תפוז למען הקהילה

../images/Emo43.gif תפוז למען הקהילה ../images/Emo24.gif

מערכת הקהילות בתפוז כוללת מגוון עצום של נושאים ואנשים, החוברים ביחד בהתבסס על עקרונות של ידע, שיתוף, תמיכה, הצעת עזרה, וקבלתה. ניתן לראות את הצד היפה של החברה הישראלית החל משלב הלידה, גידול הילדים, גיל ההתבגרות, ועד לחיי משפחה, הכוללים גם סיוע הדדי בתחומים אחרים. אנו שמחים לקדם אירועים למען הקהילה הבאים ביוזמת הפורום, ונשמח לסייע כמיטב יכולתנו בכל יוזמה קהילתית. פורום למען הקהילה הוקדם במטרה אחת: לעשות שינוי- להפוך את המשפט "אתה ואני נשנה את העולם" לאמיתי. אתם מוזמנים לפורום למען הקהילה להיות חלק מהשינוי לנסות להפוך את העולם שבו אנו חיים למעט יותר טוב למעט יותר נעים ולגדל דור אחר דור שאיכפת לו. מצורפת כתבה שמספרת על תחילת דרכו של הפורום ומבהירה את המשמעות : תפוז - קהילות. אתם מוזמנים לתת כתף, להציע, לסייע, להשתתף איתנו בפרוייקט הקהילתי המופלא הזה.

kfm

New member
../images/Emo32.gifפעם שניה+דה ז'ה וו+../images/Emo53.gif

בטעות מחקתי את כל ה*פ*אזה (הנה, לא אמרתי..) ה====כ====ל נמחק לי!!!!!!!!!! זיותר גרוע מהוידאו!! זה כל ה130 קבצים של קיציס ופרידמן שלקח לי יותר משנה וחצי לאסוף!!!!!! אני תולה תצמי!! איך זה קורה לי?! מישו יודע אם אפשר לשחזר?..

kfm

New member
אאאאאאאאאא אין גבווווווול../images/Emo5.gif

אני אומרת לכם..אין גבול לחוצפה של הכלבים האלה!!!!!^%$#^#!^%# אני יושבת לי בנחת על איזה ספסל עם חברה..ופתאום בא איזה כלב אחד ומשתין עלי!!!!! ל=מ=ה?! מה עשיתי לו?!?!! אני נראית לו כמו עץ?? שיח?? אסלה????

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח..תאמיני לי אחלה התחלה של החופש..

Testicles

New member
מצטער, אני חייב...

המילה היא זמן. *מ*זמן פירושו לפני הרבה זמן, אבל ממזמן - אין כזה דבר.

Yuvalenko

New member
צריכה עזרה?...

למדתי לשון בעבר כמורה פרטי. אה.. רגע.. שכחתי.. את לא "צריכה". נו טופ. בהצלחה לכולם, בכל אופן!

NadavG

New member
מענין..אתה מכיר אולי איזה מורה טוב?

אולי נניח, מישהו שמלמד את החומר במשך השנתיים האחרונות בבתי ספר ובמכון לימודים יום יום, עבר השתלמויות ממורים ומרכזים שכבתיים בלשון, ועבר אותך בנקודה בבגרות? אם תיזכר במישהו, או אם תצטרך ממנו עוד פעם לתקן לך את המחשב ממש במקרה אז תודיע לי. אני מחכה

למעלה