תפוז למען הקהילה

../images/Emo43.gif תפוז למען הקהילה ../images/Emo24.gif

מערכת הקהילות בתפוז כוללת מגוון עצום של נושאים ואנשים, החוברים ביחד בהתבסס על עקרונות של ידע, שיתוף, תמיכה, הצעת עזרה, וקבלתה. ניתן לראות את הצד היפה של החברה הישראלית החל משלב הלידה, גידול הילדים, גיל ההתבגרות, ועד לחיי משפחה, הכוללים גם סיוע הדדי בתחומים אחרים. אנו שמחים לקדם אירועים למען הקהילה הבאים ביוזמת הפורום, ונשמח לסייע כמיטב יכולתנו בכל יוזמה קהילתית. פורום למען הקהילה הוקדם במטרה אחת: לעשות שינוי- להפוך את המשפט "אתה ואני נשנה את העולם" לאמיתי. אתם מוזמנים לפורום למען הקהילה להיות חלק מהשינוי לנסות להפוך את העולם שבו אנו חיים למעט יותר טוב למעט יותר נעים ולגדל דור אחר דור שאיכפת לו. מצורפת כתבה שמספרת על תחילת דרכו של הפורום ומבהירה את המשמעות : תפוז - קהילות. אתם מוזמנים לתת כתף, להציע, לסייע, להשתתף איתנו בפרוייקט הקהילתי המופלא הזה.

ויימס

New member
תיראו איזה ניצלוש! חסכונית שכמותי!

הגיע הזמן להמשיך בפאנפיק המפוקפק למדי שלי. אבל קודם, הפרקים הקודמים:

ויימס

New member
שיט, שלוש תגובות ברצף...

שונאת שזה קורה... אה, ולמלאכה... פרק 5: הסוף!
ואיפה אנחנו עכשיו?
סינוס קוסינוס טנגס חלקי אלפא בתא שווה לסינוס שמונה דומינוס פיצה קוטנגס דלתא גמא.
והנה אנחנו שוב כאן. ממש סגירת מעגל.
אתם! חשבתי שאבדתם במרחבי הזמן חלל.
גם אני חשבתי.
למה הייתם חייבים להרוס ולהפריע לי??? בדיוק התחיל החופש הגדול, מה שאומר שבלי שאר הלימודים, יש להם הרבה יותר זמן למתמטיקה.
אני דורש שתשחררי אותם!
או מה...?
אה...
מו הא הא הא! סינוס שתיים אלפא שווה שתיים סינוס אלפא קוסינוס אלפא! הזוית ההיקפית במעגל הנשענת על הקוטר היא זוית ישרה! אם הולך רגל יצא מכפר סבא להרצליה ומהירותו מטר לשעה, א. מהי מידת הנעליים שלו? ב. באיזו שנה יפגע מטאור בכדור הארץ וישמיד את הציוויליזציה שלנו?
לא תוכלי להשמיד אותנו כי אנחנו חמושים-
הו, כן?
כן!
במה...?
אה...
מו הא הא הא!!!
(זורק על
בקבוק והבקבוק מתנפץ)
אדיוט פתטי ועלוב שכמוך! חשבת שזה באמת יפגע בי???
זה אולי לא, אבל התירוש שהיה בפנים כן!
אהההה!!! איך ידעת שתירוש הוא החולשה שלי???
מה שלא נמצא בבריטניקה לנוער- לא שווה לדעת!
אני נמסה... אני נמסה... מה זה חוסר המקוריות המזעזע הזה??? אני לא המכשפה הרעה מהמערב! מי כתב את התסריט?! אני נמסה... אני נמסה...
הצלתם אותנו משתים עשרה שעות של מתמטיקה ליום במשך חודשיים!
וטריגו. אל תשכח טריגו.
אם תשכח טריגו תשכח ימיני!
תודה לכם, גיבורים אלמוניים!
הידד! הידד!
אין בעד מה.
סתמרוח, אתה... מחייך...
ריפלקס.
(סניף, סניף) סוף טוב, הכל טוב, עאלק. היק! ...בפונדק קטן, בנמל קטן- לא זוכרת את המילים- רגל מעץ! היק!
אתה חושב שהיא מודעת לעובדה שזה מיץ פטל?
המפיקים לא הרשו לי להכניס וודקה לפאנפיק. אמרו שזה לא חינוכי. אז הנה אני מטביעה את יגוני במיץ פטל. היק!
ומי את?
המחברת. (רגע של שתיקה) זאת אומרת, מישהי שכותבת את הסיפור, לא קבוצה של דפים כרוכים ביחד. למרות שלפעמים קשה לי להבדיל. היק!
את רוצה להגיד לי שכל מה שעבר עלינו בארבעת החודשים האחרונים היה באשמתך???
היק! כן.
למה את כל כך עצובה?
לכולם יש חופש, רק לנטע הקטנה והמסכנה אין חופש. לאלאלא, אין חופש... היק! רגל מעץ! תקועה בין טנקים מקולקלים וע"צים מסריחים...
מי אחראי לזה?
איזה אחד, קוראים לו... תן להיזכר... הרמטכ"ל.
לא נשמע לי מפחיד בכלל, הרמטקלקר הזה.
אה, האם יורשה לי לציין-
אנחנו נעזור לך!
מי זה א נ ח נ ו ???
נכון, אנחנו לא נוותר עד ש-
מ י ז ה א נ ח נ ו ???
אוי, סתמרוח, מספיק לבכות! אפשר לחשוב מה יש לך בדיסקוורלד שיותר טוב. מה, מכשפים מרושעים שמנסים להשתלט על העולם??? דרקונים??? הרים הפוכים???
הממ, נקודה טובה.
זה אומר 'כן'?
זה לא אומר לא.
תודה!!!
אל תתרגשי כל כך. זה לא שיש לי ברירה. את בכל זאת המחברת (ובזה אני מתכוון לקבוצה של דפים שכרוכים ביחד).
אם כן, מוסכם.
כולם בשביל אחד-
כל אחד בשביל עצמו, זה חוסך זמן.
היי, יפיוף, רוצה לצאת איתי הערב?
אה... אני עסוק.
הא, כן? מה אתה עושה?
מתקן טנק.
אהה... סוף

Athaclena

New member
<אייקון של מחיאות כפיים>

מזל"ט! כל הכבוד! וגם לי אין חופש עכשיו. אכן ביאוס רציני ביותר

The Mad Hatter

New member
:))

(אחרי הבגרות במתמטיקה, המורה המפלצתית שלך למתמטיקה עם משפטי הקוסינוס שלה נראית הרבה פחות מאיימת). ישר כח על הסיפור! :) יהיה המשך, נכון..?

The Mad Hatter

New member
|טיפשה|

(הנה, אני מגיבה לעצמי..) בטח שאין המשך. בגלל זה הפרק נקרא "הסוף". אבל בכל זאת, תחשבי על זה...טוב? :)

limilu

New member
הוא יודע לתקן טנקים? ../images/Emo12.gif

ממש ממש מצחיק...

wild sands

New member
לא אמרת בלי צבא?

והנה הבאת לנו את הרמטכ"ל. ובכל זאת ואף על פי כן ולמרות הסתירות - סחטיין על ההשקעה. זה פאנפיק חביב (שלא לומר חמוד). בעצם למה לא לומר? חמוד!

כן, מה שכולם אמרו

אכן יצירת מופת אינטראקטיבית, שימוש הולם במשאבים שהעמידה לרשותך מערכת תפוז אנשים וניצול נכוטן של הידע הנלמד ושל הניסיון הנרכש.

ויימס

New member
פשששי, אני רואה שהתלהבתם ../images/Emo12.gif

בעקרון לא היה אמור להיות המשך, אבל אני אחשוב על משהו. וזה לא כולל את חתולים בצמרת שמחכה בסבלנות ל-lore.

The Mad Hatter

New member
מה עם הסיפור בהמשכים הזה באמת?

בטח יש לפחות פרק אחד מוכן. תגאלו אותנו מייסורינו!

ויימס

New member
מחכה ל- lore, כפי שאמרתי.

לי יש פרקים מוכנים, אבל אני לא יכולה לפרסם אותם לפני שהוא יפרסם את שלו.

limilu

New member
התכוננו לפחד.

כן, אני שמה תמונה שלי. מוהאהאהאהאהא!

The Mad Hatter

New member
...

התמונה באמת מפחידה עם כל הצללים האלה. אני בקושי יכולה לראות משהו. אבל יכול להיות שזה ככה רק אצלי? בכל מקרה, כל הכבוד על פרסום התמונה! ואני מקווה שעוד אנשים ילכו בדרכך, אהמ אהמ.

keynant

New member
אם אתם ממש רוצים...

זה אני שם, במבט מאחור... עבודה שלי בפוטושופ...

למעלה