הערב בערוץ 2

veredmp

New member
../images/Emo44.gif הערב בערוץ 2 ../images/Emo44.gif

בשעה 22:40 מעורב משפחתי - רגע לפני מעורב ירושלמי - לכל אלו שהתגעגעו תזכורת חמה מהעבר ולמצטרפים החדשים, היכרות עם העולם המרתק של מעורב ירושלמי ולכולם יחד הצצה מסקרנת לרגעים מיוחדים מהעונה החדשה. לכל מי שרוצה לצפות בסדרה ולהתעדכן ולכל מי שלא בטוח - אל תפספסו

veredmp

New member
הולך להיות מעניין

נדמה לי, או שהאחות/רופאה שרצה לחולה הג'ינג'י היתה טרייסי אברמוביץ'?

veredmp

New member
../images/Emo244.gif התכנית תשודר בימי שלישי ב-22:15

לאחר עובדה. אתם חושבים שהם יכולים להתאפס על עצמם על יום? בהתחלה אמרו יום שני, אח"כ היו פרומואים שאמרו יום שלישי, אז היו פרומואים שאמרו יום שני. מקווה שכשיתחילו לשדר הם לא ישנו ימים, כי זו הדרך הבטוחה לאבד קהל.......

טוב יש לי אותו

אבל עם הפרעות כמו "מה יש לך נגד המשפחה שלנו?" , "הוא לא ימחל לך.." וכו'..

veredmp

New member
לא חושבת שהם הוציאו אותו "נקי"

גם באתר יש את הגרסא עם הדיבורים. אין קליפ נקי. נאלץ להסתפק בזה לצערי......

שי קרן20

New member
../images/Emo207.gifסורי שאני רושם פה,אך יש לי שאלה ורד

מתי מירי חוזרת לארץ,ומתי יוצא סינגל ראשון? ואמי מאמין שהוא ייצא אז השיר יהיה אמממ משו רחובות ת"א משו עם ת"א..

veredmp

New member
מירי כבר חזרה, עדיין לא ידוע מתי ייצא הסינגל

היה אמור לצאת בסוף אוקטובר, אבל עדכון אחרון שקיבלתי היה שהם בעצמם עוד לא החליטו איזה סינגל זה יהיה
מניחה שתוך כמה ימים/שבועות הם יחליטו ויוציאו. נראה לי שאתה מדבר על "הכתף של תל אביב" שהיה ב"צמדים בבידור". מניחה שזו אופציה, כמו גם "ולרגע נדמה" או "פנינים בנהרות" או שירים נוספים שטרם שמענו. נחכה ונראה

veredmp

New member
וברוך הבא!

לא חושבת שכתבת פה בעבר, נכון? אתה מוזמן להשאר

שי קרן20

New member
בכיףףף בכיףףף..וכן אני מדבר על השיר

שקרן כתבה לה...ויש לי עוד שאלה בעצם 2....מירי שרה 2 שירים של 2 סדרות שונות..אחד ככה זה,שזה כבר "ישן" והשני של סדרה שהיא בעצמה משתתפת,אם שני השירי יהיו באלבום החדש? והשאלה השניה האם השיר שקרן כתבה לה,על ת"א היא כבר שרה בהופעות,כי ניבה סיפרה לי שהיא שרה שיר,או שירים חדשים..אז זה השיר,או שיש כמה שירים על ת"א...ואני מאוד מקווה שמירי תחזור להופיע בזאפה..מעולם לא הייתי בהופעה של מירי...

veredmp

New member
ככה זה היה בסדרה?

אני זוכרת שהם השתמשו בו לפרומו של איזו סדרה עם איבגי, לא זוכרת כרגע את שמה (הסודות של אנה, יש מצב?), אבל הוא היה גם שיר הפתיחה שלה? לא ראיתי את הסדרה כך שאין לי מושג. בכל מקרה, "ככה זה" יצא כחלק מפרוייקט "עבודה עברית" כך שהוא לא ייצא באלבום ואין לי מושג לגבי "אהובי", אבל אם הייתי צריכה לנחש הייתי אומרת שהוא לא יהיה באלבום. אם יהיו מספיק שירים בסדרה אולי יוציאו פסקול. בקשר לת"א, מירי לא שרה אותו בהופעות שלה. היא שרה אותו פעם אחת בלבד, וגם זה היה בהופעה של קרן
מירי שרה את "ולרגע נדמה" בחצי השני של הסבב האקוסטי ואת "פנינים בנהרות" בחצי הראשון שלו. לא זכור לי עוד שיר על ת"א שהיא שרה (אלא אם אתה מחשיב את "טיפה טיפה" בו היא מספרת שהיא שוב הולכת ברוטשילד
). מירי תחזור להופיע אחרי שייצא הדיסק. מניחה שהיא תחזור לאולמות הגדולים יותר, אבל אף פעם לא מוותרים על הזאפה. בטוחה שבסופו של דבר היא תגיע גם אליו

שי קרן20

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אז

כניראה התבלבלתי..פשוט ראיתי את התכנית צמדים שבה מירי מדברת על השיר ושרה כמה שורות...אז הייתי בטוח ששרה בהופעות.. אגב טיפה טיפה..חחח לא ידעתי את הסיפור מאחוריו..עד שראיתי בדוקוסלב...זה היה בעצם הסינגל הראשון,והוא בכלל לא הושמע בגלל שבגלל השם של הזמרת ישר קטלו וחשבו שהיא מזרחית וכ'...נורא מצחיק אותי...לפי דעתי "הוא" שיר פוטנציאל לכמעת ים תיכוני..מירי בהחלט תוכל לשיר איזה סגנון שתרצה...אני מקווה שבעתיד תלך גם לכיוון הזה..בכלל..יש לה מראה מזרחי..והיא סקסית בטירוף..חחח טוב אין קשר...חחחחח

veredmp

New member
היא אמרה בכמה הזדמנויות שבדיסק הקרוב

היא קצת חוזרת למזרחי. נחכה ונראה מה יהיה שם. וכן, גם אני חושבת שהיא יכולה לשיר איזה סגנון שהיא תרצה ושהיא סקסית בטירוף

שי קרן20

New member
אני חושב שנשים כמו מירי,מייצגות את בנות ישראל

ככה אני חושב שאישה צריכה להיראות..לא רזה מדי,משו באמצע..מלאה במקומות הנכונים...ככה נשים צריכות להיראות... ואני שמח מאוד שיהיה באלבום שירים..אני חושב שמירי תוכל להביא איכות לשירים בסגנון כזה..לחן "ים תיכוני" וכביכול רדוד,אך עם טקסט מדהים...אני חושב שזה שילוב קטלני..השאלה אם אפשר לחבר בין לחן של "הופה הופה ידיים למעלה,ובאלגן,עם טקסט מדהים...מקווה שבזכותה ניחשף...אומרים שאמן נמדד לפי האלבום השלישי שלו ולא השני...שיהיה בהצלחה למירי...כאשר האלבום הזה יזכה להצלחה,אמן!!!! אז היא תוכתר למלכה...עכשיו "פוחדים" מדי להכתיר אותה..אך לפי דעתי מירי תהיה האמן הכי עסוק בשנה הקרובה..אני חושב שמצאה לה זמן מדהים לטוס לחופשה...והנה היא חזרה...המדינה צריכות אמנים כמו קרן ומירי...אני מקוה שגם יותר יעריכו את איה...אלבומה הראשון היה מושלם,אלבומה השני היה גם מדהים אך פחות מחובר..יותר אישי..אסור לאבד אנשים כמוהן...אני לא אומר שכל מי שייצא מרימון יתפרסם..אבל בין שלושתן יש איזה משהו דומה..אימרה..וזה חסר...

למעלה