הישרדות ישראל - פרק 1,545,901

Fairywitch

New member
../images/Emo44.gifהישרדות ישראל - פרק 1,545,901../images/Emo122.gif

סורי, איבדתי מעקב
יאללה, דסקסו
(יאיי!יעלי זכתה בחסינות!)

DEANC

New member
אני שונא את ליה

שנאתי אותה מהרגע שהתחילה התוכנית. אישה שטלתנית ומתנשאת שחושבת שהכל מגיע לה, מגעיל. היה פרק משעמם ששוב זיהיתי את האתגרים מהעונות האמריקאיות: אתגר החסינות נלקח מעונה 14 אבל אני לא זוכר מאיזו עונה נלקח אתגר הפרס, יש לי תחושה ש-10, נכון?

shaharc0

New member
כן מעונה 10. ולמה את שונאת את ליה?

היא אולי ה-בנאדם שצריך לרחם עליו מהעוול שעשו לסבאנה ההפקה... היא אישה חזקה שמגיע לה לשרוד, אבל מה לעשות. ההפקה הדיחה את סבאנה אחד אחד!

אז למה הם "הדיחו" את וויקה?

ויש לי עו'ד שאלה איפה אני יכול לצפות בהישרדות (לא הישראלי)?

Confide In Adam

New member
מסכים לגבי ליה..

אני אמנם לא שונא אותה, אבל לא ממש מת עליה. מהבנות אני רוצה שהיא תעוף ראשונה (אחרי גיא ועידן!!).

נטי

New member
לא

אתגר הפרס נלקח מהעונה הראשונה. שם זה היה חסינות וגרג ניצח.

Gootche

New member
אתגר הפרס הוא מעונה 8

היה על חסינות. קטי נצחה שם ומהבנים נראה לי שזה היה בוסטון רוב

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא, זה היה מעונה 8, על חסינות.

רק שנראלי שהיו 10 מצופים
שם בוסטון רוב ולקס הגיעו לגמר אצל הבנים, ואצל הבנות קת'י ועוד מישהי (אולי אמבר). דרך אגב, ליה היא דווקא הפייבוריטית שלי.

Bill Kilgore

New member
הפרס נראה לי מהאולסטאר

זה היה שם בתור האתגר חסינות הראשון אחרי האיחוד, בוסטון רוב ניצח את לקס בסוף וקת'י לקחה אצל הנשים

Confide In Adam

New member
פרק די משעמם..

אין הרבה מה להגיד.. כרגיל, אני שונא את גיא! לא שאני מת על משה, אבל היחס של גיא אליו פשוט דוחה... אני חושב שליה היתה צריכה לתת לעידן לישון איתה במיטה. קודם כל, זה שהיא בחורה לא נותן לה בעלות על המיטה. דבר שני, מסכן הבן אדם, מגיע לו אחרי 32 ימים לישון גם כמו שצריך..

Confide In Adam

New member
דרך אגב..

שמתם לב שהיה אפשר לדעת עוד לפני שאתגר החסינות נגמר שיעל זכתה (או לפחות שהיא הולכת לפגוע במטרה הרבה)? כי אחרי שהיא הצליחה לפגוע בפעם הראשונה היא אמרה משהו על זה שבהתחלה היא לא פגעה אבל אז היא התחילה לפגוע ברצף.. אני הבנתי מזה שהיא זכתה, מה שבאמת קרה בסוף..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifכנ"ל. ישר אמרתי להורים שלי ../images/Emo6.gif

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלגבי המיטה. ליה הזאת נוראית!../images/Emo46.gif

גם אני מתה שהיא תעוף כבר

מסכימה עם הכל

גם אני התעצבנתי כשליה הודיעה לעידן שהוא ישן על הספה. סליחה, אבל אולי די לשוביניזם הסמוי הזה? תשימי את עצמך על הספה אם כל כך לא נוח לך. וגיא דוחה לי את הנשמה. הוא פשוט נראה כמו חרא טיפוס, ועד כמה שאנשים נהנים ללכלך על דן, הייתי מעדיפה כל יום בשבוע מישהו תחמן עם חוש הומור ומודעות עצמית על פני מישהו שכל כך מלא בשנאה ובז לכל מי שהוא תופס כחלש יותר. חוץ מזה, גיא משעמם אותי. היה לו צעד אסטרטגי כלשהו במשחק עד עכשיו? מה הוא עושה שם בכלל? אה, ומשהו אחר - עוד מישהו חוץ ממני חשב שדן "זרק" את האתגר? לא יודעת, ברגע שראיתי שליה זכתה, אמרתי למשפחה שלי - אני במקום דן מפסידה עכשיו בכוונה. ואז הוא הפסיד, אבל הם אמרו שאין מצב שזה היה בכוונה. כי ללכת עם ליה לפרס זה תענוג מפוקפק עבור דן, וזה שם אותו במקום בעייתי מול יתר השבט, שיכול לזמום לו מאחורי הגב בזמן שהוא לא שם. בקיצור - הייתה לו מטרה גדולה פי 10 על הגב אם הוא היה זוכה. הפסד לדעתי היה האופציה היותר חכמה, השאלה היא רק אם זה באמת היה מכוון או לא.

deja vu 23

New member
וואלה מסכים

חשבתי בדיוק אותו דבר אתמול. ליה החצופה הייתה לה הפריוויליגיה לישון במיטה שקיבלו באחד האתגרים, ועכשיו היא שוב מחליטה שהיא תישן במיטה ועידן.. על הספה?? הוא זכה בפרס בדיוק כמוה. בכלל, עידן קפון נראה כזה מסכן. "אימא שלי אימא שלי". יאללה, תתבגר. גם לא הבנתי למה הוא לא התגלח, הוא לא נראה טוב עם זקן. והוא כזה.. לא יודע, נראה כאילו עוד שנייה הוא מתאבד. דן הוא נכס להישרדות, הוא הבנאדם שעליו חשבו ההפקה של הישרדות האורגינלית - אלה מסוג המתמודדים החלומיים. גיא אני מסכים, היה ממש לא לעניין איך שהוא דיבר למשה כמו איזה ערס צפונבון "זאת הפעם האחרונה שאתה מדבר אליי ככה", סתם ניסיון להעלות את הביטחון שלו על חשבון מישהו אחר. ותכלס, גיא גם רכב על גב של אחרים - ליה, וורה, מושיק ליפץ, מולי. אין לו שום דבר להציע. וואלה, יש מצב שדן זרק את האתגר כדי לא ללכת עם ליה. אולי הייתי עושה אותו דבר. ליה היא לא הבנאדם הכי נחמד להעביר איתו את הלילה, היא ארסית לפעמים.

למעלה