אני רואה שהפורום הזה מת,

sshender

New member
../images/Emo44.gif אני רואה שהפורום הזה מת,

אז ננסה להחיות אותו קצת. עם השנים אספתי כמות חומר וידאו אדירה על הסכסוך, האיסלאם הרדיקלי ומה שביניהם. מאז הופיע youtube ורוב הדברים הועלו לרשת כדי שכולם יוכלו להתרשם. נתחיל מסרט תעודה No Excuses For Terror, על ארבעת חלקיו, בהנחייתו של David Aaronovitch - איש שמאל בריטי מוכר. אני חושב שהוא מדבר בשם כל אנשי השמאל והמרכז השפויים. אם כבר התחלנו מארונוביץ' - נמשיך עימו לתעודה שניה Blaming The Jews על האופן בו היהודים נתפסים בעולם הערבי. אזהרה: חלק מהתמונת קשות מאוד. ונתבל במבט על הקולנוע המקומי מאולפני Pallywood - תעשיית ניצול התקשורת במלחמת התעמולה.

sshender

New member
הפעם בדגש על טרור איסלאמי

Obsession - Radical Islam's War Against the West היא תעודה מצמררת על תופעת האיסלאם הקיצוני והמלחמה שהכריז על המערב. סרט נוסף שהוא בגדר חובה להבנת האיסלאם הוא Islam - What the West Needs to Know, אבל כרגע אין אותו אונליין לצערי. ברגע שיהיה, תהיו הראשונים לראות. הנה הטריילר Relentless - The Struggle for Peace in the Middle East - מבט אובייקטיבי, אם כי פשטני מאוד, על תולדות הסכסוך הישראלי-פלשתיני .

armbruster

New member
אישה אמיצה שחייה בסכנה מתמדת

להישחט כמו שהם עשו לתיאו ואן גוך לאור היום באמסטרדאם.

sshender

New member
../images/Emo45.gif סוף סוף משב אויר צח בקטקומבות

האלה...
מכיוון שאתה עושה רושם של אדם שמאלני שקול, אני ממש מפציר בך לראות לפחות את No excuses fo terror שמתמקד בסיכסוך-הישראלי פלשתיני. אגב, אם אהבת את המסר שלה, אני ממש ממליץ לך ואוכל להפנות בהמשך, לאנשים לחזית אנטי-איסלאמית אקס0איסלאמית ובכללם: וואליד שועבת - פעיל פת"ח לשעבר אשר עבר מהפך ונהיה דובר בגנות האיסלאם. עם ספרו why I left Jihad בריג'יט גבריאל - לבנונית נוצריה לשעבר אשר הפכה לאחת הדוברות הבולטות על הסכנות של האיסלאם קיצוני.עם ספרה Beacuse they hate נוני בדוויש - אימו של מחבל מתאבד שעברה מהפך. יש עוד דמויות בולטות כמו הסומלית מהפרלמנט ההולנדי, שותפתו של תיאו ואן גוך. ועוד רבים וטובים. למעשה אביא קישורים לדבריהם בהדקם. תודה.

doresh shalom

New member
ראיתי ../images/Emo41.gif

ואני מסכים עם כמעט כל מה שהוא אמר שם, אולי חוץ מהרגשה קלה שהייתה לי שהוא תומך במלחמה בעיראק. וחשוב לי להבהיר שאין לי חוסר אהדה מיוחד לאסלאם - אני נגד כל דת בלא כל הבדל. מה שמפריע לי במיוחד זה פונדמנטליזם, ועליך להבדיל בין פונדמנטליסטים לבין דתיים מתונים.

sshender

New member
יפה.

קודם כל הוא הצהיר לא פעם שהוא מתנגד להרפתקה האמריקאית בעיראק, אם כי הוא תמך בהפלת משטר סדאם. הדבר המצחיק בעיראק, הוא שהכוחות שמונעים את כינון משטר יציב שם הם המורדים ולא האמריקאים. אפשר להתווכח עד מחר על ניקיון כפיהם של האמריקאים ועל הסיבות האמיתיות האחורי המלחמה - מה שלא ישנה מאומה את העובדה שאלולא המורדים הפנאטיים, והאלימות הסקטוריאלית, כבר מזמן הכוחות האמריקאים היו בבית, ותושבי עיראק היו משפרים את חייהם בכל המובנים. אני מבין את הסתייגותך הכללית מכל דת, אבל לצערי ישהבדל בחומרת הדת, ועל אף סלידתי הרבה מהיהדות כמו גם מנצרות, אין ברירה אלא להודות שהאיסלאם נמצא בליגה אחרת לחלוטין. האיסלאם, נכון להיום, היא הדת היחידה שגבולות הפונדמטליזם טושטשו בה לאין היכר, והיא מהווה איום מיידי על המערב היודו-נוצרי (והאתאיסטי) וערכיו. הצבת האיסלאם באותה הסקאלה כמו היהדות או הנצרות המודרנית, היא התממות מסוכנת במקרה הטוב, או צביעות במקרה הפחות טוב. אגב, דתיים מתונים. כפי שסם האריס מבהיר בספרו המצויין "מהומת אלוהים" המתונים הם אלה שמונעים שיח ביקורתי על הדת, וכך בעצם מגנים על אחיהם הקנאים. כמו כן, באיסלאם, בניגוד לנצרות או יהדות, גם המתונים שבהם ייחשבו לקיצוניים באמות המידה המערביות. "האיסלאם שנחטף" ו-"הרוב המתון" הם שני מיתוסים המוטפחים ע"י האפולוגטיקנים המוסלמים וחבריהם מהשמאל - ומהווים מצג שווא מסוכן מאין כמותו.

למעלה