דרוש מנהיג-פרק 6

E u r o b o y

New member
../images/Emo44.gifדרוש מנהיג-פרק 6 ../images/Emo44.gif

כל מה שקשור לפרק 6 של "דרוש מנהיג" שישודר הערב החל מ-21:50 ,
לשרשר לכאן בלבד.

E u r o b o y

New member
צחי היקר,

יש לי בעייה במערכת המסרים כרגע.קראתי את המסר שלך,אין באפשרותי להגיב במסר בגלל התקלה, לכן אגיב כאן.לדעתי אתה צריך לפרסם את מה שכתבת לי כאן בשרשור הזה,כדי שאנשים יכירו את המתמודדים גם מעבר להיותם רק מתמודדים בתוכנית.זה מותיר רושם וזה נורא יפה.זו דעתי.

אלעזר2007

New member
בושה וחרפה!!!

בושה וחרפה שככה מוריד לפיד הלכה!!! עביר העלתה אותה לפרום רק בגלל שהיא מתנחלת!!! בושה וחרפה,חייבים להעיף את הערבייה הזאת.

למה מוריה?../images/Emo7.gif

היא היתה מדהימה. היא גם הכי צעירה... תחשבו על זה בת 23 ותראו לאן היא הגיעה? יש לה כבר חזון... אני בן 23 ולא יודע מה אני רוצה מעצמי... (או שכן... לא משנה זה נושא אחר) עכשיו כבר אין אף אחד שמתאים לזכות לדעתי. כולם מגעילים. אולי מירב נחמדה ומיטל אבל גם בחצי פה אני אומר את זה. מוריה היתה הכי ראויה לזכיה כי החזון שלה היה לטפל בבעיה הכי קשה לדעתי שיש לנו כיום- עם מפולג.

E u r o b o y

New member
לדעתי עזיבתה של מוריה דווקא מוצדקת

עם כל הסימפטיה וההערכה שלי כלפיה,לדעתי היא הייתה זו שהכי פחות הפגינה מנהיגות ונחישות.החלטה נכונה של הפורום. ולגבי איקי-ממש חבל עליו כי יש בו כל כך הרבה מעלות וכישורים,והיום הוא לא התנהג לטעמי בכלל ובקושי נתן לואדים להתבטא.

ramatg

New member
חיכינו מספיק בהחלט שבועיים? הגזמתם?

כמה טוב שחזרתם רק חבל על השעה הכל כך מאוחרת

chim chim

New member
בתוכנית הזאת מנהיגות=כוחניות

וברוטאליות. לא ככה ? זוועה.

../images/Emo8.gif

כן בהחלט היא הכי הססנית והפגינה בפורום אי בטחון לעומת עביר וואדים שהפגינו בטחון ושקט ללא צורך להתצדק

איקי - מנהיג מהסוג הכי מסוכן שקיים

להקיא מהאיש המחריד הזה - הישראלי המצוי הדוחה שמעז (!!!) להתמודד על תפקיד של מנהיג...........עד לאן ??????? להעיף ומיד - אם טלעד רוצים לשמור לפחות על 2 אחוז רייטינג שעוד נשארו לתוכנית הזו...

למעלה