../images/Emo44.gifהעדכון השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif
עידכון שבועי יתפרסם אחת לשבוע, ובו יפורטו נושאים שונים הקשורים לתוכנית ולפורום
התוכנית אז אתמול, יום ראשון, הייתה צריכה להתחיל העונה ה-12 של פספוסים. לצערנו מצבו של ראש הממשלה לא טוב בכלל בימים אלו, לכן התוכנית לא שודרה ובמקומה היה משדר חדשות מורחב. ככל הנראה התוכנית תתחיל בעוד שבוע ביום א', אך שום דבר עדין לא סגור במאה אחוז.
סקר הסקר החדש - האם הייתם פעם בקהל של פספוסים בזמן הצילומים? -כן, היה כיף! -כן, אבל אני לא רוצה להיות שוב. -לא, אבל אני רוצה להיות. -לא, ואני גם לא רוצה להיות. להצבעה: http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=1449
עדכונים בפורום -הפורום נפתח בתאריך 03.01.06 -עלו מספר מאמרים חדשים וחשובים לפורום, נא לקרוא. לקריאה. -עלו גלריות, קישורים והעמוד הראשי של הפורום. לכניסה אליהם לחצו על הקישור המתאים בשורה הכחולה בראש הפורום. -התוכנית השבועית נדחתה עקב מצבו של רה"מ לשבוע הבא.
פינת המחמאה הקטנה בכל שבוע יצויין גולש אחד מהפורום שתרם בצורה משמעית לפורום. והשבוע:
Roiel רועי התנדב להכין רשימה מסודרת של דרכי כניסה לפורום שתעלה בקרוב לטאגליינס. הוא הצטרף לפורום מיד עם פתיחתו ועזר בצעדים הראשונים של בנייתו.
רועי
פורומים מועדפים (על גולשי הפורום, נכון לרגע זה) #מיץ תפוזים #השמינייה #פאקצות #תפוז משוב - פורומים #היכל התרבות
יצירת קשר ניתן ליצור קשר עם הנהלת הפורום בדרכים הבאים- CrazyYoYo - מייל ומסנג'ר: [email protected]
המשך שבוע נפלא, וגלישה מהנה בפורום
צ'ן