היום בתשוקות

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo44.gifהיום בתשוקות../images/Emo44.gif

העניין עם אייבי ואיב כבר מעצבן אותי !!! שאייבי תראה אותם לטיסי וזהו
אני חייבת להודות שאיב ממש חברה טובה....היא מוכנה לסכן את הנישואים שלה מאשר את של גרייס..........

hadardit

New member
אהבתי רק את שואיס היום

איזה קטע שתרז'ה החליפה את פייט בדסטני.....

hadardit

New member
היא החליפה את המילה פייט בדסטני

כאילו היא שינתה את ההרגל שלה להגיד כל הזמן גורל ואמרה שזה דסטני- ייעוד, שהיא ואית'ן יהיו ביחד......

הצילצול

New member
הסיכום הקצרצר שלי.

איב באמת חברה טובה! אבל נדמה לי שבסוף היא תעזור לאייבי כדי לשמור על משפחתה. גרייס וסם מאוד חמודים ביחד אייבי הייתה פצצה גם היום וג'וליאן היה מאוד מצחיק!! אני חולה עליו תרזה ממש מפגרת עדיין! ויטני תודי שיש לך משהו כלפי צ'אד!!! איתן חתיך!!!! שרידן ממש טיפשה ומפגרת! לואיס היה חתיך כמו תמיד!

backstreet girl

New member
היה פרק קורע........

עם ג'וליאן באמת היה בידור... אייבי ענקית.. איב באמת חברה טובה... סם וגרייס היו חביבים.. איתן ותרזה היו מתוקים.... כך גם צ'אד וויטני...... אבל שואיס היו הכי מדהימים..... אוי לואיס איזה חמוד... איזה מתוק.. חבל ששרידן התלוננה נגדו.. זה ל יפה מצדה... הוא באמת רק רצה להגן עליה..... איזה קטעים עם הגלידה... בלי סוכריות.... חחחחח........

../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

היא אכן תעזור לאייבי בסוף. אני במקומה גם הייתי נכנעת! כל אדם נורמלי היה עושה את זה. אלא אם כן האדם הזה מתעב את משפחתו ואת כל סביבתו...

Bow Wow4

New member
ח*א פרק!

פרק בלי הטינס וטימיטאבי הוא לא פרק - אבל כבר יום שלם?!?!?!
שרידן ולואיס: שוב, אין עלילה יותר מופרכת מזאת. היא כולאת אותו, הוא מעלה זכרונות על ספרינקלס... הם באמת מתאימים אחד לשני. וטעות שקרתה פעמיים הפרק: גם לואיס וגם וויטני(נראה לי) הזכירו דברים שקרו כביכול "לפני כמה שבועות" שבעצם עוד לא עבר שבוע מאז המקרים שהם הזכירו אותם. שרידן תפסה את לואיס (המתחזה) מדבר בפלא על כך שהוא מנצל אותה לפני 4,5 ימים, לא יותר... משהו מאוד מוזר קורה בהרמוני...

moran14h

New member
היה פרק חביב

שואיס כהרגלם היו מותק וחמודים. תרזה ואיתן בסדר..הם לא הופיע הרבה היום הקטע של אייבי ואיב נמאס עלי כבר! ובאמת איב חברה טובה.. צ'אד מודה שהוא אוהב את וויטני אז הוא בסדר.. אבל ווטיני(!)גאד דאמ איט תודי שאת אוהבת אותו וזהו!!!

Passion4Life

New member
היה פרק נחמד

אייבי כפרה עלייה חולה עליה נשמתי הנצחית, מושלמת מתמיד! העקיצות שלה עם ג'וליאן הם פשוט תענוג! שרידן ולואיס- טוב קלטנו שאתם חולים אחד על השני, יאללה ...!! ת'רזה כפרה על הפנטזיונרית ועל וויטני הריאליסטית... איב כפרה עלייך שאת כזאת נשמה טובה.

Ker 15

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo79.gif../images/Emo5.gifדייי עם וויטני!!!!../images/Emo79.gif

אני לא יכולה עוד פעם אחת לשמוע את הישרה המזוועיה שלה...!!!!!!!! שונאת אותה ואת צ'אד ואת המבטים המעצבנים שלהם שונאת את איב המתחסדת את טי סי הטיפש את סימון המפלצת!!!!!!שונאת את משפחת ראסל!!!!!!! *ונעבור לפרק: -כמו שכתוב למעלה שונאת את הראסלז שימותו(אה וגם צ'אד)-שואיס נחמד אבל שרידן מתחילה לעצבן והיא לא נראית טוב עם החולצה הורודה הזאת והנקודה המעפנה שמציירים לה ליד הפה...לעומת זאת לואיס חתיך כתמיד -תרזה החליפה מילה-דסטיני והפרה את שבועתה לאלוהים בפעם ה-1246484042349 -אייבי מלכה!

../images/Emo41.gif-../images/Emo41.gif-../images/Emo41.gif

וויטני&תרזה- מוות!!!!!
שואיס האלה הורגים אותי (יש הרבה מוות בתגובה שלי היום) איזה מבטים הם נותנים אחד בשני.... הם מתים להתנשק ול*****...
צ'אד מכוער כהרגלו

למעלה