אם שוטים - לא שורדים

Fairywitch

New member
../images/Emo44.gifאם שוטים - לא שורדים../images/Emo44.gif

שרשור חברתי להמונים
(כי נראה לי שזה נחוץ פה, שנתגבש קצת
) למי שלא מכיר- שרשור חברתי הוא שרשור
שבו אפשר לדבר על כל מה שלא קשור לפורום, כולל מה עשיתם בערב השנה החדשה, ומה אתם מעדיפים- פייסבוק או מייספייס
שרשור חברתי ייפתח פעם בכמה ימים ע"י אחד ממנהלי הפורום. אם אתם רואים ששכחנו ואתם נורא רוצים לדבר על סתם שטויות, ואין שרשור כזה בעמוד הראשון של הפורום- שלחו לנו מסר ונפתח אחד
תהנו

idanoosh17

New member
אמממממ

לא פייסבוק ולא מייספייס! אני קונה רק כחול לבן! מקושרים!

Volldemort

New member
התחלתי לעבוד בבורגראנץ'! ../images/Emo9.gif

בינתיים הייתי רק משמרת אחת וזה היה די קשה, אבל בסה"כ זה מגניב. חוץ מזה, יש לי 2 חברים טובים שעובדים איתי שם, אז יהיה כיף :)

XקוקיX

New member
חחח מזלטוב ../images/Emo3.gif

באיזה בורגראנץ'? אני אבוא לבקר

Volldemort

New member
במטבח

כנראה ככל שאני צובר ותק אז אני אעלה..מהמטבח לדלפק

אז בוא תקשיב סוד של עובדי מטבח

אתה תאלץ לזרוק הרבה אוכל טוב לפח ולא ירשו לך לאוכל אותו... ואתה תאלץ לחמוק ממצלמות האבטחה בשיטה הנ"ל: כל פעם שתצטרך לזרוק איזה צ'יפס\בשר\עוף\לחמניה לפח הגדול, אז תחתוך חתיכה ממנו ותשמור אותה ביד... תפתח את הפריזר כאילו אתה הולך להוציא עוד משהו ואז כשהראש שלך עמקו בתוך הפריזר תאכל את חתיכת המזון לתענוג! תאמין לי, אתה תצא מלא עוד לפני ההפסקה שלך

אוהד 49

New member
חחחח יפה...../images/Emo13.gif

לא ידעתי שיש סודות מהמטבח
...חחח אהה..שאלה, למה לא ירשו לו לאכול את האוכל הטוב? כאילו..מה אכפת להם?..מה זה מפריע להם? ושלא תבין אותי לא נכון, לא מזילזול ("מה אכפת להם").. סתם פשוט לא מבין..

כן אני מבין את השאלה שלך

אני מניחשהם לא רוצים שילדים בני 17 יתחילו לאכול להם באמצע העבודה אבל אני בנאדם דתי, ואני לא אזרוק אוכל טוב לפח... וזה שחיממתי את ההמבורגר דקה יותר, או זה ששמתי מלפפון חמוץ במקום חסה לא הופך את האוכל למקולקל..ולכן אני אוכל אותו

אוהד 49

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב, הגיוני...לא?
למרות שזה לא ניחשב "ארוחה", סתם נישנוש..
אבל אם זאת המדיניות שלהם, לך תבין...חחח ואתה צודק בקשר למשפט האחרון שלך, אני חושב

חח אבל אני לא בטוח בדבריי

אני בכלל עבדתיב מקדונלדס לא יודע איךף זה עם בורגראנץ' חח..אבל אני חושב שזה לא שונה בהרבה (חוץ מזה שמקדונלדס הרבה יותר טעים
)

Fairywitch

New member
בשר זה רצח../images/Emo7.gif

אבל
בעבודה בכ"ז. מקווה שלא תשתעמם מדי
(ושתעבור לפלאפל בקרוב)

למעלה