תרבות פסיכדלית ואינטרנט בטוח

../images/Emo43.gifתרבות פסיכדלית ואינטרנט בטוח

מדי יום חמישי בשעה 17:00 יועלה לפורום תרבות פסיכדלית חידון המורכב משלוש דרגות קושי. בואו לענות על השאלות בחידון ותוכלו לזכות בשובר לקניית דיסק בשווי 89 שקלים!
בשעה 18:00 יתארח עמית מרלוב, מרצה בכיר במכללת ג´ון ברייס ו-Windows Client Regional Director במיקרוסופט ישראל, בפורום אבטחת מידע והגנה, ויענה לשאלות גולשים. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
ולסיום תזכורת - בואו להצביע בסקר הגדול של פורום פסח. האם אתם מתכוונים לשמור על כשרות בחג הפסח?

greeneye

New member
והנה קצת להחייאת הפורום...

זה לא ממש החיאה, אבל...טוב נו, אני עושה לעצמי חולצה כזאת עוד שבועיים ככה, עם המדבקות שמגהצים על חולצות, אם אתם מכירים... אם מישהו מעוניין, שישיג חולצה או גרב או משהו, ואני אדפיס לו על זה בזמני החופשי.. (שכרגע אין לי, מחר מיני-מתכונת בלשון, יומשני מבחן במתמטיקה, יום שישי אחרי זה מיני-מתכונת בהיסטוריה...עעעעע).

greeneye

New member
תיקון טעות,

ואגב הכיתוב: גם אני חולם בהקיציס 754 פעמים ביום.

lishhhh

New member
יאאא

הכבשה מגניבה ביותר!!! ואת המשפט הזה אנחנו צריכים להוסיף לחתימה... דמט! אני היחידה בעולם בלי חתימה?

~*~gaL

New member
אני לא רואה את הכיתוב ../images/Emo7.gif

אבל יפההההה

greeneye

New member
מה לא רואים פה?

איל קיציס וטל פרידמן~איל קיציס וטל פרידמן... (וכו'.) ותודה גלושע.

kfm

New member
בהחלטט וחבל מאוד אך ניתן לתקן!../images/Emo140.gif

פIלי

New member
../images/Emo45.gif את אחת הכשרוניות!

ממש יפה! תגידי את עדיין מציירת ביד לפעמים או שעברת טוטלית לפלאש?

greeneye

New member
תודה יער!

וכן, ברור שאני מציירת ביד, במיוחד בשיעורי ביולוגיה... אבל ברצינות, אני במגמת אומנות, ככה שאני חייבת לצייר. למשל, בערב בגרויות הייתה מודל (כאילו, אישה שלובשת דברים מוזרים, במקרה שלי, אישה עכברית עם משקפיים שלבשה חזיית סטרפלס וחצאית ממטבעות משונים כאלה, וצריך לצייר אותה בפוזה שהיא נמצאת בה.), וציירתי אותה.. למרות שקיבלתי חרא מקום, את הגב שלה, ולא הצלחתי לצייר את הכף רגל ככה, אבל לומשנה.

Yuvalenko

New member
תקני אותי אם אני טועה, לדעתי יש דבר

כזה עכבר למחשב שנראה כמו עט, ואפשר ממש לצייר במחשב, ואני לא מדבר על הפד שמתחבר למחשב..

למעלה