הסיבות לצפות בסדרה-מילואים!

אושRתי

New member
../images/Emo44.gifהסיבות לצפות בסדרה-מילואים!

בואו ננסה להגיע לכמה שיותר סיבות למה לאנשים לצפות בסדרה-מילואים.

ואו../images/Emo108.gif

1. בגלל שהיא מרגשת 2.בגלל שהיא משקפת את המציאות שלנו 3.כי יש שם שחקנים מקסימים ומוכשרים 4. כי רק שם המפקד לא יגיע בזמן שיש היתקלות במחסום 5. בגלל שהיא בערוץ 2
6.בגלל שהיא יפה 7.בגלל שזאת תוכנית של האחים ברבש
8. בגלל שאנחנו עוברים את אותו דבר 9.כי זה על צבא 10.כי זה קשור למילואים ותעשו את הסיבה ה-11

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifמנסה סיבוב 11

11. בגלל השיר פתיחה 12. בגלל שאין שם התעסקות בשטויות של הדמויות שלא מעניינות 13. בגלל שהצילום שם הוא לא סתם צילום טלנובלות 14. בגלל שדליק ווליניץ מזכיר לי את "בוקר של כיף" 15. בגלל שדרור קרן האו שחקון מעולה (ואפשר להגיד את זה על כל שחקן שם) 16. בגלל שגם אנחנו מתמודדים עם דברים כאלה 17. בגלל שחיכינו כ"כ הרבה.. אז למה לוותר עכשיו? 18. בגלל שעוד לא היה פרק "לא מוצלח" 19. בגלל הדמות של אלון נוימן (בנדה) 20. כי אם אהבנו טירונות, אז למה לא מילואים?

../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

21.כי ששי בוגנים שחקן מוכשר 22.כי רק שם תיוולד תינוקת פלסטינית במחסום 23.כי רק שם יש רומנים מהצד 24.בגלל שהיא מרגשת עד דמעות 25 !?

shiratel

New member
זה משהו אישי שלי אבל

25. כי אסנת וישינסקי משחקת שם תפקיד... ותפקיד חשוב - אשתו של המג"ד!

shiratel

New member
הלוואאאאאאאאיייייייי

אני ממש לא מכירה אותה אישית... ראיתי אותה פעם ראשונה ב"מי שחלם" (החליפה את גילה אלמגור בתפקיד לאה רבין... היתה מ=ע=ו=ל=ה וריגשה אותי בטירוף... סיפור ארוך) ומשם התחלתי לאהוב אותה!!! וכל דבר שהיא בו (כולל דברים ישנים) אני מוכרחה לראות... א=נ=י מ=ת=ה ע=ל=י=ה=!!!!! ד"א... אני (סוג של) מכירה את רותם זיסמן... תראו למעלה... וראיתי אותה ביום חמישי אחרי הצגה ואמרתי לה שאהבתי... והיא זיהתה את אימא שלי (ושאלה אם אני אחותי :S)... וכן היא מאוד טובה! והיא גם חמודה :)

למעלה