מדברים על אחים- פה בפרדס

../images/Emo43.gif../images/Emo17.gif מדברים על אחים- פה בפרדס ../images/Emo43.gif

מידי שבוע אני אקבץ פה קישורים להודעות שמצאתי בפורומים השונים שמתקשרים לנושא הפורום שלנו, הלוא הוא: היחסים שבין אחים ואחיות. אתם מוזמנים ומתבקשים לשלוח לי במסר לינקים להודעות שמתקשרות ומתייחסות לנושא וקשורות גם לכל נושא אחר- זה יכול להיות על תינוקות, על מתבגרים וכל מה שתרצו. וגם אפשר לא רק מהפרדס
פה, אלא להביא דברים שמצאתם בעולם הוירטואלי בכלל בנושא זה. שנתחיל

התערבות בקשר שבין אח לאישתו

בפורום "שמנות ויפות" ישנה הודעה של אחת הגולשות לגבי אחיה שמעיר כל הזמן לאישתו על זה שהיא השמינה, ואחותו תהתה האם להעיר לו על כך. בסוף היא העירה לו והוא קיבל את זה דווקא יפה, והתחיל לשים לב לעצמו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=399&msgid=102318825 האם לדעתכם היה עליה להתערב בקשר שבין אחיה לאישתו
האם אתם הייתם מתערבים במקרה כזה

עונה...

וואו הוא כל כך חצוף!
מה אכפת לו?סבבה,היא אשתו אבל כאלה רמזים עבים לתת לה?איכססס מגעיל! כן,אני חושבת שגם אני הייתי מעירה לאח שלי אם הוא היה עושה דבר כזה...

Jen74

New member
אני ככלל טוענת שאין להתערב בין זוגות נשואים

מצד שני, מאחר וזה אח שלה אז אולי היא יכולה להעיר לו בצד ולהאיר את עיניו כי אולי הוא לא מודע לאיך זה מתקבל מהצד של אשתו, איך נשים מקבלות כאלו הערות על השמנה. זה מאוד תלוי בקשר שיש בין האחות לאחיה.

בת ה-14 מכה את בן ה-10 ../images/Emo122.gif

בפורום "הורים למתבגרים" ישנה הודעה על בת 14 שנוהגת להכות את אחיה בן ה-10 כל פעם כשהוא אינו עושה מה שהיא רוצה שיעשה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=94&msgid=102174663 האם היו לכם מקרי אלימות בין האחים אצלכם בבית
איך ההורים התייחסו/מתייחסים לזה
איך עליהם לדעתכם להתייחס לזה

עונה

יש קטעים שאחיות שלי רבות-ההיא נותנת מכה והשניה מחזירה... אני חושבת שהמניע הזה זה שהן מקנאות שהשניה מקבלת יותר תשומת לב... והאמת שזה כבר די מרגיז! ההורים שלי גם מענישים בצורה של "אני לא מסכים\מה להדליק את המחשב\טלויזיה עד שתלמדו להתנהג..." ואני חושבת שזה עוזר רק לחצי שעה הקרובה חח

Jen74

New member
אצלנו בבית, כשהיינו ילדים...

אני כמעט ולא "הלכתי מכות" עם האחים שלי. אחי הגדול היה מנסה להציק לי אבל מספיק שהייתי נותנת צווחה מחרישת אזניים והוא היה מניח לי. לעומת זאת האח הגדול והאחות הקטנה שיש ביניהם הפרש של 5 שנים היו כל הזמן יורקים אחד על השני, אחי היה חוסם לה את הדרך, הוא היה מתלונן שהיא כל הזמן מסתכלת עליו ושזה מעצבן אותו והיו כמו חתול ועכבר כל הזמן. אצל הילדות שלי בתקופה האחרונה יש המון מריבות וויכוחים. הקטנה מרביצה לגדולות, הגדולות מרביצות אחת לשנייה ומשתדלות לא להרים יד על הקטנה אבל היא כזאת קרציה לפעמים שאפילו אני אומרת לה שתפסיק או שאני אצטרך להרחיק אותה לחדר שתשב שם לבד לחשוב על מה שהיא עושה.

../images/Emo12.gifעונה...

ברור שהייתי מתערבת-הם צריכים לדעת שזה לא בסדר,שזה לא יפה...להסביר להם.

לדעתי../images/Emo35.gif

אם היא תצא עם האח של האקס שלה היא יוצאת ממש מניאקית(סליחה על המילה)...

לתת כסף לאחים../images/Emo35.gif מה המקום לכך בתוך זוגיות../images/Emo35.gif

בפורום "זוגיות" נפתח דיון על האם יש מקום לתת כסף לאחים כשאתה נמצא בתוך זוגיות
מה עושים כשבן זוג רוצה לתת לאח/ות כסף כהלוואה או כמתנה והבן/ת זוג לא מסכימים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1124&msgid=102367519

למעלה