המסעדות הערביות

../images/Emo44.gif המסעדות הערביות

שהיו אמש בערוץ 1, נראו לי מושכות. אבל מישהו יודע אם יש שם גם אוכל בשבילנו? צמחוני, כמובן. הנה רשימה שקיבלתי. "גם אני ראיתי את התוכנית ולהלן רשימה של מסעדות שנזכרו(הייתי כבר בכולם) 1. מסעדת קאן זמאן(כפר עראבה-ליד סכנין)-טעים אבל קצת יקר 2. מסעדת אלטאבור- כביש 65 וואדי עארה-טעים ומיוחד.מחירים סבירים. 3.מסעדת יונס-צומת גולני(קרוב לכנרת :) אורגנאל וטעים 4. מסעדת 66,בכביש יוקנעם עוקף (צומת מגידו) אוכל מצויין, מחירים סבירים,מקום שקט ויפה להפליא. 5. מסעדת אבו אלשריף- 200 מטר אחרי צמח(בעבר הייתה שם מסעדת החוויה המנגולית)" כאמור, אני מחפשת אוכל צמחוני.

motior

Member
הייתי במסעדת יונס

ולא היה חסר אוכל צמחוני.אבל לא במה שנחשב "מנות עיקריות" ככה זה בד"כ במסעדות "מזרחיות" - הרבה סלטים צמחוניים, ולמנה "עיקרית" - מג'דרה.

d a p h n a

New member
רק כדאי לשים לב...

ישנם מקומות שבהם מוסיפים בשר טחון למג'דרה. חשוב לשאול לפני שמזמינים.

motior

Member
אם כבר

אני ממליץ על מסעדות שקצת התרחקו מהדימוי "המזרחי" המקובל (מה מזרחי בצ'יפס?) ומגישות (גם) אוכל יותר מסורתי - כגון חובזה (חלמית), עכובית הגלגל, שומר ועוד. אני מכיר שלוש כאלה בצפון שבשלושתן אכלתי ונהנתי מאוכל צמחוני טוב וגם מקורי: ג'סקלה - בג'יש מסעדת הר תבור - כפר כמא (למעשה בתחנת הדלק סונול שדי ביציאה מכפר כמא) אל עסיל - ראמה - אבל לא בתוך הכפר עצמו אלא על כביש 85 עצמו מול הכניסה לכפר (פניה ימינה אם באים מכיוון כרמיאל)

motior

Member
ג'סקלה זה שם המסעדה

אני אהבתי שם את העולש. גם החומוס היה טוב מאוד.

למעלה