היום ישודר החלק הראשון

../images/Emo44.gif היום ישודר החלק הראשון

של ה
גמר מהפרומואים ששודרו הבנות צריכות להחליט מי תחזור להתמודד נראה שיהיה קט פייט- תנחשו בין מי למי.

latebloomer66

New member
יש לי שאלה

אם כבר יש את השלישייה את סשה אלה ונטלי שהן בגמר אז אני לא מבינה למה ואיך מחזירים עוד דוגמנית לשעבר מה זאת אומרת שתחזור תהיה רביעייה העניין הזה לא מובן לי איך זה יכול להיות למה בכלל מביאים שוב את כל הבנות לתוכנית לסיום ומה זאת אומרת הדבר הזה שמחזירים מישהי נוספת..???

פנומן 72

New member
התשובה נמצאת בפרומו

בואי נגיד שאחת פוסטמה כמו קארין לא יכולה להחזיק תוכנית שלמה, אבל שימי לידה את צליל ותראי איך היא עושה תנועות של כלב דאשבורד. זה - כן יכול להחזיק תוכנית שלמה.

מה יהיה באמת

על הפורום אחרי תוכנית הסיום של מחר ? א) ימשיך לשרוד ב) יוקפא עד להודעה חדשה ג) מה שהיה הוא שיהיה ד) אין לי שמץ

x Marina x

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo162.gifצפיה נעימה לכולם ! ../images/Emo24.gif

עוד שעה ככה . ניראה לי שיחזירו את ריטה או שיר ..

כבר הכנתי ../images/Emo83.gif

אני מהמרת על צליל או קטיה . ומי יודע אולי " אל תפשפשי לי בדברים " תחזור...

Michal s3

New member
חחח אבוי אם כן

עדיף ש"אל תפשפשי" תשאר בטבריה ותמשיך לעבוד בחנות בגדים שלה שם. קטיה חוזרת, זה כמעט באופן וודאי ממה שקראתי. השאלה את מי יחזיר הקהל.. מקווה שאת צליל

המונשרי

New member
אוי הקארין הזו

איומה עם מנטליות של סוחרת בשוק יאללה איך לא בא לי לראות אותה מול העיניים אפילו פאנלים לא הייתי נותנת לה לנקות אצלי - עארסית בשקל שכמותה.

לפי דעתי קארין מדהימה

היא ממש יפה וממש לא ערסית והיא צריכה להיות הדוגמנית הבאה ואם היא לא תיהיה אז זה משחק מכור סתם נראה לכם איכס ערסית מעפולה (אין לי שום בעיה עם עפולה)יותר בעיה עם קארין המכוערת הזאת עם הגבות שלה אם הייתי נראת ככה לא הייתי יוצאת מהבית ובמיוחד לא ללכת לתכונית הדוגמניות המונשרי אחלה חתימה דפש מוד שליטה

המונשרי

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo77.gifהפתעה !

צליל חוזרת לגמר ... ממש סופרייז. מי השניה - האם תהיה זו מרי הממורמרת ?( אנאסטסיה) / אשת הפיקאסו ? ( עלינה) / זו שכ'כ רוצה את זה ( קארין , קטיה) / עלה בריז'יט בארדו ( ליליאנה הג'ינג'ית)?

רמת האינטילגנציה של שיר וקארין שואפת לאפס

כמה אפשר להיות טיפשות, כמה?! מה שהלך היום היה זוועה.... איזה עמבוש עשו על צליל, רציתי להיות שם ולחבק אותה לימור יצאה מלכה לגמרי
וסשה.. הווווו סשה אהובתי..! כמה טוב שיש לנו אותה
כפיים לצליל :] כפיים לסשה :] כפיים לאלה :] (רק בגלל שהיא יפה) לא אכפת לי מה יהיה הסדר בגמר אבל העיקר שהן יהיו שלוש הראשונות
וקצת מבאס שמחזירים עוד אחת.. אין את מי להחזיר. בטוח תחזור מישהי מעצבנת [קטיה/ריטה/קארין
]

M e R a V 2

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה../images/Emo3.gif

מבחינתי- סשה היא המנצחת הגדולה!
ונקווה שלפחות תחזור מישהי נורמלית חחח

gokussj2

New member
שמישהו כבר יהרוג את קארין טפו עליה

היא בלתי נסבלת , קודם כל אין יותר גרוע מאחת מכוערת ברמה קשה שאומרת על עצמה שהיא כוסית D: , דבר שני אופי מגעיל היא אומרת על אחרות שהן ככה וככה בתכלס היא הכי מלוכלכת , דבר שלישי היא נראית כמו טרנסקסואל וזה לא בצחוק...עעעעעע לא הייתי נוגע בה עם חליפה של חומר רדיואקטיבי

למעלה