"הפוליגרף"

../images/Emo44.gif"הפוליגרף"../images/Emo44.gif

מישי ראתה או רואה את התוכנית הזאת
מה אתן חושבות על זה
הנה משהו שר"מ בישיבה תיכונית כתב על התוכנית
http://www.kipa.co.il/tarbut/show.asp?id=28804 לדעתי, זו תוכנית מזעזעת. מעולם לא יצא לי לראות אותה ב"ה.. אבל רק מהפרומואים וממה שאומרים על התוכנית.. פשוט גועל נפש
רק לחשוב כמה זוגות מתגרשים מהתוכנית הזאת, ומה זה עושה למוסר של בנאדם... קלקול נוראי....

../images/Emo122.gif

איכס!! תכנית מגעילה... לא רואה בה שום דבר טוב, מעניין, שיכול למשוך את הצופים... רק לנזקים זה גורם.. מה הגועל נפש הזה?!!?
*לא קראתי מה שהר"מ כתב.. אני אקרא בהזדמנות, ואולי גם אגיב*

meyrav94

New member
בעע

ראיתי את הכמה דקות בהתחלה, ואז כיביתי את הטלוויזיה. תוכנית פשוט מגעילה!! מה אנשים יעשו בשביל בצע כסף?! כשבנאדם הולך לתוכנית כזאת, הוא בטוח שהכסף יהיה שווה את החשיפה הזאת מול הטלוויזיה- אבל בגדול זה ממש לא ככה. כשהתוכנית מסתיימת, אתה צריך להתמודד עם המשפחה שלך או החברה שלך- וזה הכי נורא...

mary lou

New member
הכי נורא?!

[התוכנית מתחת לכל ביקורת, אבל דווקא לא על זה אני רוצה להגיב]. המתחרים בתוכנית הזו הם דווקא הכי פחות מסכנים לדעתי, הרבה פחות מסכנים מהצופים בכל אופן. להגיד דבר כמו "כשהתוכנית מסתיימת, אתה צריך להתמודד עם המשפחה שלך או החברה שלך- וזה הכי נורא" זה בערך כמו להגיד "לשקר כל החיים לאנשים הקרובים לך זה סבבה, אבל כשהם מגלים את האמת- זה הכי נורא"... אם (ואני בספק אם זה אכן כך) אנשים נפרדים מבני הזוג שלהם אחרי התוכנית, זה אך ורק בגלל שבני הזוג הנהדרים שלהם תיחזקו בסתר קופת שרצים מפוארת מספיק. ובזה, למרות שאנחנו מאוד רוצים, יהיה קשה להאשים את התוכנית...

למעלה