שרשור המפגש הרשמי

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo111.gif../images/Emo96.gifשרשור המפגש הרשמי

אז נו. ספרו איך היה. ספרו אם נהניתם. ספרו אם הרגשתם לא נח שתומר הפשיט אתכם בעיניים. ספרו אם חשתם לא נעים שמאיה הפשיטה אתכם בידיים. ספרו הכל ואל תשאירו שום דבר בבטן כי אחרי זה צריך ללכת לשירותים ליד הג'ויסטיק ומסריח שם. אני מאוד נהניתי. רוצה להודות לכל מי שטרח והגיע ולכל מי שסתם הגיע בלי להטריח את עצמו כי עשיתם את המפגש הזה למפגש הכי טוב בהיסטוריה של הפורום או איפשהו בטופ 2 של כל מפגשי הפורום הרשמיים לדורותיו. תודה ליורם, ירון, מטר, מאיה, עדי, תומר, שגיא ואבי. (אני מאוד מקווה שהזכרתי את כולם כי אני לא אוכל לחיות אם הבושה ששכחתי מישהו) להתראות במפגש407 הבא.

Boran

New member
עשיתם משו מיוחד אחרי שהלכתי?

אה כן, היה אדיר

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא ממש

בעיקר לכלכנו עליך. יו נו. דה יוז'ואל. עשינו גיחה קלה לגג ואז משהו בשם שוקו דרס את אבי ואז סילקו אותנו משם ואז תומר הביס את אבי בהוקי אוויר ואז גם אני נטשתי.

היי, אני הזה שניצחתי בסוף ../images/Emo11.gif

היה מהפך לקראת הסוף... אמנם היו לי כמה פוקסים, אבל עדיין
היה אחלה בחלה של מפגש! כיף להכיר את הפרצוף של האנשים מאחורי הניקים.

maya567

New member
אבי המהמם!

שמתוך 10 תמונות שתומר צילם, אולי תמונה אחת שלנו יצאה נורמלית

maya567

New member
וזה בא מהבחור שלא רוצה לפרסם תמונות בכלל...

עאלק אל תאשימו את הצלם
אם למישהו מבאי האירוע יש התנגדות לפרסום תמונה קבוצתית - לט מי נואו.

adi007

New member
שימי את הקבוצתית...

אני מאשרת
וזהו בערך ממה שאני מופיעה שהן

E r u

New member
היה ממש ממש שולט.

היה מצחיק, כל כך נחמד לדעת עכשיו איך כולם במציאות. פעם הבאה הולכים לאכול. אחרי שכולכם פרשתם, אני מאיה ושגיא הלכנו לפילדלפיה, אכלנו וסעדנו את נשמתנו, היה מעולה. 3 פומידור לנצח.

maya567

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

נהנתי לראות את מי שלא ראיתי מעולם (תומר, אבי וכיו"ב) ואת מי שראיתי כבר אבל תמיד כיף לראות שוב (עדי, מטר - שעברו 3 שנים מאז הפעם האחרונה!). יש תמונות ויתכן ונעלה אותן. כולל תמונה קבוצתית אחת ממש חמודה של כולם

היה כייייף ../images/Emo8.gif

בהתחלה היה טיפה מוזר/ הזויי... אבל לאט לאט התרגלתי אליכם חח מוזר פתאום לראות אנשים שעם חלקם אני מדבר שניםםם (חלק יותר חלק פחות... עם אבי ותומר דיברתי המון..) קיצר היה ממש כיף ואשמח מאוד לשמור על קשר!!

אהה...

אגב, היה הכי הזויי בעולםםםםםםםםםםםם לגלות שאני מכיר את מטר... חח WTF?! הבנאדם משרת איתי באותה יחידה! למפקד שלי ולמפקד שלו יש את אותו מפקד יענו... ! הזויי... אבל מגניב וכיף

willo

New member
שמחתי להכיר את כולם

בהחלט היה מעניין ונחמד לראות את הפרצופים. פעם הבאה נתחיל באוכל (שאני לא אגיע הבייתה מורעב). חוץ מזה הגעתי חזרה למלחמת עולם שנגמרה רק ב22:30 כשהצלחתי להרדים אותם (ושלא תטעו ב5:00 כבר העירו אותי).

adi007

New member
לא היה משו האמת...

סתםסתם
היה מעולה! למרות שאת הרוב ראיתי כבר, היה נחמד לראות את אלה שעדיין לא (יורם, מטר, שגיא, אבי)... אבי יא חתיך!
נייר אמו לנצח. עמית, מקווה שהלך טוב בטניס.... או שקר כלשהו...
בקיצור, היה ממש כיף, צריכים לעשות את זה שוב

למעלה