיעות) שתי נציגות ביורוליג, 2 נציגות ביול"ב קאפ, 2 נציגות ביורופליג ו-5 נציגות בגביע האתגר (יורופקאפ).

אליגטור

New member
למה?

קח לדוגמא את בני השרון, ראית איך נגמר להם הסוס בפלייאוף? אין שום רע בלשחק בעוד מסגרת וזה רק יועיל, גם לאוהדים. הנה גם מכבי ראשון הולכת על אירופה.

אבל שיהיו כמה מפעלים מסודרים כמו ;

בכדורגל. מה ייתן לראשל"צ או לגליל לשחק באיזה גביע בדיחה?

למעלה