יש מה לעשות היום! ../images/Emo175.gif

הערב ב-20:00, שעה קלה לפני שעדי כהן, הראל סקעת והראל מויאל יעלו על הבמה בניצנים, אנחנו מביאים לכם את התוכנית שתעשה לכם סדר בראש. ספיישל כוכב נולד 2 עם שירי אלקבץ שתענה לשאלותיכם, והפתעות נוספות. כדאי לבוא!
ואם אתם מחפשים קצת לברוח מההיסטריה של כוכב נולד 2, אנחנו מציעים לכם בילוי אלטרנטיבי שווה במיוחד: כרטיסים זוגיים למועדון הפיצ'ר בהרצליה, שם יתקיים ערב הקרנה חגיגי במיוחד של הפרק האחרון בהחלט בסדרה "שבתות וחגים". עדיין נשארו לנו כרטיסים אז קדימה! צפייה מהנה!

brunu

New member
../images/Emo86.gifאולימפיאדת אתונה../images/Emo86.gif

ספרו מה מי מו...מה דעתכם על הסיכוים שלנו

לאה14

New member
אני חולה על זה../images/Emo70.gif

לדעתי הסיכויים שלנו יחסית בסדר אני לא יודעת להגדיר, אבל בג'ודו go אריק חח ובטניס שולחן הצלחנו לנצח יפנית טובה כך שנחזיק אצבעות למרינה וגם האחרים בג'ודו הצליחו, רק חבל לי על השחיה שורד לא הצליחה ושעוד אחד ששחכתי את שמה פיספסה בשניה

brunu

New member
../images/Emo41.gifכוכב נולד 2 - הגמר../images/Emo41.gif

אני מהמר על סקעת

לאה14

New member
לדעתי זה ברור שסקעת

יקח ואם יש סיכוי קלוש שלא אני אהיה בשוקקקקקקקקקקקקקק למרות שמויאל יותר זמר כזה הוא מלחין רושם וזה הוא יהיה שי גבסו כזה שבנתיים שי גבסו יצא מעל כולם בקטע של השירה

yoooni

New member
../images/Emo41.gifמצביעים ועושים לי טוב על הנשמה:

כנסו לכאן ותלחצו על העיגול עם האיש ששותה\אוכל
.

לאה14

New member
אני מאושרתתתתתתתתת

יו היו לי דמעות של אושררררררררררררררררררררר מויאללללללללללללללללללללללל

לאה14

New member
היה ביצוע ענק אבל היה

ברור שסקעת יקח זה היה ברור מזמן והיה מהפך צודק

f e r n a n d a

New member
איזה כיף שמויאל זכה!!!!

הוא נתן את הביצוע הכי טוב!!!! וחשבתי כבר:"איזה ביאוס שסקעת לוקח על בטוח"..... אבל לא, מויאל זכה!!!!! ישששש!!!

לאה14

New member
נכון../images/Emo70.gif אני כבר הייתי בשוק

מה בטוח סקעת לוקח וששמעתי שההפרש הוא רק 60000 אז אמרתי אוף מה הוא הפסיד רק ב60000 אז הייתי ממש בבאסה, אבל כששמעתי הוא אמר מהפך! ידעתי שמויאל לקח והתחלתי להזיל דמעות של אושר חחחחחחחח איזה יפה הוא שר לחברה שלו !

brunu

New member
שיר יפה, ביצוע מצוין...בהחלט מגיע ל

ו חח באמת כל הכבוד היה נורא מרגש. למען האמת הייתי בעד שניהם כי הביצוים היו מהממים אבל היה די מגעיל לראות את סק-עת מתעלף. אחי עוד בא ואומר: הצבעתי לעדי. גרררר האו האו לכם

לאה14

New member
ישששששששששששש

כל הכבוד לאריק זאבי התותחחחחח שהצליח לגרוף את מדליית הארד
מזל טוב

מי יבוא לראש השנה? ../images/Emo24.gif

פורום טלוויזיה פתח בסקר ענק: איזה כוכב/ת הייתם רוצים להביא כדייט שלכם לארוחה המשפחתית בראש השנה? הראל מויאל? אגם רודברג? אפרת כהן? אביעד קיסוס??? בואו להכריע בסקר המיוחד והחגיגי!
תומר שטרית, עורך דין המתמחה בפונדקאות, יענה לשאלותיכם הערב ב-19:00 בפורום פונדקאות. הכינו שאלות מראש!
ו... שירי אלקבץ היתה כאן אתמול לפני הגמר הגדול של כוכב נולד וסיפרה את האמת על התחרות ועל המשתתפים בה. היא גם חזתה מראש את נצחונו המפתיע של הראל מויאל ושרה את הסינגל החדש שלה בהשמעת בכורה! בואו לראות.

למעלה