הפרק היומי - והפעם על ניקי

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - והפעם על ניקי

מעולם לא חבבתי את ניקי. גם סיפור אהבתה לויקטור מעולם לא משך אותי יותר מדי, על אף העובדה שמדובר כביכול ב-Super couple של הסדרה. עם זאת, כשניקי תופסת אומץ ומטיחה בויקטור בפרצוף את כל מה שהאחרים פוחדים לומר, כשהיא עומדת על שלה וזוכרת טוב מאוד מה קרה כבר בעבר - פתאום היא נראית אחרת. לא עוד סמרטוט רצפה של ויקטור שמחכה בנאמנות בחווה כדי שהאדון יוכל לבוא ולדרוך עליו שוב ושוב, כבר לא אישה תמימה המאמינה שויקטור אוהב ותמיד יאהב אך ורק אותה. קצת קשה להאמין, אך משהו באמת השתנה. כמובן שאפשר להגיד שהפעם ויקטור נקי מכל אשמה, ורמונה אכן הגיעה רק לענייני עבודה. אפשר להגיד שניקי פשוט נמצאית במשבר אמצע החיים, וויקטור דווקא בסדר בכך שהוא לא מעוניין בתינוק נוסף. אם רוצים אפשר להמשיך ולהצדיק את מעשיו של ויקטור עד מחר. אבל עכשיו, אפילו ניקי כבר הפסיקה לעשות זאת, אז למה שאנחנו נמשיך?

שמיצית

New member
אני אמביוולנטית כלפיה

ובהזדמנות זו - מציגה את עצמי - צופה כבר המון שנים. באדיקות - רק שנתיים. ולענייננו - ויקטור שנוא עליי בטירוף. לא מבינה מה כולן מוצאות בו - הוא זקן מעופש, שוביניסט ברמה שלא תבייש אף חזיר ובכלל - פאסה לגמרי. אני האחרונה שתצטער אם יעלימו אותו מהסדרה ומחיינו. את ניקי מעולם לא סבלתי. חוץ מיופיה המדהים (אותי כל פעם מחדש), היא די יוסלס.. מה היא עושה בחיים חוץ מלדחוף את האף לעניינים לא לה, משל הייתה אמא יהודייה למהדרין. אבל!! לאחרונה, המרידות הפסבדו-פמיניסטיות שלה דווקא מוצאות חן בעיניי עד מאד...

blair manning

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - והפעם על ../images/Emo47.gif

ג'ק! נכון שהופתעתם? איך אפשר לדבר על הפרק של אתמול בלי להזכיר את הסצינות של ג'ק שאתמול היו טובות במיוחד!!! זה התחיל בזה שג'ק רוצה להגן על אשלי וללכת להכניס קצת שכל בראש של קול (ולא לשבור לא את הראש כמו שהמתרגמים טוענים) זה המשיך בזה שהוא ישב בבר ומחכה לאשת המסתורין שלו (חכה ג'קי אני כבר באה) ואז הקטע הגדול של הפרק, ג'יל מנסה לפתות את ג'ק!!! זה היה פשוט ענק ג'יל עם היציאות שלה, ג'ק היה משועשע לחלוטין מההצעה שלה ומי יודע אולי אפילו הוא היה מסכים אם ליאנה לאב לא היתה מתערבת... אז ליאנה התערבה ולקחה את ג'ק לאי שם, המשך יבוא היום שאר הפרק: היה חביב אבל אין לי כח לפרט, מה שהכי אהבתי היה ג'ק וג'יל

למעלה