הערב - תוכנית מיוחדת

../images/Emo44.gifהערב - תוכנית מיוחדת ../images/Emo91.gif

של הטופ מודל הבאה, אל תפסידו
סוף שבוע נעים, שמרו על עצמכם

למנהלת..מה זאת אומרת..(כנסי המנהלת)

המנהלת היי..ממצב?? תגידי מה זאת אומרת תוכנית מיוחדת?? שקשורה לאיזה טופ מודל..טופ מודל 2..טום מודל 1..?? מה?? או שאולי בעצם משדרים את טופ מודל 3...??אז תסבירי לי פליז..

היא שירשרה נכון!../images/Emo46.gif

היא רצתה לשרשר למנהלת אז היא שירשרה אליה! מה עובר עליכם?

yaya1989

New member
אם כתבתי לה תלמדי לשרשר זה סימן שהי

שהיא לא שירשרה נכון!! ואל תתחילי אם התקיפות כי זה מעצבן אותי בטירוף!!

היי!:)

ממצב??תגידו מה ישודר היום עדיין לא הבנתי?? הא סורי שאני לא משרשרת אני לא יודעת איך..למדו אותי אני ישרשר..אני לא עושה שום דבר בכוונה חברים!..

ortallosh

New member
הפרק של היום

היה מש יפה טוב לדעת מה עלה בגורלן..חבל שלא עשו זאת גם על העונה הראשונה.

yaya1989

New member
במקרה שלה אומנות השירשור בהחלט במקו

במקום!!! ואני ינצל את ההודעה הזאת להגיד לך סליחה שתקפתי אותך... לא התכוונתי ואני מצטערת אם פגעתי...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחברה שלי אמרה לי

שהיום מתחילה העונה ה-3... מתחילה היום או ש"תוכנית מיוחדת" זה כאילו ספיישל כזה

AnGeLiNaBaBe

New member
תקציר הפרק להיום וזה לא ספויילר

היום בטופ מודל הבאה: ספיישל הסוקר מה עלה בגורלן של המתמודדות בשבועות שלאחר סיום העונה השנייה: מי השתלבה בתעשיית הדוגמנות, מי שבה לביתה ולמשפחתה וכיצד השתנו חייהן של כל הבנות בעקבות השתתפותן בסדרת הריאליטי המצליחה

הפרק של היום

הפרק של היום היה דווקא יפה שנדי ממש התקדמה והתגברה על הכל ממש כל הכבוד לה!!

oren456

New member
נכון

הפרק היה מדהים ,איזו שמנה אחות של יואנה,חחחחחחחח.

EvanescencE3

New member
מה מצחיק?...../images/Emo4.gif טוב ועל הפרק

קיטי היתה יפה בתצוגה וגם ניראה כילו שהיא התבגרה קצת ...כולם היו מתוקות חוץ מי מרצדס (או איך שלא כותבים את השם שלה) היא יותר מידי התלהבה היא פשות לא יכולה לקבל את זה שהיא הפסידה ליואנה אז היא אומרת אני קיבלתי תצוגה יותר טובה ....כמו איזה תינוקת ... יואנה היתה מדהימה והיא ממש חמודה

תגובה על הפרק של היום..מרסדס צודקת!

אז קצט על הפרק של היום... יואו מרסדס את צודקת כפרה על שנדי!!...היא התגברה על הכל והציעו לה 8 הצעות זה פשוט לא יאומן!!..יואו אני חולה על שנדי הזאת..פשוט מקסימה ומדהימה היה מגיעה לה לזכות!.. אז ראיתם איך קמיל חשה?? הלעאק חמה ואוהבת..ובמיוחד הלעאק שומר ראש? למה מי היא..חח...שומר ראש הלעאק..סתומה סתומה וסתומה! ומרסדס איזה יפה היא..

למעלה