TV : לוח השידורים של היום...

../images/Emo43.gif TV : לוח השידורים של היום...

לפניכם רשימת האירוחים המשודרים להיום:
שמוליק טיאר, כוכב רדיו 103FM יענה לשאלותיכם Live הערב ב-18:00 ב-blogtv. אתם יכולים להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום "השדרן של המדינה".
ב-19:00 תתארח כאן אשת האשכולות אלונה קמחי, שתדבר בין היתר על ספריה במסגרת חגיגות הספר העברי. אפשר להשאיר לה שאלות בפורום ספרות לנוער.
ב-20:00 יגיע לכאן ישי גולן, המשחק את עודד בסדרה "אהבה מעבר לפינה", ויענה לשאלותיכם Live ב- blogtv.
את השידורים נחתום בשידור מיוחד לקראת שבוע הגאווה שיחול בשבוע הבא: מנהלי פורומי הגאווה של תפוז נאספים לשיחה על להיות גאה בשנת 2004. השידור יחל ב-21:00.
ב-22:00 תוכלו לפגוש ב-blogtv את שרון אלכסנדר, שיעביר לכם שיעור ראשון במשחק. שווה לבוא ללמוד עוד משהו בדרך לתהילה. היו עימנו! צפייה נעימה!

Phlawless

New member
שאלה

אלונה שלום סיימתי לקרוא את "אני אנסטסיה". ספר מרתק, כתיבה מיוחדת אשר הצליחה למשוך אותי לתוך עולם הדימויים וההגיגים שהורעפו עליה ועלי כקוראת בצורה בלתי שגרתית, סיימתי אותו ונותרתי אמביוולנטית. הסיפורים עצמם מרתקים, אחד אחד, נגלו בפניי רבדים רבים בדמויות וכנגזרת גם בעצמי. מה שכן , לאורך קריאת "יומני ברלין" חשתי בזעם ובנקודת מבט מאד ביקורתית ובלתי מתפשרת כלפי המוסד הפסיכיאטרי והתרופתי, בנוסף- השפה. המנעד השפתי והסמנטי התחלקו לשניים- הטיול בברלין והשהות בבית החולים הפסיכיאטרי. מדוע? האם זה חלק מן הביקורת שלך על הממסד, דרך התמודדות עם הדיכאון, העדר מוטיבציה ויכולת בזמנים שכאלה. אשמח אם תספקי הצדקה מסויימת (אולי המילה "הצדקה" לא מתאימה, אני בד"כ מחפשת אותה בתאטרון). ואם בתיאטרון עסקינן, חשבת להמחיז את אחד מסיפורייך ? יש שטיחה מאד מתלהמת של מוסר, כאב ,פאתוס דרמטי ועוד אי אלו סממנים שיכולים להיות מדהימים אם יומחזו ויועלו על הבמה. תודה גל

למעלה