הלו יום רביעי

Little McMickey

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo26.gifהלו יום רביעי../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

אז יום רביעי? ואוו השבוע עבר מהרררר לבנתיים אני הצלחתי להגיע לנבחרת אנגליה [יאיי
] במשחק כמובן XDD אני כזאת טובה שהפתעתי את עצמי.. והשחקן שלי, ואוו כזה חתיךךך! הייתי עושה אותו XDDDD אח דילן פרקר הזה.. XD
בשבילכןן רקע חדש שעשיתי לטומי הרוקריסט הזה! איך
הו ורייבן, הרקע שלך מוכן
מקווה שעכשיו תאהבי אותו, תגידי אם להעלות לפורום או לשלוח לך... בכל מקרה, אני יושבת לתומי ב-1 בלילה ככה ורואה חדשות ערוץ E מה אני רואה פתאום?! את טווילייט! כאילו את רוברט וקירסטין סטיוארט.. והראו כאלה קטעים מהסרט, כאילו בקושי אבל הראו ואני כולי כזה "אעאעאעאעאעאע" והראו אותם מתנשקים
לא רציתי לראות את זה =\
אבל זה כזה יפהההה ואמרו כזה שזה יכול להיות יותר גדול מהארי פוטר אפילו... ולמה דיברו על זה כי היו שמועות שרוברט הציע לקירסטין על הסט להינשא לו
בטח חחחח כי הייתה בניהם כימיה כל כך טובה מתחילת הסרט שחשבו שהם נהפכו לזוג. יש מצב, לא? לזוג אבל לא נשואים חחחחח אוי! ואתמול הלכתי לספריה בתקווה שאוכל לראות את כל הסרטונים ביוטוב, אבל החרא שם לא מראה, כי אין פלאש משהו כזה.. וגם את הפורום זה לא הראה לי!! מה זה התבאסתי!!! ספריה מחורבנת.. לפחות הדפסתי את המכתב שלי
הו, וגם עשיתי צ'אנס אבל לא הצלחתי... כמעט הצלחתי.. היו כל המספרים שעשיתי אבל לא את הצורות
זבלים
שאלה יומית מהו לדעתכם הסרט הטוב ביותר מסדרת הסרטים של הארי פוטר? לדעתי..... האסיר מהאזקבאן... וגביע האש הכי טובים... אני חולה על הארי פוטר, כלומר על רון וויזלי

rox love BSM

New member
חח ראיתי את זה (על טוויליט) ולא נראה לי שהם

ביחד כי יש לה חבר. נראה לי הוא גם מפורסם אבל אני לא זוכרת איך קוראם לו חחח

../images/Emo204.gifמייקל אנגרנו

אני חושבת. [נולד יום לפני. XD] הוא שיחק ב"תיכון בהיי", אם ראית. וגם ב, אמ, "סוד הממלכה האסורה". הוא חמדמד כזה.

יום רביעיייייייי ../images/Emo70.gif

היום היה סתם משעמם חחחח
שאלה יומית
אממ . אני הכי אהבתי את הראשון הראשון שהארי בא לבית ספר לקוסמים . וגם אהבתי את גביע האש . :) כל השאר נורא שיעממו אותי 3>

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif הארי פוטר 333333>

אני וחברות שלי גרופיות של הארי פוטר בימים אלה XD כל דבר אנחנו מקשרות אליו, עושות איש תלוי הארי פוטר, חופרות על זה כמו החיים קיצר
ועכשיו אני קוראת את השביעי
ובההההההההההההההההההההההרור שהרביעי הכי שולט בעולםםםםםםם!!!!!!!!!! רופרט
רון
לא משנה איך תקראו לו הוא כלכך סקסייי

just orr

New member
אני אהבתי את הרביעי חח

טוויילייט
רוברט וקריסטן
(השחקנים שם כאלה מושלמים *___*) אוח, אין לי כוח לעשות עוד שיעורים במתמטיקה ;;

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifרביעי במזל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפני חצי שעה חזרתי מיום הורים, וכל פעם זה אותו הדבר.. אין לי ציונים טובים, אבל אני שקטה, טובה בכיתה ומשתדלת אבל אמא תמיד זוכרת את הציונים הגרועים שלי ושוחכת מכמה 90 ו- שקיבלתי במתמטיקה ואז היא מנסה ולהתחנף וכל פעם כשאנחנו בדרך הלוך או חזור מהבצפר היא מוטיפה לי מוסר על זה "שאת כבר בי"א וזה השנה הכי חשובה" ובלהבלהבלה... אבל לפני זה.. סופסוף מצאתי תוכנה טובה שהיא לא אימיול להוריד שירים DDD: הורדתי את רוב רשימת השירים שענקית שלי, רק חבל שיש כמה שירים שזה לא מצא לי
אז אם מישהי רוצה להיות חמודה ולנסות להוריד לי, אני אשמח ביותר
Alphabeat - Black and Gold Calvin Harris - I Wanna Have Your Babies Estelle - She's So Lovely The Feeling - Time Is Running Out Gabriella Cilmi - Closer James Morrison - Sex On Fire Joss Stone - Wonderful World Kaiser Chiefs - Golden Skans Katy Perry - Electric Feel The Kooks - Violet Hill Lil' Chris - SexyBack Little Jackie - Viva la Vida One Night Only - Rockstar Orson - Push the Button Robyn - Since U Been Gone We Are Scientists - Rockstar The Wombats - Patience The Zutons - Shut Up and Let Me Go
השאלה היומית: מבין סרטי הארי פוטר אני הכי אוהבת את הרביעי, עם גביע האש. זה גם הספר האהוב עלי בסדרה
ומיקי
תעלי את הרקע לפורום ^^ ושוב, תודה רבהרבהרבה
ועוד משהו אחרון.. הקאבר שג'יימס מוריסון עשה לשיר Valerie.. כלכך

אם את רוצה ........

אני מחקתי והשמדתי את האימיול וכל התוכנות למינהם שמורידות יםם וירוסים למחשב , כי מצאתי 2 אתרים שאני מורידה מהם שירים , ואם אין באחד מהם שיר אני תמיד מוצאת בשני . אז אני אתן לך קישורים לשניהם :) בקשר לוירוסים אין לך מה לדאוג , זה לא מוריד וירוסים למחשב או משו כזה . XD אז תהני
http://www.pleera.net/vkontakte.php?q=mcfly אני יודעת שהוא נראה אתר מוזר , אבל יש בו את כל השירים שאת יכולה ולא יכולה לדמיין לעצמך חחח
אבל מידי פעם יש בו תקלות אז הוא לא תמיד עובד . אבל רוב הזמן הוא בבסדר . והנה האתר השני : http://www.dilandau.com/download_music אחלה אתר, אבל אני לא תמיד מוצאת בו את כל השירים . ואין בו תקלות חח XD וואי איזה חפירה XDDDDD (סורי
)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהנה הרקע../images/Emo26.gif ועוד משהו קטן

תוכלי אולי לרשום את השירים שזה כן הוריד לך? אם זה הקאברים האלה שהיו כתובים בפורום.. כי גמאני מנסה להוריד וזה בכלל לא מוצא לי אותם.. אז תוכלי לרשום מה שיש לך? אני כל כך מקווה שהרקע זה מה שהתכוונת חח שיהיה כהה וזה....

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאהעאהעא!!@#$ זה כלכך יפההה../images/Emo99.gif

ככה רציתי
ואלה השירים שיש לי: 30 Seconds to Mars - Stronger Daniel Bedingfield - Somebody Told Me Fall Out Boy - So Sick James Morrison - Valerie Lily Allen - Naive Lostprophets - Cry Me a River Natasha Bedingfield - Somewhere Only We Know Natasha Bedingfield - Chasing Cars Panic at the Disco - Valerie Razorlight - Hey Ya! Sugababes - Hey There Delilah The Wombats - Bleeding Love

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיאיי אני שמחה שאת אוהבת../images/Emo9.gif אממ את

יכולה אולי להעלות לי כמה? את: Panic at the Disco - Valerie James Morrison - Valerie Razorlight - Hey Ya! Sugababes - Hey There Delilah

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאעאע תודה רבה../images/Emo24.gif

המאומצים שלך מזכירים לי את הצירוף "חתול אשפתות" XDDD משהו כזה חחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifבשישי יש את הסרט החמישי בהוט גולד

וואי איזה רקע מהמם
תודה! הישר לדסקטופ! חחח היום לא עשיתי כלום כי היה חופש מהלימודים והיה כ"כ כייף לקום מאוחר אחרי שיצאנו אתמול לנאפיס ליומולדת 18 של חברה והיה נחמד מאוד.
שאלה יומית לא ראיתי את כולם, אבל ביום שישי אני כמובן סופסוף אראה את החמישי בתור מישהי שהייתה פעם מכורה לזה וקראה עד הספר הרביעי ופרשה
עד כה ממש אהבתי את הסרט השלישי עם האסיר מאזקבאן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifגם אצלנו יש את זה אבל ביום שבת..

אני מתה לראותתתת

sweet shir

New member
D:

ביצפר.. ממ מאוד בית ספרי. המחנך שלי לא חפר לנו שוב בשיעור חינוך על מה שהילדים המפגרים בכיתה שלי עשו. ווהו! פפפ הם עשו מלחמת כסאות ושולחנות ביום ראשון נראהלי והרסו את כל התקרה. >< (הכיתה שלי היא בקראוון אז זה תקרת 'קלקר' כזו...). חח ביום שני על ה5 דקות הראשונות של השיעור הראשון פאקינג קראו בכרוז בית ספר: "כיתה י"א 10 מתבקשת להתכנס באמפי." אה, וגם הלכתי למקדולנדס עם חברות והיה מאוד נחמד! D: הסרטים הכי טובים הם ה-1 וה-5. האחרים כלכך גרועים^%@ ובתכל'ס נהניתי ב-5 רק כי באתי עם ציפיות כ"כ נמוכות...

Maddie

New member
מבחן בהיסטוריה../images/Emo10.gif../images/Emo118.gif

אתמול ישבתי, קרעתי ת'תחת על היסטוריה כל היום, והיה לי בלאק אאוט מוחלט במבחן
סומו ערס
בשיעור אנגלית היו 9 ילדים [רוב הכיתה הלכה לעתידים] אז עשינו מן שיחה אינטימית עם המורה - היא מה זה חמודה
היא לא יודעת לדבר עברית כמו שצריך XDD "אני אף פעם לא זוכרת אם אומרים אני באה אלייך או אצלך" XDDDDDD מתוקה
והיה לנו לא מזמן בוחן באנגלית שהיו 2 חלקי קריאה הראשון קל יותר והשני קשה יותר. מן ההגיון, שבקל יותר תקבלו ציון גבוה יותר ובקשה נמוך יותר. אבל אני חייבת להיות שונה, אני קיבלתי בקל נמוך יותר ובקשה גבוה יותר XDDDDDDDDDDDDDD איך היא צחקה עליי ><
שאלה יומית
ברור ברור ברור שהסרט הרביעי - גביע האש
הוא כזה מדהים
עם הנשף והכל
החמישי קצת התאכזבתי... את השני גם מאוד אהבתי, ואת הראשון והשלישי
פאק אני מתה על הארי פוטר XDDDDDD

Maddie

New member
חחחח והקטע שזה אותו חומרXD../images/Emo118.gif

קראתי בורסקאים ישר ידעתי >< XDD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif מה עושים ביום של מבחן בהיסטוריה?!?

משתגעיים!!! פשווטט כככךךך...וזה עוד לא הכל!. האמתי,אינלי בעיה עם היסטוריה חח ואפילו זה השיעור האהוב עלי ..[בין השיעורים האהובים..למרות שאין הרבה כאלה],וגם החומר היה מעניין והכל..אבל הקטע הוא שהיה יותתתתר מדי חומר..יותר מדי!!! עד רמה כזאת שאתמול פשוט נמס לי המוח.ב10 בלילה הרגשתי שאם אני קוראת עוד שורה אחת אני פשוט מקיעה את הכלל!!..זה היה נורא >_<"..ואחרי 4 ימי לימוד אינטנסיבים [שבהם למדתי שבורסקאים הם לא סוחרי בורקסים כמו שחשבתי
...] לא הספקתי לסיים את כל החומר..נישארו לי כמה עמודים חשובים שתכננתי ללמוד אותם במשך היום[המבחן תוכנן לשעתיים האחרון...השעה ה-8 וה-9]. על הבוקר הרכזת שכבתית נכנסת ואומרת לנו שהמבחן הוא על השעתיים הראשונות!!!!...אינלכם מושג איך קפצתי ששמעתי את זה...כי עוד לא סיימתי ללמוד את החומר שהיא אמרה שבטוח יהיה במבחחן...ואני,נכנסתי ללחץ היסטרי התחלתי להכריח את חברות שלי שיקשיבו לי בזמן שאני מנסה ללמוד את החומר ואחרי שצרחתי והשתגעי ועשיתי הרבה תנועות עם הידיים [כמו שאני יודעת לעשות ברגעי לחץ ולנפי מבחנים]...הרכזת נכנסה ואמרה שהמבחן בסוף נישאר בשעתיים האחרונות=\. בקיצור בהמשך היום קיבלנו מבחנים במת'....דווקא הציון היה ממש טוב..מעל ל90 [בלי עין הרע חמסה חמסה טפו טפו בן פורת יוסף XD..>_<"]..אבל המורה אמר שהוא מאוכזב ממני והוא ציפה ליותר...ל100!!!...מה ניסגר איתוXD?...אניוואי בסוף היום היה את המבחן..והלך,נמ.. פ'סדר.. סבבה כזה..עניתי על כל השאלות וחפרתי לה ברמות[אני מקווה שלא יותר מדי
]..ונמ.. זהו...אחרי הביצפר חברה שלי באה אלי כדי לעזור לי וללמד אותי ביולוגיה ..כי ישלי מחר מבחן..ולא רק שאני גרועה בייולגיה אני שוונאאאתתת ביולוגיה!! מקצוע כ"כ משעמם ומגעיל ולא מעניייןן בעעעע=\...לא הקטע שלי כל המדע הזה >_<. וזהו..עכשיו אניעל המחשב משו שלא עשיתי כמעט השבוע.. ווואו,חפרתי
משו שאני לא עושה בשירשור הזה בכלל...בעצם,אני כבר שנים לא כתבתי כאן..אז מגיע לי כבוד חחח..ולכל מי שקראה [אם אני בספק שיש אחת שכזאת...] אבל תודה בכל מיקרה D:. עוד 11 יום!!!![היומולדת של דאגי.. דה=\]..חח אני סופרת כבר מיום החודש שלו חח...

למעלה