McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo35.gif../images/Emo242.gif../images/Emo19.gif../images/Emo125.gif../images/Emo87.gifMcWeekend!../images/Emo8.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
שבת שלום

Serena16

New member
ממקדנת ? ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Shine a light Take me there That's the truth כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: במילה אחת COLDPLAY
הלהקה המגניבה של השבוע: מק
קולדפליי קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה70 חברים פיצ'רמה CSI ניו יורק
ג'קאס 3D פעם שנייה !
ספר / פיק השבוע: When I Fall In Love של נוגה :) משהו שהכעיס אתכם השבוע: איזה מורה זונה
משהו ששימח: כבר קריר :) מחר ספרד @#$%^ משהו שהעציב: סתם ימים מבאסים כאלה :\ ציטוטיה: אני ו2 בנים ניהלנו שיחה על חתיכים
אני: אייל ממש חתיך רן: האמת שכן עידן: לאדע, אני מעדיף אותם בלונדיניים ..
מתנגן בראש / בפלייליסט: like a G6 like a G6 ... וואו זה חופר המלצת השבוע: Hala Madrid !!
אני כאפות ואני מודעת לזה
התמונה הכי חמה: אולהלה

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif My McWeekend! (הנכון!)../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif../images/Emo36.gif

אוף אני עדיין לא מאמינה ששירשרתי לא נכון >< ועכשיו אין לי כוח להוריד את הקובץ כדי להעתיק את הסמיילים, אז נסתפק במקוויקנד בלי סמיילים מצעד הלהיטים של מקפליי: That's The Truth Transylvania The End כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Coldplay - Fix You Harry Potter - Double Trouble Vanessa Williams - Colours Of The Wind Simple Plan - When I'm Gone Maroon 5 -Goodnight Goodnight 30 Seconds To Mars - Closer To The Edge הלהקה המגניבה של השבוע: Coldplay קליפ שעשה לכן את זה: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שלשות המוסקטרים, ג'יימס בונד (לא זוכרת איך קוראים לו... זה שהיה השבוע ביס), אלכסנדר, האיש במסכת הברזל, היפה והחנון ספר / פיק השבוע: נעלי בלט (הייתי צריכה לקרוא באנגלית בשביל הבוק רפורט... קראתי ביומיים (בעברית. לא היה לי כוח באנגלית) משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממוצע 91. 2.7 פחות ממה שהיה לי שנה שעברה >< משהו ששימח: יומולדת לקייזר בערך 100 אנשים שהתחילו לעקוב אחריי בטוויטר (ואפילו יותר!) ארוחה בתנ"ך (היה כל כך כיף!) ערב כיתה (אחד המצחיקים!) ארוחה בביוטכנולוגיה (גם כן כיף!) משהו שהעציב: הכיתה שלי הפסידה 7-0 בכדורגל (לא שזה מפתיע. אפילו עשינו הימורים. אני הימרתי על 6-0.) ציטוטיה: (חבילה עוברת בערב כיתה - כן. אנחנו ילדים מוזרים). מישל מקבל את החבילה. המשימה: העבר את החבילה לבן/בת הזוג הפוטנציאלי של זה שיושב מימינך (שזה היה גוני) מישל מעביר לי. גוני מתחיל להרביץ לו (וזה היה מלווה במלא מילים מטומטמות) אני (בערב כיתה): אוף משעמם לי! אור בואי נרקוד סלואו! אור: יאללה בואי! מתחילות לרקוד כאילו אנחנו בכיתה ב' XD מור בעיניים מכוסות מנסה להרביץ לפיניאטה ביומולדת של קייזר. אני: מור, סיבוב של 180 מעלות! מור: מה זה 180??? מתנגן בראש / בפלייליסט: Maroon 5 - Goodnight Goodnight המלצת השבוע: תעשו ערבי כיתה! זה ממש מצחיק! התמונה הכי חמה: אני בבית של חברה אז אין לי תמונות... אבל אם הייתי יכולה הייתי שמה תמונה של אלכס ווטסון (שהוא אח של אמה ווטסון) והוא פשוט חתיך! משפחה של אנשים יפים אחד-אחד! תכלס (לעומת מה שציפיתי בתחילת השבוע) היה שבוע ממש כיפי!

Noa L black

New member
תנ"ך >:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
~Shine a light ~I've got you (ישןןן^^)
blink 182-all the small things
הלהקה המגניבה של השבוע:
Gorillaz~!@#$%^
קליפ שעשה לכן את זה:
אממ, לא ממש ראיתי קליפים השבוע אבל הקליפ של טרנסילבניה תמיד היה מגניב בטירוף 3:
Weeds (העשב של השכן) ועל טבעי
ספר / פיק השבוע:
לא יצא לי לקרוא השבוע שומדבר חדש, אז אני מניחה שגוונים של אפור (של לי)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורים שלי לציור, מריבה של ילדים קטנים. ><
משהו ששימח:
90 באזרחות והלך לי אחלה באנגלית 3:
משהו שהעציב:
שיש לי עוד 2 מבחנים עד חופש חנוכה (תנ"ך בראשון, ערבית ברביעי) ומילא שאז זה היה נגמר- אבל לא, יש אחרי החופש ספרות, הבעה ולשון ): ובנוסף, אני חייבת לסיים תיק עבודות (אומנות) ועבודה גדולה בספרות, עד סוף החופש. וקשה ליייייי :(
ציטוטיה:
(על טבעי) "What do you boys doing in here?" ... ....... "PUDDING!" "Ok, come with me." ... "Crazy works." ~ http://www.youtube.com/watch?v=i6m6bpxkjP4&feature=player_embedded#! תשמעו, זה אחד הדברים הכי קורעים שראיתי השנה XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
גידי גוב – אני שוב מתאהב
המלצת השבוע:
לכו לכם לראות על טבעי XD
התמונה הכי חמה:
http://i.ytimg.com/vi/i6m6bpxkjP4/hqdefault.jpg ברגע שהוא זועק לעולם "פודינג!"

../images/Emo204.gifדין ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבל אני יותר אוהבת אותו בעונות הראשונות. למרות שגם עכשיו יש קטעים קורעים שלו. (ראית את פרק 9 בעונה 6? כי אם לא... הומייגאד.
) ומה זה גוונים של אפור של לי? *סקרנית*

ריהותם

New member
../images/Emo230.gif../images/Emo28.gif../images/Emo119.gif../images/Emo22.gifMcWeekend שמלא ב...

מי שהצליחה לזהות מהסמיילים למעלה... הארי פוטר!~
ראיתי אתמול את החלק הראשון של הסרט השביעי,אז כל מי שלא קראה את הספר\שכחה ולא רוצה לדעת\בכללי לא רוצה לדעת לא מומלץ לה לקרוא כאן את הקטעים על הארי פוטר!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Please Please
Red Hot Chili Peppers John Frusciante הדג נחש הקליק
הלהקה המגניבה של השבוע:
כל מי שלמעלה.
קליפ שעשה לכן את זה:
קטע מעולה מהסרט החמישי של הארי פוטר.יש לזה מוסיקה מגניבה והקטע עצמו אדיר!!! http://www.youtube.com/watch?v=4u3BM3OjE_8&feature=related
|הארי פוטר ואוצרות המוות!
(החלק הראשון!
) הורג אותי שהם לא שמים לו עדשות ירוקות!מה הקטע,חוזרים על זה כ"כ הרבה פעמים בספר,כואב לכם לקנות עדשות צבע? אני מתה על משרד הקסמים!
הקטע עם בתחולדה ונגיני הפחיד אותי ממש! והסצנה עם החרב גם אבל העיקר שיש שעתיים וחצי של רפורט גרינט על מסך גדול
סתם לא,הם גם עשו את זה ממש טוב
כמו החלק עם הסיפור מבידל הפייטן שהיה מעולה,והחלק עם האייל וההורוקרוקס אבל מה היה הקטע עם היער?אתם בבריטניה לעזאזל,לא יכולתם שהוא יהיה יותר ירוק? וחבל לי שהרמיוני מסרט לסרט נהיית פחות הרמיוני,למרות שעכשיו יש לה קצת שיער מקורזל אבל היא ממש ממש רזה!בסרט הזה היא הייתה קצת יותר הרמיוני,אבל האחרים פחות.הם השקיעו יותר הסרט הזה. גם הקטע שהיא והארי רקדו בלי שום קשר באוהל היה טיפשי ולא קשור לכלום. אבל כשדובי מת
כמעט בכיתי.לסרט הבא אני אביא הרבה טישו. אבל בכללי יצא להם מעולה!סוף סוף סרט של הארי פוטר אחרי הראשון והשני שיצא להם טוב.נגיד בסרט השישי הם הרסו אותו לגמרי!זה היה ממש דפוק,והסצנה הראשונה בסרט לא מופיעה בספר והיא הייתה ממש מטומטמת.מאיפה הקרצתם שמישהי מפלרטטת איתו במסעדה,מה לעזאזל?!
ספר / פיק השבוע:
צילה של הרוח,ואני חייבת חייבת חייבת לקרוא שוב את הספר השביעי של הארי פוטר
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
96 באזרחות,זה נראה לי הציון הכי גבוהה בכיתה!הפצצתי
משהו שהעציב:
משהו עם שני חברים שלי...
ציטוטיה:
מהטיול השנתי אני:"יש פה ג'וק תהרגו אותו" נועה,שהיא צמחונית:"לא אל תהרגו אותו" אני:"יש לך נעליים מפרה!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אח שלי שרואה זאק וקודי
המלצת השבוע:
לקרוא את כל הספרים של הארי פוטר לפני שרואים את הסרטים,אתם לא מבינות בכלל כמה הספרים יותר שווים.
התמונה הכי חמה:
רופרט
הרמיוני גם יפה,ואת רדקליף אני לא אוהבת כי הוא שחקן לא משהו.אבל רופרט!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifהארי פוטר ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אני ממש אהבתי אותו! הם יותר נצמדו לספר, לעומת הסרטים השלישי עד השישי (הרביעי והשישי בכלל - שינו את העלילה לגמרי!!) הקטע של הריקוד לא היה קשור אבל הוא היה חמוד! איך שהוא מנסה לעודד אותה *-* הסיפור היה מעולה - אבל הייתה לי בעיה עם השפה שהיא סיפרה אותו, כי זה אמור להיות בשפה ממש גבוהה (מעשה בשלושה אחים שהיו מטיילים בדרך שוממה ומפותלת בשעת בין ערביים. כחלוף השעות הגיעו האחים אל נהר והנר עמוק מכדי לחצותו בהליכה ומסוכן מכדי לחצותו בשחייה. מכיוון שהיו מלומדים בתורת הקסם, הניפו שרביטיהם, והנה לפניהם גשר לחצות בו את המים השוצפים. ויחצו האחים את הגשר, והנה באמצע הגשר דמות גבר חפוי פנים. *ואני לא אמשיך כי אני חושבת שהבנת את העיקרון*) זה פשוט מפריע לי שהיא מספרת אותו בשפה כל כך פשוטה. כל כך יומיומית! בקטע עם נגיני מובתחולה אני ועוד אחת באולם צרחנו ביחד למרות ששתינו ידענו מה הולך להיות XD ואני כל כך בכיתי כשדובי מת! איך שהוא אמר: Such a nice place to be with a friend ואיך שהוא אמר לבלטריקס: דובי לא התכוון להרוג, רק לפגוע, או להכאיב מאוד XDD אין על זה שום ויכוח (לדעתי) - הסרט הראשון היה הכי טוב (הכי נצמד לספר), השני אחריו והשביעי במקום השלישי. והייתי שמה אותו יותר גבוה ברשימה אם השיער של הרמיוני לא היה נראה כמו שהוא מהסרט השלישי והלאה. ודרך אגב - לא רק אותך מעצבן שהעיניים שלו כחולות בסרט! זה דבר נורא! אני באמת חושבת שבקטע הזה הם יכלו להתאמץ טיפה ולהשקיע קצת כסף בעדשות צבע.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהוא היה מעולה../images/Emo58.gif

אני חושבת שהיא סיפרה אותו דווקא בשפה די בסדר,לא היו לי תלונות.יותר התרכזתי באנימציה המהממת
זה היה מפחיד ברמות!מזל שלא ראיתי בתלת מימד,נראה יל שאשכרה הייתי מתחילה לבכות!
כמעט בכיתי כשדובי מת.וכשהוא אמר את זה זה היה רגע ממש מקסים!.אני הולכת להביא מלא טישו לסרט הבא.פרד
זה היה קטע ענקי!בכללי דובי הרג אוית מצחוק.וכשרון והאישה ההיא התנשקו ואז היא ראתה אותו והוא כולו מבועת ולא יודע מה לעשות עם עצמו,ובכללי כל הדברים המפגרים של רון הסרטים הראשונים והסרט הזה היו עד כה הכי טובים. את הספר השישי הם ממש הרסו!לא הבנתי כלום מהסרט והדבר היחיד שהיה זה שמאלפוי הלך וחזר כל הזמן ואז דמבלדור מת.זה היה ממש דפוק! והסרט הרביעי היה ממש מזעזע!דמבלדור היה כ"כ כועס ודמבלדור בחיים אל כועס,והקטע שוולדמורט תופס את הארי אחרי כל מה שוקרה לסדריק הארי אמור לגסוס מכאבים,ומה הוא עושה בסרט?"איה,הצלקת.כואב לי" זה כ"כ גרוע ולא אמין! דווקא השיער שלה היה חצי מקורזל חצי לא.הפריע לי שהיא הייתה כזו רזה.בסרט הראשון היא הייתה הכי הרמיוני. זה כ"כ דפוק!היא חוזרת על זה מלא פעמים בספרים,כי הוא נראה כמו אבא שלו ויש לו את העיניים של אמא שלו שהן ירוקות,אז ראבק לא יכולתם לקנות עדשות צבע ירוקות?כחול זה לא ירוק!אפילו שזה דומה. אני כ"כ שמחה שנהניתי בסרט הזה!הקטע שהם נכנסו לבית והרוח של דמבלדור הופיע ממש הפחיד אותי,זה היה ממש מבהיל.והאישה התלויה זה היה מזעזע. הסרט היה טוב,וכל הכבוד להם. חלמתי חלום על הארי פוטר בלילה!לא זוכרת מה בדיוק היה,אבל חלמתי!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifכן האנימציה באמת הייתה מעולה ../images/Emo58.gif

אני לא אוהבת לראות שום דבר בתלת ממד... זה ממש לא נוח לי ולדעתי את רוב הסרטים זה הורס (יש כמה שזה לא אבל אני תמיד מעדיפה לא לראות בתלת ממד). אני עדיין לא מאמינה שפרד ימות! איך ג'ורג' יחיה בלי פרד? הם זוג בלתי נפרד! כן וואי דובי כל הסרט היה ממש חמוד ומצחיק! זה היה אדיר D: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי כמה צחקתי בקטע של הנשיקה XDDD כן הסרט השישי היה ממש דפוק! הראשון והשני היו מעולים. השלישי היה הרבה פחות טוב אבל עדיין בסדר. הרביעי ממש גרוע (אבל אני ממש אוהבת את איך שהם נראו שם!), החמישי יחסית נצמד לספר אבל היה די משעמם, השישי עלוב והשביעי מעולה! אחרי שראיתי את הסרט חלמתי עליו בערך שבוע! אני כל כך לא יכולה לחכות ליולי 2011 בשביל החלק השני!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחוץ מבאווטאר תלת מימד לא נחוץ../images/Emo58.gif

זהיה כ"כ עצוב
אני מתה על התאומים הם פשוט אדירים,וזה כ"כ עצוב שיש רק את ג'ורג'.פרד!
השישי זה הספר האהוב עליי וסרט ממש מחורבן.למה הם הרסו ספר כ"כ יפה?
אני חלמתי עליו הלילה הזה,מעניין אם אני אחלום עליו שוב.
גם אני!אני ממש רוצה לראות איך הם עשו את כל מה שקורה בהוגוורטס,ואת הקרב בין הארי לוולדמורט ואיך הם עשו את הסוף של הספר-הפרק האחרון. מעניין איך זה יהיה ואיך הם יראו מבוגרים. מקווה שהחלק השני יהיה גם ממש טוב ולא יהרסו אותו. וכמובן,לא משנה כמה הסרט הזה יהיה טוב,הוא בחיים לא יהיה כמו הספר.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifהדבר העיקרי שמפריע לי בסרט

זה הסוף של החלק הראשון. הוא מגיע הרבה יותר מוקדם ממה שהוא צריך להיות (אם אני זוכרת נכון, וכנראה שאני זוכרת נכון). קודם אמורה להיות הפריצה לגרינגוטס לא? וברור שהוא לא יהיה כמו הספר. אין אף סרט שמשתווה לספר שעליו הוא מבוסס. אבל יש כאלה שנצמדים לספרים יותר מאחרים ואז הם יותר טובים.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהאמת שאהבתי את הסיום

לדעתי לסיים את החלק הראשון בסצנה הזו הייתה בחירה טובה,אני לא זוכרת ואני מאמינה שאת זוכרת יותר טוב ממני,אולי הם ישימו את זה בחלק השני,אולי לא,אני לא זוכרת גם מה בדיוק הלך בגרינגוטס ומה הם עשו שם.

מקוויקנד עצוב למדיי :((

מצעד הלהיטים של מקפליי:
IFUCKate!!! I've got you Dragon ball Take me there
יש כ"כ הרבה שאני אפילו לא זוכרת!
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
חחחחח סיפור אהבה בין דאגי להארי! http://www.youtube.com/watch?v=BB4nJzgdEWE&feature=related
אליס בארץ הפלאות
ספר / פיק השבוע:
לפני שאמות ספר מהמם!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מורה למתמטיקה!
משהו ששימח:
הידיעה שאני שם בשביל חברה שלי שממש קשה לה... עוד מעט חופש, אותה חברה באה אליי לסופ"ש ערב חמישי וערב שישי קרועים!><"
משהו שהעציב:
וואו... אזכרה של ילדה מהכיתה שלי התאבדה... היה ממש קשה...:( היום גילינו שלסבתא רבה שלי יש סרטן בכבד ורוצים לעשות לה כימוטרפיה ואנחנו חוששים שזה הסוף... 
ציטוטיה:
שיעור מ"ת, חברה שלי(דנה) מעצבנת אותי.. אני:" רעות, אני יכולה להרוג אותה?" רעות(מישהי מההקבצה): "כן!!" אני:"אהה דנה! בואי איתי לסמטה אפלה!" רעות:"מה יש סמטה לא אפלה? סמטה מוארת?!" דנה:"רחוב סומסום!!!" שיעור אזרחות על הבוקר, המורה מסנה להיות נחמד ונותן סוכריה למשהי... [כן כן זה נשמע פדופילי!] אני:" ארז! אני רוצה גם סוכרייה!!!!" ארז:"לא אני לא אתן! לך לא מגיע בלה בלה בלה בלה" ואז הוא רוצה שאני אתן לו כיף ואזרום איתו. אני:"לא! אני לא אתן לך כיף! אני אבאס אותך! כי אתה לא נותן לי סוכריה!!!" ארז:" אה, אנסטסיה, חבל שאני אבאס אותך ב2 יחידות באזרחות!" באוטו אחרי ההאזכרה אני רימה[ חברה טובה של הילדה שהתאבדה] ועוד מישהי בשם ערבה מנסות לעודד את רימה... ערבה:"אבא!!! תיסע יותר לאט!" רימה:" כן! הוא עוד יוכל לדרוס דולפין!!!" אני:" איך דולפין?!" שיעור מ"ת. אין לנו כוח לתרגל את מה שהמורה נתן, אז יובל שלומד לפסיכומטרי התחיל לעשות לו שאלונים ותירוצים. יובל:"לא! אני לא יכול לעשות ש"ב, יש לי ללמוד את האותיות ז' וח'..." רעות:" מה?!" יובל:"נכון יש מילון, ובמילון יש ערכים, והם הולכים מא' ב' ג' ד' ה' ו' וככה עד י"ב!" אני חושבת רגע :" רגע, זה לא עד ת'?!" אני וחברה שלי מתייבשות בשיעור תנ"ך המורה:" ילדים שאנחנו אוהבים להשתעשע איתם כשהם קטנים ונחמדים..." אני:" אומייגאד!!!" חחח בגלל שלא ממש הקשבנו למה זה מתקשר אז זה נשמע לנו ממש פדופילי ><" מדברים על יונים רימה:" יונות" דנה:" מה זה יונות! אומרים יונים!" רימה:" אז איך אומרים יונה בנקבה?!" דניאל(חתיך!!) בשיעור ספרות. דניאל:" התעצבנתי ממש ושבתי את העפרון!" אני:" הדיו השפריץ עלייך?!" אותו שיעור דניאל:" לא היא לא גילתה שהיא בהריון שנה, אלא היא גילתה את זה אחרי שנה שהם גרו ביחד שהיא נכנסה להריון"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
Live the moment!
התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif וואי רק עכשיו הבנתי את הקטע עם השיר על

קייט... חחחח
והתמונה

../images/Emo204.gifהמ.

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הרגילים. לול.
הרבה. ע"ע שבוע שעבר.
הלהקה המגניבה של השבוע:
My Chemical Romance. האלבום החדש שלהם הולך להיות אוסום!
קליפ שעשה לכן את זה:
הטריילר החדש לסרט האימה הישראלי הראשון, 'כלבת'. חפשו ביוטיוב.
על טבעי!
ספר / פיק השבוע:
משחקו של המלאך של קרלוס רואיס סאפון (שהתחלתי השבת וסיימתי השבת. ^^)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המ... המורה שלי המעצבנת לעבודה מעשית.
אחד הילדים החצופים מ-ח' פשוט קימט את המכתב להורים שהבאתי לו. ><''
משהו ששימח:
הביוגרפיה החדשה של ג'סטין ביבר תורגמה לעברית! (ולא כי אני מעריצה של ג'סטין ביבר, ג'יזס. לא. בגלל שאני מכירה אישית את הסופר. XD)
כתבתי מבחנים ל-2 כיתות - והם בסדר.
כתבתי 13 דראבלים. הידד! ^^
משהו שהעציב:
נא.
ציטוטיה:
*אחת התלמידות שלי יוצאת מהכיתה* אני: "ביי, נוי." היא: *שולחת לי נשיקה באוויר* אני: *מגלגלת עיניים* תלמיד בכיתה ח': "המורה, את יודעת שאנחנו כמו פאזל? כל אחד מאיתנו הוא חלק, וכולנו יחד יוצרים שלם אחד!" אני: *מוחה דמעה דמיונית* "וואו. מרגש." ילד איחר לכיתה. (רק להבהרת העניין, הוא יותר גבוה ממני באיזה ראש, וממש מסיבי.) אני: "איחרת." הוא: "הרביצו לנו, המורה." (הוא דיבר על עוד ילד גדול, יחסית.) אני: *מסתכלת עליו מלמעלה למטה בחוסר-אמון* "לך. הרביצו." הוא: *מראה לי חתך כמעט בלתי נראה באצבע* "כן, הרביצו לנו! וזה שורף." אני: *מגלגלת עיניים* משבוע שעבר, אבל בקטנה. אחד הילדים ב-ט' ניגש אליי כדי לשאול שאלה בבוחן. אמרתי לו. הוא ניגש לשולחן שלו, והתלמידה שישבה שם הסתכלה עליו. הוא הנהן לה, והיא חזרה לכתוב את הבוחן. אני ניגשת לשולחן שלהם בדילוגים ומסמנת לכל אחד מהם כוכבית. הוא: "המורה, למה!?" אני: "פעם הבאה תדאג שאם כבר מעתיקים ממך, שאני לא אראה." הוא: *פונה לחברה שלו* "תראי מה עשית!" היא: *מתגוננת* "לא עשיתי כלום!" אני: *מהצד* *צחקוק זדוני*
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Feeling The Moment של אני לא יודעת מי, אבל זה שיר הנושא של Ten Inch Hero. ^^
המלצת השבוע:
לא להעתיק במבחנים!
התמונה הכי חמה:
אין לי.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif חחחחחחחחחחחחחחחח

הציטוטים שלך תמיד מצחיקים אותי XD וואי בדיוק היום חשבתי על הסרט אימה הזה... זה כנראה לא יהיה הכי טוב בעולם, אבל בכל מקרה אני אראה את זה...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאיזה מורה אדירה את.XD

למרות שלא הייתי רוצה מורה שתתפוס אותי מעתיקה במבחן.

למעלה