TV : לוח השידורים של היום...

../images/Emo43.gif TV : לוח השידורים של היום...

לפניכם רשימת האירוחים המשודרים להיום:
שמוליק טיאר, כוכב רדיו 103FM יענה לשאלותיכם Live הערב ב-18:00 ב-blogtv. אתם יכולים להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום "השדרן של המדינה".
ב-19:00 תתארח כאן אשת האשכולות אלונה קמחי, שתדבר בין היתר על ספריה במסגרת חגיגות הספר העברי. אפשר להשאיר לה שאלות בפורום ספרות לנוער.
ב-20:00 יגיע לכאן ישי גולן, המשחק את עודד בסדרה "אהבה מעבר לפינה", ויענה לשאלותיכם Live ב- blogtv.
את השידורים נחתום בשידור מיוחד לקראת שבוע הגאווה שיחול בשבוע הבא: מנהלי פורומי הגאווה של תפוז נאספים לשיחה על להיות גאה בשנת 2004. השידור יחל ב-21:00.
ב-22:00 תוכלו לפגוש ב-blogtv את שרון אלכסנדר, שיעביר לכם שיעור ראשון במשחק. שווה לבוא ללמוד עוד משהו בדרך לתהילה. היו עימנו! צפייה נעימה!

קפת

New member
אירוח, זה מה שהולך היום

אם אתם רוצים שאני אארגן "אירוח" בפורום, רק תגידו. את מי הייתם רוצים לפגוש ולשאול שאלות?

נינטייב

New member
אמממ...האם מדובר ב"אירוח"

מהסוג שפעם קראו לו "ליווי"? כי אני מוכנה ל"ארח" תמורת 500 $ לשעה.

קפת

New member
באיזה "סגנון" את מארחת?

שמעתי שהסגנון הבדווי תפס חזק. אני הכי הייתי רוצה להביא לפורום ל"אירוח" את סרגיי אוגנסיאן. יש המון שאלות שמטרידות אותי והייתי מעוניינת לשאולותו.

כן. בטח. תארגני.

אני מאוד הייתי רוצה לפגוש את אייזיק אסימוב, או את סר אייזיק ניוטון. תודה מותק.

קפת

New member
'צטערת. איפשר.

אבל אייזיק פיצ'חדזשבילי מוכן לבוא. יש לו לום חדש שהוא נורא רוצה לבדוקותו על מישהו/י. הוא טולרנטי בענייני ג'נדר.

פיני גרשון ../images/Emo87.gif

פיני גרשון. מגלומן אמיתי, ראש וראשון לנו במאבקנו. הוא יכול להתארח ואנחנו נשאל אותו שאלות על שוויון בין גזעים, על ענייני אמונה, מה קורה אצל אריק "רק לא ש"ס" שרון, ואיך זה להכניס את הלשון לגרון של אשתך אחרי שאתה יודע שהיא שתתה שתן.

קפת

New member
מה? צופית גרנט

עושה את זה גם עם פיני גרשון? אברם גרנט יודע על זה?

יא-מקורנן

אה, אז אתה יודע שהיא משתובבת לה עם כולם? שאמבטיות שוקולד קיבלו אצלה משמעות שונה? אתם זוג סוטה! סוטה אני אומר לך! סוטה!

אני הייתי רוצה בבקשה

את זאביק נחמה על מנת שיבאר לי את: אביא לך מלאכים עם כעכים שקופים ואת אביא לך שי בובה מהעולם הבא ואם אדי וודר פנוי שיצטרף גם הוא. תודה.

את עוזי כהן, סגן ראש עריית רעננה

עוזי עוזי (עוזי) הוא לא נקי (נקי) לקחו אותי (לקחו) מסדר נוסף (נוסף) הרב-סמל (סמל) הפלוגתי (גתי) שלוש לירות, הקניס אותי.

למעלה