אנשים תסמנו ספויילרים למנגה!
זו בקשה אישית שלי. לא מספיק לסמן רק ספוילר בכותרת, כי אפשר גם שיהיו ספוילרים לאנימה. דברים כמו מה שקרה בפרק 39 ו59, כל הסיפור מאחורי רוקיה וקאיין ואיך שזה משפיע עליה ועל איצ'יגו, ועל גאנג'ו, כל אלה הם ספויילרים לעלילה של הסדרה ושל הדמויות. יש אנשים שלא ראו את האנימה. לכן צריך לסמן ספויילרים על דברים כאלה לאנימה. לכן, כאשר מדברים על המנגה לא מספיק לסמן פשוט ספויילר. בדיונים כמו הדיון "זה או זה" האחרון מדובר במשהו שהוא ספויילר הן לאנימה והן למנגה. לסמן ספויילר זה לא מספיק כי אי אפשר לדעת למה הספויילר מכוון - האם לאנימה? האם למנגה? רגע הוא משורשר לתגובה שנוגעת רק באנימה האם כך הדבר גם לגבי הספויילר הזה? רגע הוא סתם תלוי שם, האם זה אומר שזו תגובה למנגה או לא? וכיוצא בזה. אני אוהבת את בליץ'. אני מאוד אוהבת את בליץ'. אני שונאת ספויילרים שנאה עזה. אני לא רוצה לאכול את עצמי מבפנים ולבכות כי קראתי בטעות הודעה שסומנה כספויילר שיכל להתפרש כספויילר לאנימה אך למעשה היה ספויילר למנגה. אני לא רוצה לבהות בתמונות האיצ'י על הקיר שלי ולקלל אותו על זה שאני יודעת את הסיפור שלו בטרם עת. אני לא צוחקת. אני באמת אוהבת את הסדרה ואת הדמויות. אני אוהבת את העלילה וכל הקונספטים שרצים שמה. אני לא אוהבת לקרוא הודעות שהן מכילות בתוכן את כל המהות והקונספט של הדמויות האהובות עלי חצי שנה לפני שהאנימה הייתה אמורה להגיע לשמה בכלל. אני לא קוראת את המנגה. אני נהנית ממנה הרבה פחות ממה שאני נהנית מהאנימה. לא מגיע לסדרה הזאת שאני אהנה ממנה הנאה פחותה ממה שאני יכולה להנות ממנה, וזה אומר לראות את האנימה בלי שיש לי שממץ על מה שהולך לקרות שמה. מה כבר ביקשתי? שתגידו גם "מנגה" או "אנימה" בכותרת של ההודעה ליד הספויילר? שתשימו סימן זיהוי קטן? מה קרה? לי לא מותר להנות מהסדרה בלי לדעת כל פרט קטן שהולך שמה? אני קוראת להנהגת נוהל סימוני ספויילרים, וכל אלה עם האייקונים המאומצים בכותרת יסלחו לי - - במקרה של ספויילר בכותרת ההודעה, יסומן סימן ה
. - יסומן בצורה ברורה האם מדובר בספויילר לאנימה או למנגה. - במידה ויש מקום או צורך, יסומן שם הפרק, לדוגמא
אנימה 59, או אפילו רק
59 כי מהבחינה הזאת קצת יותר הגיוני שזה יהיה לאנימה כי המנגה עקפה ממזמן, אבל עדיין. אני בטוחה שאתן נהנות מהמנגה. תנו לי גם להנות מהסיפור בדרך שלי. ואנשים שיגידו לי "נו אז תקראי את המנגה כבר" יראו מה קורה כשחיילת באה עם תיק גדול, לא בודקים לה אותו, ומסתבר שהיא הכניסה קאטאנה לתוך קניון עזריאלי (או רחובות לחילופין, עם תכנון המפגש הקרוב).