הי ממצב אנשים?

Fancy Monkey

New member
../images/Emo44.gifהי ממצב אנשים?

או סי זאת הסדרההה... אין פעם אהבתי את מגרש ביתי אבל עכשיו זה כאילו היא המתאבן...זה לא שווה כלום כבר לעומת האו סי... מישו מסכים איתי?...מישו??...

ayala65

New member
אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למרות שוואן טרי היל זאת סידרה מצויינת היא לא מגיעה לרמה של האו סי... אז ברוכה הבאה

Riot Boy

New member
איזה?!../images/Emo168.gif

סליחה לכל אוהבי האו סי פה למיניהם אבל מגרש ביתי הרבה יותר טוב!! פליקס רולז!!!!!!!

ayala65

New member
לא פליקס.. סופיה!

אני קלטתי אותך מזמן.. אתה לא הומו- אתה אוהב את סופיה!!! והיא כה חמודה אז אני מרשה לך ^.^

Riot Boy

New member
מי אמר שאני הומו?!../images/Emo168.gif

סופיה שווה, את הדמות של פליקס אני אוהב... הדבקתי היום על הקלסר תמונה של סופיה (וגם של סאם 41)

ayala65

New member
אני הדבקתי על הארון

את אוליביה והיהודים... הם כה מושלמים ^.^

Riot Boy

New member
חחחח../images/Emo168.gif

אני כמו ילד דפוק... בכתהז' כל דבר של חברים שמצאתי בראש 1 הדבקתי... גם אם זה תמונה קטנה... הדבקתי על הקיר... יואו יש לי פוסטרים של שנות השבעים... מכושפות... אשטון, וג'ניפר ובראד... כל השאר תמונות קטנות

ayala65

New member
ראש1 שולט

משם הוצאתי את אוליביה המושלמת שלי...ותמונה של היהודים...

Tinty

New member
מעריב לנוער שולת'

|אורן שחזר מטיול שנתי וצולל למיטה|

ayala65

New member
זה בעיתון של לפני שבועיים

בגיליון של רוק"צ... הייתה תמונה שלהם.. וגזרתי ותליתי ועכשיו חברה שלי הביאה לי ממעריב לנוער את אותה תמונה בפוסטר.. אז עכשיו שתיהן תלויות

אהה.. זה בטח התמונה עם הרקע

האדום. יש לי אותה בכל כך הרבה פורמטים שזה מדהים...

ayala65

New member
לי יש רק 2

אז את הקטנה אני אביא לאחותי
איזה חינוך טוב אני נותנת!!! בגיל 10 היא כבר שומעת היהודים ולינקין...!

גם אחיותיי שומעות מוסיקה טובה

היהודים, נירוונה, נו דאווט, מטאליקה.. והן בנות 13.

Aviad1987

New member
איזה מטאליקה?

של שנות השמונים עם המוזיקה המצויייינת או של שנות ה90-2000 עם מוזיקת גלגל"צ מגעילה וחסרת כל ייחוד? זה חשוב.

Tinty

New member
העונה הזו ברוק שולטת.

איך כתבו ב"רייטינג"? "עונת הברוק דייויס"
לפי הכתבה ב"רייטינג", OTH (טרי היל, "מגרש ביתי") היא "החנונית שהשתרללה", שמצטרפת ל"מלכת הכיתה", The OC, וביחד הן מספקות את בלוק הצפיה הכי מהנה היום בטלויזיה. כאילו שלא התענגתי מספיק על הכתבה הזו, מופיעה במדור הרכילויות החו"ליות של "רייטינג" ידיעה לפיה נפרדה מישה ברטון מהחבר שלה אחרי יותר משנה
.

ayala65

New member
לחלוטין ^^

חוצמזה שסופיה פשוט מהממת.. ועכשיו גם הדמות מעולה... הכל הולך מעולה

למעלה