TV : לוח השידורים של היום...

../images/Emo43.gif TV : לוח השידורים של היום...

לפניכם רשימת האירוחים המשודרים להיום:
שמוליק טיאר, כוכב רדיו 103FM יענה לשאלותיכם Live הערב ב-18:00 ב-blogtv. אתם יכולים להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום "השדרן של המדינה".
ב-19:00 תתארח כאן אשת האשכולות אלונה קמחי, שתדבר בין היתר על ספריה במסגרת חגיגות הספר העברי. אפשר להשאיר לה שאלות בפורום ספרות לנוער.
ב-20:00 יגיע לכאן ישי גולן, המשחק את עודד בסדרה "אהבה מעבר לפינה", ויענה לשאלותיכם Live ב- blogtv.
את השידורים נחתום בשידור מיוחד לקראת שבוע הגאווה שיחול בשבוע הבא: מנהלי פורומי הגאווה של תפוז נאספים לשיחה על להיות גאה בשנת 2004. השידור יחל ב-21:00.
ב-22:00 תוכלו לפגוש ב-blogtv את שרון אלכסנדר, שיעביר לכם שיעור ראשון במשחק. שווה לבוא ללמוד עוד משהו בדרך לתהילה. היו עימנו! צפייה נעימה!

dilan angel

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

עעעעעעעעע היום מסיבת סיוםםםם
שונאת מסיבות סיום
ועוד במיוחד בבצפר שלנו,זה הכי השפלה בעולםםםםםם צריך לבוא עם ההורים ,לשמוע שעתיים את המנהלת מדברתתתת ואחר כך עוד מנהלת, ועוד מנהלתתתת עעע בקיצור להתפווצצצץץץ ואז לראות את כלללללהפרחות של השכבה רוקדות באיזה שיר מזרחית אנערףףףף ואז לבוא עם ההורים לכיתה,כמו במסיבות חנוכה של הגן ממש השפלה! קיצור-שרק יעבור כבר! מה איתכם
יש מסיבות סיום וחארטות

המממפ,

דבר ראשון - זה היום האחרון שלי לפני חלוקת התעודות! ויאיי! יש לנו מחר יוםבריכה. שונאת את הבריכה המוזרה והמסריחה הזו, אז אני לא הולכת. 3 שנים אנחנו עושים את זה! די, נמאס. אתמול הייתי במחזור א' של הביצפר שלנו. אוי. היה כלכך יפה. כולם היו כלכך יפים. ואיזה התרגשות! זה יהיה מוזר בלי האנשים שגדולים מאיתנו בשנה בביצפר. אוך. בחופש הזה אני אהנה. אני יודעת. אני וחברה שלי רוצות ביום חלוקת התעודות, לתפוס רכבת לתל אביב, ללכת לסנטר, ולקנות כל מיני דברים למצעד הגאווה הקרב ובא. (בואו! כל הלא-גאים וגם הגאים! בואו! זה יפה, זה נחמד, זה מגניב!) אוהבת -

dilan angel

New member
../images/Emo110.gif

זה דווקא נראה לי מזה מגניב חברות שלי היו שם ואמרו לי שזה דווקא מזה שווה. הייתי רוצה ללכת פעם אחת לראות מזה אבל אם אני אבוא להורים שלי ביציאה"אמא, עפתי למצעד הגאווה" הם יבינו דברים לא נכונים ואני לא רוצה בעיות. חפיף..בובע תהני

°AmandA°

New member
לי היה ביום ראשון../images/Emo70.gif

היה כזה מרגשששששששששששש
לכל כיתה היה נושא והם עשו עליו ריקוד! שלנו היה אהבה
חוץ מהתלבושת (בעעע חצאית מיני אני עדיין בטראומה מזה שעליתי עם זה לבמה!
) היה מושלם
ובשיר סיום כולם התחילו להתחבק ולבכות
זה היה כזה עצובבבבבב
2 החברות הכי טובות שלי לא ממשיכות איתי לאותו תיכון אז בכינו כמו מטורפות...
אחר כך החליטו שאחרי המסיבת סיום במקום דיסקו רגיל הם לוקחים אותנו לטיול לילי במצדה
היה די חרא כי כולם היו עייפים מוות
אבל באוטובוס צילמנו סרט תעודה על הכיתה וכל אחד סיפר דברים שהוא עבר ב-3 שנים האלה בחטיבה ובכינו
וצחקנו
והיה ממש כיףףףףף

dilan angel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

אני ההפך ממך
אני עוזבת את כולם שנה הבאה
...אני עוברת לתיכון אחר וכולם נשארים בתיכון אחד ככה שזה די קשה לי..לא שאכפת לי מכולם(אולי טיפה) אבל יש לי 2 חברות טובות שהן יהיו חסרות לי
העיקר שעברנו תמסיבת סיום המעאפנההה והעלובה הזאת בבצפר שלנו זה פשוט זווווווווווועעההה אני לא מאחלת לאף אחד שכבה כזאת רק ערסים ופרחות וב"מסיבה" שעשו לנו אחרי זה, השמיעו רק מזרחיתתתתתת
קיצור,רק להקיא מהמסיבה הזאת אבל מה שהיה טוב במסיבה הזאת זה שחילקו לי תעודת הצטיינות
קיצור,לא יצאתי בידיים ריקות. אחרי המסיבה הזוועתית הלכנו אני אנד מיי בסט פריינדס טו ד'ה ביצ'
..היה סבבה
נשארנו שם עד 3 וצי בבוקר
זהווווווווווווווווווו נגמרת השננננננננננננננננהההה

°AmandA°

New member
מזל טוב על התעודת היצטיינות../images/Emo70.gif

סורי על המסיבה
... אבל לפחות נהנית בים
אגב, לאיזה תיכון את הולכת

°AmandA°

New member
יא../images/Emo70.gif אני מכירה הרבה שהולכים לשם../images/Emo70.gif

אני הולכת לרביבים...

°AmandA°

New member
כן../images/Emo70.gif

אני מכירה שלושה שהולכים לביוטכנולוגיה
גם אני רציתי אבל בסוף לא...

dilan angel

New member
יאאא באסה שגם את לא הלכת../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

איך הם
אחלה אנשים

dilan angel

New member
חחח יש תמונות../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

דרך אגב...הם ערסים/פרחות
יש לי כבר טראומה מהשכבה שלי

°AmandA°

New member
חלילה וחס../images/Emo70.gif

שום ערסים ושום פרחות
דונט וורי
ועם כל הכבוד לערסים ולפרחות (ואין כבוד) הסיכוי שהם יהיו בביוטכנולוגיה הוא קטן מאוד...
ובקשר לתמונות... תני לי לבדוק את זה... אול יאני ימצא...

NoWords

New member
יאאאא../images/Emo70.gif

כל הכבוד על התעודת הצטיינות
תותחית המנהלת שלנו
לא פלא שאת באה לביוטכנולוגית
גמני הולכת לגימנסיה ונפרדת מהשכבה (שדווקא אהבתי
) אבל בעיקר אני אתגעגע לשתי הבסט פרינדס שלי
אבל זה לא אומר שננתק קשר
נכון כיף שנגמרת השננננננננננננההההההה
אני כל כך לא מעקלת שהשנה הזוועתית הזו נגמרתכ כבר
אני כל השנה התפללתי שהיא תיגמר