הערב בג'נואה סיטי

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הערב בג'נואה סיטי

אפשר לתקוע עוד מסמר בארון הקבורה של הנישואים של קול ואשלי. אשלי סוף סוף העלתה את סוגיית ויקטוריה לאוויר, ואת מערכת היחסים המוזרה שקול מנהל עם אשתו לשעבר. זה בדיוק הנושא שבו היה צריך לעסוק מלכתחילה, בלי כל השטויות על תינוקות וקריירות לחוצות. קול ואשלי מעולם לא התאימו, ובטח שלא עם איילין בתפקיד, כך שאם זמנם הגיע ללכת לדרכים שונות - זוהי בהחלט הדרך ההגיונית והאמינה לעשות זאת. ויקטוריה שעשעה אותי היום כשאמרה משהו בסגנון: "If Nick is smart he won't fight this with dad".
מצחיקה שכזאת. ניקולאס נכנס בסוף הפרק למשרד של ויקטור כדי להמשיך את שיחתם מאתמול ונוכח לדעת כי למרבה הפלא ויקטור משוכנע כי השיחה הסתיימה. הרעיון של ויקטור לגבי מהי שיחה נורמלית בין שני אדם הוא נושא ששווה לחקור אותו לעומק מתישהו. מבחינתו, כל עוד הוא הביע את דעתו השיחה מוצתה, העניין נסגר ואפשר להמשיך הלאה. לא ברור לי איך הבן אדם בנה אימפריה שכזאת עם יחסי אנוש כל כך גרועים עם כולם. האם כל עובדי ניומן אנטרפרייז דומים באופיים לניל?

Charmed24

New member
../images/Emo44.gif הערב בג'נואה סיטי

ניקולס הזה סתם ילדון מטופש ורפה שכל. אני חשבתי ששרון ממילא היא מנהלת בית הקפה
, ושהוא קנה אותו בשבילה. אפילו כשביקשה ממנו לנהל את הקפה, המפונק הקטן התעלם. התכנית, ככל סבוניה אמריקאית שמרנית טיפוסית, רואה את הכל מראיית מבט מיושנת, שבה האישה יושבת בבית
. מה הפלא שניק כזה, הוא למד מאמא שלו. שימו לב שניקי, לאחר ששלחה את בעלה האהוב והילדים ליום העבודה, יושבת לה מעדנות על הספה, וקוראת ז'ורנאלים, כן כן, כך היא מעבירה את ימיה.
ואם כבר קיפוחים אפליות וסטריאוטיפים, בז'אנר הזה של תכניות, מתעלמים לחלוטין מקיומה של התופעה ההומוסקסואלית. כאילו הגייז
אינם מהווים לפחות 10% מכלל האוכלוסיה. עם זאת, כשזה מגיע למארגני חתונות (או מפיקי חתונות, כמו שבחרה המתרגמת לכתוב), חזקה על המלהקים והבמאים שיציגו לנו את הטיפוס ההומואי המוחצן (והמחומצן) העונה על כל הסטריאוטיפים האפשריים. ואפילו ויקטור המאצ'ו, גבר שבגברים, נהנה לחדד את לשונו כשכינה אותו "that wierd Worthington" (במקום Lierd). עוד מקרה של קיפוח גייז נכנס לסטטיסטיקה.
אותו טיפוס תמוה ליירד, תמוה ככל שיהיה, אמור להבין קצת בסטייל וטעם טוב, ואני מתקשה להאמין שמארגן חתונות ידוע שכמותו, ירצה שבחתונה תחת הפקתו, יוגש אוכל
מהמסעדה השכונתית. בנינו, מה זה ג'ינה'ס? זה כמו 'עדנה' ברמת השרון, 'חנה' בעפולה וכד'. ועוד אחת שיודעת לשמור סוד... עדיין לא קמה מהשולחן, וכבר צמד הצרעות בראד את דיאן גילו את הסוד הכמוס. ובכלל, כמה פעמים ביום דיאן אוכלת אצל ג'ינה? יופי של חיים יש לבחורה הזו. בבית מש' ניומן עדיין אוכלים אר' בוקר, והיא כבר זוללת במסעדה.
גם נינה, יחסית למובטלת (סליחה, "סופרת"
), מבלה די הרבה במסעדות. היא לפחות הולכת על עממי יותר (קרימסון). הם ממש משתדלים בכח לגבב עבורה עלילות. מי זה התומס הזה, ויותר חשוב את מי הוא מעניין? אחלה נושא לעלילה: קטלוגים
. יאמר לזכותה של כריס החרמנית, שמיהרה להיפגש עם חברתה משכבר, בטרם פשטה את החולצה הסינית הורדרדה שהחמיאה לה, ועבורה לכותנת הסקסית, שנראתה בה (מה לעשות) הרבה פחות סקסית. יפה, השקיעו הרבה בתפאורת הוואי: תוכי. ממש מרשים. אך בכל מקרה, למה בחורה צעירה כמו כריס מעוניינת לכלות את ימיה עם סבאל'ה בגיל העמידה, נבצר מהבנתי. אולי זה לא החתן, אלא החותנת...
קול כבר נמצא על מסלול האקספרס בדרך החוצה מהסדרה. ויקטוריה, גרושה ממורמרת שחזרה לגור אצל ההורים, ניסתה להפריד בין קול לאשלי, כדי לזכות בו חזרה. להפריד בניהם הצליחה אמנם, אך מאחר שהבחור מתנפנף לו
ללונדון הסגרירית והרחוקה, לזכות בו היא לא הצליחה, ויהיה זה ממש צדק פואטי מתקתק בעיני, אם אשלי הפרודה תהיה זו שתפריד בין אמא לאבא של ויקיל'ה. מה אתם אומרים, יש מצב שזה יקרה

ים כחול

New member
../images/Emo13.gifדון ......

אתה גדווווווללללללללל
מתמוגגת מהסיכומים שלך !!! מה שהכי כייף שכל מי שמעצבן אותך מעצבן גם אותי - ניק לדוגמית
כך שהסיכומים הופכים עסיסיים יותר אוווח איזו ציניות מלבבת !!! .... ואתה שולף ממחשבותי כל מה שהצחיק אותי כמו התוכי בכלוב - הוואי ?? כמו שהקימו אוהל מסכן ושמו מוסיקה הודית כשקאתרין "יענו" הייתה בהודו חחחח חושבים שאנחנו קונים את התפאורה העלובה הזו ?? נו באמת ....
.... ועוד ועוד.. הרסת אותי מצחוק שוב .

Charmed24

New member
../images/Emo2.gif

דון או צ'ארמד
אבל אבל אבל.... זה אני שכתבתי על התוכי ועל ניק

ים כחול

New member
אוי סליחהההההההה ../images/Emo23.gif

אני נהנית לקרא את שניכם כלכך שאני כבר מבולבלת סליחה !!
אז תבינו ותסלחו לי??

למעלה