האתר הישראלי מוכן!

amirze

New member
../images/Emo44.gifהאתר הישראלי מוכן!../images/Emo44.gif

רציתם אתר ישראלי לזהות בדויה? קיבלתם! החלטתי במקום לחכות לעדכונים ממכם כרגע, להעלות את האתר כמו שהוא כרגע, יש בו קצת חדשות (כרגע הם קצת ישנות כי שמתי ממזמן (בימים הקרובים הם יעלו לאט לאט)... מעכשיו כל מי שרוצה לעזור, נוכל לעדכן אותו לאט לאט, ונקווה שעד שתצא העונה השניה נמלא כבר כבר את כל התוכן עליה ועל הראשונה! מקווה שתהנו מהאתר ואני מחכה לדעות/טענות/הערות/בקשות/תוספות מכל סוג! ועכשיו לפרט קטן ושולי - הכתובת שלו::) www.alias.up.co.il בקשר לפירסומות הקופצות בהתחלה, אני יסדר את זה בזמן הקרוב... בכלל את כל נושא הפירסום באתר...

עומר173

New member
שאלה חשובה!!!

מאיפה הגיע אליך התאריך של התחלת השידור של העונה השניה? לפי מה שאני יודע אף אחד בפורום לא ידע את זה. והפרסומות באמת מעצבנות, זה תוקע את המחשב. חוץ מזה האתר נראה טוב, בהצלחה!!!

amirze

New member
תשובה:

תודה :) אני ישתדל לסדר את הפרסומות בהקדם אני פשוט קצת עסוק בימים הקרובים... ובקשר לתאריך - אני לא יודע - פשוט לקחתי את התאריך של תחילת העונה הראשונה - די הגיוני שזה יהיה בתקופה הזו - למרות שלא בטוח... פשוט אני חייב שיהיה שם "הפרק הבא" אז נתתי לו תאריך שבא לי...

inbal145

New member
האתר יפה מאוד ורואים שהוא מושקע!

אני מאוד שמחה שסוף סוף פתחת אותו... אני רק מקווה שתשיג את כל המידע החסר כמה שיותר מהר, אני כבר מחכה!

inbal145

New member
האתר יפה מאוד../images/Emo6.gif

כבר הרבה זמן שאני כמעט כל יום נכנסת אליו ומקווה שהוא כבר ייפתח... ועכשיו שהוא סוף סוף נפתח הוא ממש יפה! רואים שהוא מושקע!

oy my godnes

New member
לי יש תוכנה שקוראים לה:...

adzapper והיא כותלת את כל ההודעות אין לי בככל הודעות!

קרלוצה

New member
../images/Emo45.gifאחלה אתר!!!

אבל אני לא חושבת שכדאי לפרסם משהו שהוא לא בטוח כמו התאריך שתתחיל העונה שנייה כי אם טלעד רכשו את התוכנית אז בוא לא נשכח שהימים יכולים להשתנות ולא בטוח שזה יבוא מיד אחרי הסופרנוס.....

amirze

New member
תודה לכולכם, אני שמח שאהבתם!

אשמח לשמוע הערות ודעות נוספות! בקשר לתאריך אני עוד יחשוב על זה...פשוט שמתי תאריך עתידי... אגב, מכיוון שאין לי זמן להיכנס ולעדכן את האתר בכל יום, (אתם יודעים - לימודים, עבודות, אתרים שמשלמים לי עליהם :) וכן, גם חיים :)) אז תכננתי אותו כך שהוא יתעדכן לבד, וקבעתי חדשות שיתווספו בכל יום יומיים בשבועות הקרובים, כמו כן גם בכל שבוע יהיה סקר חדש... ברגע שאני יתפנה קצת אני יעדכן בכל פעם קצת...ייתכן מאוד שאני ישאיר כרגע את העונה הראשונה כמו שהיא (תמיד אפשר לחזור אליה בהמשך, וגם אתם תוכלו לעזור :)) לצורך הוספת המידע על העונה השניה והשלישית...

amirze

New member
שאלה לכולם...כנסו בבקשה...

אני רוצה לשתף אתכם בעידכון האתר, מכיוון שאתם כל כך מעודכנים בכל הראיונות, החדשות, האירועים והתמונות, וגולשים הרבה באתרי Alias, מה שלצערי לי אין הרבה זמן לעשות, אשמח אם אוכל לקחת מכאן קישורים וכתבות שאתם מביאים ולהכניסם לאתר, שיהיה מעודכן ויכיל הכל, אך אינני רוצה לעשות זאת ללא אישורכם... מה דעתכם?

למעלה