../images/Emo44.gif הערב בג'נואה סיטי
אפשר לתקוע עוד מסמר בארון הקבורה של הנישואים של קול ואשלי. אשלי סוף סוף העלתה את סוגיית ויקטוריה לאוויר, ואת מערכת היחסים המוזרה שקול מנהל עם אשתו לשעבר. זה בדיוק הנושא שבו היה צריך לעסוק מלכתחילה, בלי כל השטויות על תינוקות וקריירות לחוצות. קול ואשלי מעולם לא התאימו, ובטח שלא עם איילין בתפקיד, כך שאם זמנם הגיע ללכת לדרכים שונות - זוהי בהחלט הדרך ההגיונית והאמינה לעשות זאת. ויקטוריה שעשעה אותי היום כשאמרה משהו בסגנון: "If Nick is smart he won't fight this with dad".
מצחיקה שכזאת. ניקולאס נכנס בסוף הפרק למשרד של ויקטור כדי להמשיך את שיחתם מאתמול ונוכח לדעת כי למרבה הפלא ויקטור משוכנע כי השיחה הסתיימה. הרעיון של ויקטור לגבי מהי שיחה נורמלית בין שני אדם הוא נושא ששווה לחקור אותו לעומק מתישהו. מבחינתו, כל עוד הוא הביע את דעתו השיחה מוצתה, העניין נסגר ואפשר להמשיך הלאה. לא ברור לי איך הבן אדם בנה אימפריה שכזאת עם יחסי אנוש כל כך גרועים עם כולם. האם כל עובדי ניומן אנטרפרייז דומים באופיים לניל?
אפשר לתקוע עוד מסמר בארון הקבורה של הנישואים של קול ואשלי. אשלי סוף סוף העלתה את סוגיית ויקטוריה לאוויר, ואת מערכת היחסים המוזרה שקול מנהל עם אשתו לשעבר. זה בדיוק הנושא שבו היה צריך לעסוק מלכתחילה, בלי כל השטויות על תינוקות וקריירות לחוצות. קול ואשלי מעולם לא התאימו, ובטח שלא עם איילין בתפקיד, כך שאם זמנם הגיע ללכת לדרכים שונות - זוהי בהחלט הדרך ההגיונית והאמינה לעשות זאת. ויקטוריה שעשעה אותי היום כשאמרה משהו בסגנון: "If Nick is smart he won't fight this with dad".