היום ב-
אנשים

../images/Emo44.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo220.gif

רוצים לזכות באוסף "הרגעים הגדולים של כוכב נולד 4"
פורום כוכב נולד מזמין אתכם לענות על שאלון טריוויה קצר בנושא התכנית ואולי דיסק האוסף יהיה שלכם! הכנסו לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=836&msgid=89121673

No name for now

New member
אפשר לשתף אתכם?

התפטרתי מהעבודה עכשיו סופית נשבר לי מהלחץ והבלגן בחודשים האחרונים והחלטתי שבגיל 29 אין שום סיבה שאני אעבוד מהבוקר עד הלילה אז הודעתי שאני עוזבת זהו עכשיו צריך למצוא עבודה חדשה ומעניינת

lyor5

New member
דווקא נשמע נחמד לנסות ניסוי והטעייה

לגבי החיים ,ולצאת לחיים חדשים שמאפשר להכיר אנשים חדשים ולהתפתח בהתאם לרצונות ולכישורים האישים. אני בתפיסות ההבנה שלי של החיים מתנגד לשיעבוד אינסופי שמונע מאיתנו לעשות שאר דברים שאנחנו אוהבים,לדעתי העבודה צריכה להיות האמצעי שגורם לנו להתפתח ולא משהו שאנו משועבדים אליו. אלה הם בעצם שאלות לגבי שיעבוד -חירות שהאדם צריך לעצור ולבדוק עד כמה הזהות העצמית עושה מה שהיא אוהבת או שהיא בעצם משועבדת למשהו שהיא לא רוצה. אני מאחל לך שתמצאי עבודה כייפית עם אנשים מענינים שבד ובד תוכלי לממש את הפונטציאל האישי שלך,יכול להיות שזאת סיבה טובה אם תוכלי לבדוק האם משרד הביטחון מציע באמת משהו רציני מבחינת עבודות? אני אישית גם מבין אלה שמחפשים עבודה הגשתי את הקורות חיים להעצת עבודה של פקיד גבייה משפטית בבנק ,לא נראה לי שזה יתפוס - לא נורא ! נמשיך קדימה.

עכשיו לא צריך למצוא עבודה חדשה

ומעניינת. את יכולה לעשות את זה גם אחר כך. מה את רוצה להיות כשתיהי גדולה? (אם אין לך תשובה ברורה על זה - סעי לחצי שנה לברזיל ואח"כ חצי שנה להודו עד שתהיה לך תשובה). (אם יש לך תשובה ברורה על זה - זאת כנראה התשובה הלא נכונה. סעי לחצי שנה להודו ואח"כ חצי שנה לברזיל כדי למצוא את התשובה הנכונה). (אם פסלת את שתי התשובות הקודמות בגלל ש"זה לא מסתדר עם החבר/המשכנתא/אין לי כסף/תרוץ עלוב אחר" כנראה ששנה לא תספיק לך. סעי לשנתיים, ותשלבי גם את אפריקה בדרך).

No name for now

New member
תודה אבל

טיולים ארוכים לא מדברים אליי, ובטח שלא הודו (איכס
), קשה לי להיות רחוקה הרבה זמן חשבתי לקפוץ לבקר משפחה וחברים בארה"ב וקנדה לכמה שבועות (אפילו שקר עכשיו) העבודה לא דחופה לי, אני לא משלמת משכנתא ויש לי חסכונות, וגם בלי רכב אני יכולה להסתדר כי אין לי בעיה להשתמש בתחבורה ציבורית קודם נסכם על תאריך סיום פה כדי שימצאו ראש צוות חדש/ה, בינתיים אני מתחילה לחפש

למעלה