אוייש התפוז עשה לי ענינים

../images/Emo43.gif../images/Emo46.gifאוייש התפוז עשה לי ענינים

העיקר שבסוף הצלחתי להיכנס
לפורום המקסים שלנו- איחולי שנה טובה באיחור קל
שנת יצירה , אושר ובריאות
דבי- איחולי החלמה לאלעד המתוק שלך
ושאלה לך ולפורום- איפה אני יכולה להשיג (או- מאיפה להוריד) קטעי מוסיקה שמתאימים לשעות הסיפור שלי, קריוקי לשירי ילדים מוכרים וגם קטעים כמו הקטעים בדיסקים הנפלאים שהבאת לי פעם
. המון תודה ושבת שלום לכולם !!

שלום חגית,

איזו מוסיקה את מחפשת, אולי אני יכול לעזור?? אילו קטעי מוסיקה את מחפשת? אילו שירי קריוקי את מחפשת? שבת שלום, רועי.

היי רועי

קריוקי של שירי ילדות קלאסיים (בערוגת הגינה, השפן הקטן, מאחורי ההר וכו), מוסיקה במקצבים שונים או נעימות פסנתר וגיטרה פשוטות ... תודה לך.

חגית אני אחפש לך ואחזור אליך בהקדם האפשרי

ודעי שיש דיסק מקסים שבו יש מגוון רחב של מנגינות שמתאימות לכל סיפור. מוסיקה שמחה, מפחידה וכו.. קוראים לדיסק "הליכה בחלום" -- דיסק ממש טוב!! מומלץ! אני חושב שהוא מאיזהשהי השתלמות- אני לא בבטוח אל אני חושב של אחת בשם רונית פלד. מקווה שעזרתי, אחזור במהרה, רועי

אני נגד הורדת שירים ובעד רכישת דיסקים.

כך נוכל לקדם את האומן כדי שיצור שוב........כל מי שצורב יורה לעצמו כדור ברגל. ישנן הרבה השתלמויות שאפשר לגשת ולקבל שירים יפיפיים להשמעה לגיל הרך.......בהצלחה חגיתוש שלחתי לך מסר
דבוש

בקרוב יש השתלמות של שגית שליט סנדל

אני מצרפת קובץ. מומלץ להגיע. לגבי הצגות, זכרו שיש לבקש מן היוצר רשות להשתמש בשיריו לצורך הצגה פומבית (אני לא מדברת על גני ילדים אלא על הצגות גדולות יותר). בד"כ אין שום בעיה לקבל אישור שכזה.

מסכים לחלוטין עם דבי ותוספת לתזכורת של אירית

דבי צודקת!!! במיוחד לנו כאמנים חשוב לשמור על זכויות היוצרים של אמנים אחרים שעבדו,עמלו והשקיעו מזמנם,כשרונם וכספם ומאחר ואנחנו משתמשים בזה לעבודתנו הם ראויים וזכאים להרויח ממנה
אירית הזכירה שיש לבקש את אישור היוצרים לפני השימוש בשירים (אגב אני לא בטוח שמבחינת חוק זכויות יוצרים יש אפשרות להשתמש בחומר ללא אישור ותשלום אפילו בהצגות בגנים) וישנה דרך נוספת: אם ההצגה לא מבוססת כולה על יצירותיו של סופר או משורר אחד אלא משתמשת בשיר או שתים של היוצר או מורכבת משירים של כמה יוצרים שונים- אפשר לפנות ישירות לאקו"ם המטפלים בכל השירים והסיפורים של היוצרים,לשלם דרכם ע"פ דקות שידור היצירה והם כבר דואגים להתנהל מול היוצר ולהעביר לו את התקבולים המגיעים לו כחוק שבוע טוב

גם וגם../images/Emo6.gif

אני למשל לא רשומה באקו"ם למעט שיר אחד שהוקלט לטלויזיה ולכן היו חייבים לרשום אותו כדי שיואשר לשידור. פנו אלי מפיקי הצגה מוסיקלית בבקשה להשתמש בכמה מן החומרים שלי מתוך "אפריקה בקצב הלב" ובמקביל אלי פנו לעוד שתי יוצרות. הם קיבלו את אישורנו וההצגה יצאה לדרך.
אגב, אלמלא יוצרת ההצגה היתה מגיעה להשתלמות שלי, לא היתה בכלל יודעת שהרפרטואר שאותו אהבה קיים
לסיום, אני לפחות הסכמתי באהבה מבלי לבקש תשלום עבור הרשות שנתתי לאותם מציגים להשתמש בשירי.

למעלה