המתמודד 1x12

QueenIlona

New member
../images/Emo44.gifהמתמודד 1x12../images/Emo44.gif

תקציר: ג'סי ואנתוני מתכוננים לקרב האחרון בסיבוב השני. ג'סי עלה במשקל ואם לא ירד במהירות, הוא עלול להיפסל ולא להשתתף בקרב. בבוקר יום הקרב ג'סי עדיין חורג מעט במשקל ואנתוני מסרב להתפשר. היום הקרב האחרון בו נגלה מי האחרון שעולה לרביעיה.. בעד מי אתם? ג'סי או אנתוני? מי אתם חושבים שינצח? שרשור תגובות לפה... הפרק רק עוד כמה שעות ואם מפריע למישהו שפתחתי שרשור כעת, עימכם הסליחה.

QueenIlona

New member
הפרק עוד מעט מתחיל...

אני רוצה שאנתוני ינצח... אני מקווה שהבעיה בברך נפתרה. בגלל שבחלק השני הוא התמודד עם מישהו שלא כל כך ברמה שלו, לא ממש ראינו את הביצועים שלו.. וג'סי ממש טוב. אני מהמרת שג'סי ייקח, למרות שאני בעד אנתוני גו אנתוני!

n l m

New member
יכול להיות שלא ראיתי טוב אבל

מה בדיוק הייתה הסיבה לנוקאאוט? ג'סי נתן מכה לאנטוני, הוא נפל על הרצפה נותנים לו 10 שניות, הוא מתרומם ממשיכים את הקרב, אחריי כמה מכות רגילות, מפסיקים לא יודע, פשוט אני לא קלטתי את רגע הנוקאאוט לפי דעתי לא הגיע לו להפסיד ככה אבל מצד שני באיזה שהוא אופן, זה כן אשמתו של אנטוני, הוא יכל לנצח בקלות,זה לא שג'סי תקף אותו ובגלל זה הכניס לו נוקאאוט, זה אנטוני נכנס בו במקום להתחמק מהמכות ולתת ל20 שניות הדביליות האלו לעבור הניצחון היה בידיו אבל זה לא הספיק לו, הוא רצה ניצחון "ברנט קופר" בקיצור היוהרה גברה על חוש ההגיון חבל, אני אתגעגע לראות אותו נלחם, אהבתי את הסטייל שלו בזירה וזה רק אני או שהם ממש הגזימו עם הקלוזאפים על הפנים של הילדה? אוליי אני יותר מדיי דרמטי, אבל יש דברים שהם קו אדום מבחינתי בתכניות ריאליטי ולהשתמש בשבר נפשי של משהו בשביל צרכים טלוויזיונים זה אחד מהם

Cavalier3024

New member
הממממממ.. אולי זה היה בגלל ש..

הפאקינג מפרקת שלו כמעט נשברה!!! טוב ברצינות, ג'סי היה כלכך חזק ואנתוני לא רגיל לספוג כאלה מכות ופשוט ראו אותו נחבט בזירה כמו בובת סמרטוטים. ממש פחדתי שהמפרקת שלו תשבר, וכנראה שגם ג'סי אז הוא החליש קצת את המכות. הוא היה יכול להרוג אותו אם הוא היה רוצה.. להשאיר אותו בזירה עוד רגע אחד היה ממש התעללות וסכנה! וגם אם אנתוני היה מנצח לא היה לו סיכוי לנצח בגמר נגד אף אחד מאלה שעלו. ככה שלא ממש התבאסתי כשהוא הפסיד. ג'סי לעומתו אם הוא יהיה במצב רוח טוב, יש לו את הסיכוי הכי גדול לזכות. סך הכל היה פרק כלכך טוב! היה ממש מרגש איך שהוא הפסיד והיה חבל לו על המשפחה.. אני הייתי יכול להיות בטוח שהסדרה הזאת מבויימת אם לא היו רואים בסלואו מושן את הצוואר של אנתוני כמעט נקרע :)

kalay

New member
אם לא שמת לב

אנתוני כמעט קיבל זעזוע מוח. הוא לא תיפקד. כשרואים כזה דבר עוצרים את הקרב.

המתמודד 112

היה פרק נחמד... אבל לא מותח מידי... לא כ"כ הגיע לג'סי לנצח... הוא בכלל לא היה בראש לקרב והוא ניראה כאילו זה כבר לא כזה מזיז לו וכאילו הוא לא חושק בתואר ולא במיליון... כאב לי לראות את הבת והאמא של אנתוני בוכות כשהוא קיבל את המכה שהפילה אותו... וכשהן צרחו "תעצרו את הקרב"... וכשאנתוני צעק "לאאאא לאאאא" כשהוא קלט שבגלל מכה שהסיחה את דעתו לכמה רגעים הוא הפסיד בנוק אאוט זה היה ממש עצוב.. הוא רצה את זה וזה הגיע לו יותר מלג'סי זה בטוח! מבעס שאני יודע מי הפיינל 2 כבר... כי נכנסתי לאתר שלהם בשביל לבדוק משהו וזה היה רשום בגדול...
המלצה שלי- אל תיכנסו לאתר בכלל כי בקרוב יהיה רשום בטח מי הזוכה... ד"א מישהו יודע מה נסגר עם המבצע של יס ומי הולך לגמר? מעניין לשמוע תגובות של מי שילך כשהוא יחזור...

אוקיי ג'סי ניצח אבל רק במזל!

שני הסיבובים הראשונים היו של אנתוני. גם בסיבוב השלישי אנתוני שלט אבל,לג'יס היה מזל והוא הצליח לתת לו אגרוף לסנטר הפיל והחליש את אנתוני. אני אישית חשבתי שאנתוני לוקח כי בקרב הקודם שלו, כשהילדים שלו היו בקהל ,הבנאדם היה חיה רעה, הוא לא ראה כלום בעיניים,ובקרב הזה הוא היה חלש!

KO74

New member
תחשבו רגע על ג'סי

הבן אדם הוריד איזה 4 קילו בשלוש ימים, הוא בקושי אכל ושתה אז הוא היה ממש חלש בקרב ועוד לפני הקרב הוא הוריד רבע קילו בפחות משלוש שעות ובכל זאת ניצח זה נותן איזשהו מושג על רמת הכושר הגופני שלו חוץ מזה לדעתי הסגנון אנתוני הוא לשלוח מכות בלי היגיון וסדר והוא באמת המתאגרף הכי אגרסיבי שם

QueenIlona

New member
אוווווווף אנתוני../images/Emo7.gif

כל כך בכיתי. לא רציתי שהוא יפסיד. במיוחד לא ככה. מגיע לו יותר, הוא נלחם ממש טוב.

Adriano4u

New member
פרק מצוין

אישית אני רציתי שאנתוני ינצח, לפי איך שזה נראה לפני הקרב, ג'סי ממש לא רצה להילחם ורצה לפרוש לעומת זאת אנתוני האמין בעצמו וידע שזה בשביל הילדים שלו. ממש חבל שהוא הפסיד והאמת, הנוק אאוט הזה היה די צפוי, לפני הקרב הראו את הילדה הקטנה של ג'סי צועקת לו ואותו הראו מין עצבני כזה. הנוקאאוט היה צפוי. ההימור שלי לחצי גמר: פיטר-אלפונסו - נראה לי שפיטר ירצה להחזיר על ההפסד. ג'סי-סרג'יו - אם זה יקרה זה יהיה קרב ממש חד צדדי.

למעלה