היום מירי תופיע בתכנית של אברי גלעד

veredmp

New member
../images/Emo44.gif היום מירי תופיע בתכנית של אברי גלעד

מירי תופיע ותשיר את "ככה זה". אם היא יכולה בשביל זה לפספס חצי מההופעה של לאונרד כהן, אנחנו חייבים לצפות בזה!

tomgirl21

New member
לא ראיתי את ההודעה השניה לגבי השעה...

אבל עכשיו שאני יודעת אני אראההה.... דרך אגב זה תוכנית חדשה של אברי גלעד,אז בלי קשר תכננתי לראות[: אבל אם מירי שם זה סיבה יותר טובה!

tomgirl21

New member
חחחח כן היא סיפרה לנו על זה:)

שהיא קבעה 2 דברים לאותו היום,ואת אברי גלעד היא קבעה ממזמן,לא יפה לבטל:) ולאאא כל יום בא לאונרד כהן לארץ[: ורד באיזה שעה זה???

veredmp

New member
היא היתה מהממת (כצפוי)

איך כמעט התחילה לבכות. איך שראו את החבר והאחות בוכים ידעתי שמירי לא תאחר הרבה אחריהם
ביצוע מקסים, רק עם גיטרות. התגעגעתי לשיר הזה, המון זמן לא שמעתי אותה שרה אותו. נראה לי שצמררה את כל הקהל.

אוי ../images/Emo10.gif

בדיוק חזרתי מהצבא (כן, בשעה כזאת. אחרי שבועיים בבסיס.) ולא ידעתי שהיא בערוץ 22, הטלוויזיה הייתה דלוקה בחדר של אחי משום מה, ושמעתי אותה עוד מהדלת של הכניסה. אבל מהאמצע... וראיתי שניים בוכים, ואת מירי בוכה בסוף השיר... ועכשיו אני לא מבינה - למה הם בכו?

veredmp

New member
לפני שעלתה היה ראיון עם אמא של אחד

המתנדבים במרכז ההומו-לסבי שנרצח לפני חודשיים, את בטוח זוכרת את המקרה. הביאו את מירי כי לפני שמת הוא שמע את השיר הזה. השניים שבכו היו אחותו והחבר שלו.

בטח שאני זוכרת...

וואו, חבל שלא ראיתי גם את הראיון - הנושא הזה נגע בי גם. בטוח הייתי גם מתרגשת מהסיטואציה ובוכה.
עצוב... ומרגש. ראו על מירי שהיא התרגשה ממש.

../images/Emo10.gif

הרמקולים לא עובדים.... אחכה עד שאגיע אל ההורים או שעד שהגבר של חיי יתקן את המחשב...

למעלה