בגלל איזה שחקנים תצפו בסדרה אתם מוזמנים להצביע לסקר ולשתף אותנו כאן.
א אושRתי New member 19/10/07 #1 ../images/Emo44.gifבגלל איזה שחקנים תצפו בסדרה../images/Emo35.gif אתם מוזמנים להצביע לסקר ולשתף אותנו כאן.
../images/Emo44.gifבגלל איזה שחקנים תצפו בסדרה../images/Emo35.gif אתם מוזמנים להצביע לסקר ולשתף אותנו כאן.
A adidasabc New member 19/10/07 #3 דניאלה קרטס../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif אבל לא רק בגללה...
ט טינקר12 New member 20/10/07 #4 ברור.. אני לא רואה סדרה רק בגלל השחקנים שבה... נגיד השמיניה-סדרה מעולה, אבל אלה היו שחקנים שאף אחד לא הכיר קודם.. אבל ברור שזה משפיע...
ברור.. אני לא רואה סדרה רק בגלל השחקנים שבה... נגיד השמיניה-סדרה מעולה, אבל אלה היו שחקנים שאף אחד לא הכיר קודם.. אבל ברור שזה משפיע...
נ נשמה הפצועה New member 20/10/07 #5 בעיקר כי העלילה ניראת מעניינת אוהבת את השחקני נתן דטנר אורלי זילברשץ.שרית וינו אלעד.גורי אלפי
י ילד רע 16 New member 20/10/07 #7 השמיניה סדרה מעולה? ../images/Emo6.gif ברור ברור.. חוץ מזה שאף אחד משם לא יודע לשחק.
T THE ILLEGAL ONE New member 20/10/07 #9 גם בגלל הילה וגם בגלל ירדן בר כוכבא.. (מתגעגעת לבנות בראון )
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 21/10/07 #15 בנות בראון סדרה מקסימה ראיתי אותה שנה שעברה. וירדן בר כוכבא
L LOLI152 New member 22/10/07 #17 ידעתי ואף שמעתי את השיר ברדיו בביצועו! אני חדשה פה! אלה, בת 15. ולמה אני אראה? כי הפרומואים מעולים. כי אני חולה על גורי אלפי.
ידעתי ואף שמעתי את השיר ברדיו בביצועו! אני חדשה פה! אלה, בת 15. ולמה אני אראה? כי הפרומואים מעולים. כי אני חולה על גורי אלפי.
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 21/10/07 #13 יונתן ברק../images/Emo99.gif כזה חמוד...חחח אבל בכלל נשמעת(מהרבע פרומואים שראיתי ומהשיר פתיחה) סדרה מצויינת! נחייה ונראה!
יונתן ברק../images/Emo99.gif כזה חמוד...חחח אבל בכלל נשמעת(מהרבע פרומואים שראיתי ומהשיר פתיחה) סדרה מצויינת! נחייה ונראה!
B BRANGELINA New member 23/10/07 #20 בגלל קרן../images/Emo99.gif וגם בגלל שהסדרה מלאה בהמון שחקנים מצוינים!