הדרך לאבדון

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הדרך לאבדון

ככל שהפרקים מתקדמים טרישה מתקרבת אל נקודת האל-חזור, שבה השפיות תהיה רק זיכרון רחוק. היום זכינו לשמוע בדיוק מה היא חושבת על "החיה המגודלת" שיוצאת עם אחותה בשיחתה עם גרייס "לא רואים אותך, לא שומעים אותך" טרנר. מה אני אגיד לכם, אני ממש נהנה ממנה, וזה עוד כלום לעומת מה שמחכה לנו ביום רביעי! ניקולאס הפתיע אותי היום לטובה כשדווקא הוא היה זה שדאג לדחוף לויקטור הערות במקום. ויקטוריה ניסתה כל הזמן לפשר ולנסות להבין את ויקטור, אבל אני מוכן לסלוח לה. זה ידוע שיש לה נקודת חולשה כשזה נוגע לאביה. חוץ מזה, נחמד לגלות שניק יודע גם להביע דעה שונה משל אחותו. זכרו את הרגע, מי יודע מתי נזכה לראות זאת שוב. גרייס וליאנה הופיעו היום באופן מפתיע בפרק. במקרה של גרייס אפשר להבין את הרעיון העלילתי, אבל קשה להבין מה עושים התסריטאים עם ליאנה בימים אלה. מה פשר היחסים שלה ושל ג'ק? סתם שעשועים? לא חבל לבזבז את דמותה המרעננת של ליאנה ואת הכימיה הנפלאה שיש לה עם ג'ק על הופעות מזדמנות? האם רמונה קאסארס (כמה פעמים עוד נשמע את השם הזה??) היא באמת סיבה מספיק טובה להשליך את הרומן בין ג'ק וליאנה לפח?

noname20041

New member
מתי בערך

טרישה תהרוג את טוני{כלומר, עוד כמה זמן זה יגיע אלינו}?

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif ענק מעלי

חבל שלא השתמשת בסימן בעצמך... וזה יקרה בעוד שלושה שבועות בערך

noname20041

New member
sorry

כל כך קרוב??? התסריטאים של צעירים חסרי מנוח הם צעירים חסרי מוח (או באנגלית: The young and the brianless

python 4

New member
אם היה לי שקל על כל פעם שמישהו היה

אומר 'צעירים חסרי מוח' הייתי היום.. בעל 10 שקלים לפחות.

SupeRonit

New member
כבר אמרתי שאתה תותח

אז אני אחזור על זה פעם שנייה. ותזכור שהבטחת לי C בכל תגובה שלך אליי..

ניקולס דפק ../images/Emo88.gif ../images/Emo94.gif

כרטיס עבודה היום אה
יפה לו
בכלל, ראיתם את המבט הקשוח שלו בפתיח החדש
לליאנה היו היום יציאות גדולות, אבל באמת חבל שלא מחזירים אותה פול טיים. בשביל מה היא היתה, כדי "להשתנשן" עם אשלי (וזה היה שווה כל רגע) וכדי שג'ק יגלה בעזרתה את מיקומה של רמונה
היא נכס הבחורה הזו, אני ממש לא מבין מדוע היא מופיעה רק כאורחת. אם זו החלטה שלה, ניחא, אבל אם אנשי ה"צעירים" קבעו כך, זה פשוט עוול. הייתי רוצה לראות רומן משולש ג'ק-ליאנה-בראד, היה יכול להיות מעניין מאוד...

alma26

New member
מה אתם אומרים על ויקי והופעת ...

הסאדו מאזו שלה??? שיחקה אותה בחליפת העור לא?

The Abbott Girl

New member
שתי הבנות שלי בפרק אחד!

גרייס וליאנה - שובו הביתה!!! איזה כיף היתה לי עוד הזדמנות להפרד מגרייס שלי, חבל שהפכו אותה לטובה לפני היציאה שלה, למה?! לגבי ליאנה - כשדפקו בדלת ואשלי היתה בטוחה שזה הנהג שלה אני חשבתי לעצמי "הלוואי שזאת ליאנה" ואיך שמחתי לראות שאני צודקת!!! רק חבל שחוץ מפעילות מינית אין להם מה לעשות ביחד, ולכן ביקורים מפתיעים כאלו אם לא נגמרים במיטה נגמרים אחרי 2 דק'
למה ג'ק לא נשאר לגלות איזה בגד תקנה ליאנה למילניום במקום להזמין כרטיס טיסה למקסיקו סיטי<? שונאת שונאת שונאת את רמונה, היא פשוט מעיקה!!!

ים כחול

New member
אווווווווווח אתם גדולים כולכם\ן../images/Emo9.gif

נהנית פה ממש
דון הצחקת אותי שוב ושוב כמו תמיד
אוהבת שאתה יורד על ניקו - תאווה לעיניי
עלמה הרגת אותי עם שמלת הסאדו
ואני התפשרתי על חליפת צלילה
הרעיון שלך יותר נחמד
כבר 3 פרקים שהיא בבגד הזה
מזל שהחליפה לשמלת מילניום סוף סוף . מה דעתכם על הימור קטן .... האם נראה זיקוקי דינור בפרק הבא או שמא רק בלונים יוקרתיים וסרטים צבעוניים משעממים שעפים מעל הרוקדים בקולונייד ? האם טרשת תתן לריאן נשיקה לכבוד תחילת האלף ?? אני במתח

noname20041

New member
ההימור שלי

1. לא נשיקה ולא נעליים 2. שרון וניק יותר בסגנון בלונים וסרטים

למעלה